axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Evet açıkladı yönetmen. Özellikle filmin ucunu açık bıraktım herkes istediği yorumu yapsın diye açıklaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Nolan her geçen gün hayata küsüyor ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 filme yine denk geldim oturdum izledim de şöyle bişeyi merak ettim. tamam hadi bu film 3310 telefon ile bile rüyaya bağlanırlar film icabı eyw da, bunların hepsini aynı rüyaya daldıran mekanizma hakkında hiç bir yerde hiç bir bilgi bulamadım. nası bi cihaz lan o? nereye bağlanıyo bunlarda oradan birbirlerine bağlanıyolar? hadi serumu damardan veriyo kabul ama rüya lan bu yani bi sinir sistemi ne bileyim beynine bişey bağlasaydınız bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 https://www.quora.com/In-Inception-how-exactly-do-they-share-dreams http://inception.wikia.com/wiki/Somnacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 şahane cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 ¯ _(ツ)_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 filmi hatırlamıyorum bile lel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Ne filmdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 yani böyle bir filmi bir insanın yazması için hani götümden uydurdum derler ya nası bi göt lazım belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar