sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, dün Beşiktaş Çarşı ile Ulus'taki AKP Seçim Büroları'nın açılışına katıldı. Açılışın ardından Balık Pazarı'na giderek esnafla sohbet eden Bağış, balıkçılara “Size Başbakanımızın selamını getirdim. Desteğinizi bekliyoruz” dedi. Bir balıkçının “iş yok” sözlerine “İşleri artıracağız inşallah. Hep beraber, dayanışma içine girsek hallederiz. Hatırlıyorsunuz, adamın biri anayasa fırlatmıştı, faizler bir gecede yükselmişti. Halledeceğiz inşallah” dedi. Bu sırada araya giren bir balıkçı Bağış'ı uyardı ve "O adamın biri değil Cumhurbaşkanıydı..." karşılığını verdi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11065029.asp?gid=229 Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, dün yerel seçim çalışmalarına katılmak üzere Antalya'daydı. Şahin, yaptığı konuşmada “Hükümetimizle kavga eden, zıtlaşan yerel yönetimler her projelerini Ankara'dan geçiremiyor“ diyerek itiraf gibi bir açıklama yaptı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11061225.asp?gid=229 adamın ettiği lafa bak, "hükümetle zıtlaşacak belediye başkanı seçmeyin" demeye getiriyor, bunu derken de işlerin nasıl yürüdüğünü açık açık söylüyor.
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 e doğru diyor. belediye başkanı hükümetle geçinemezse ve adam çok çok güçlü değilse olan ordaki halka olur. işlerin böyle yürüdüğü belli, akp değil tabi sadece, chp de böyle dsp de böyle. yerel yönetim çok farklı birşey, işin içine halk da giriyor bunda. en basitinden, arsa alacaksın inşaat yapacaksın o belediye başkanı ile iyi anlaşmak zorundasın vs
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 O zaman genel seçim yapalım yeter sadece, tayyip kafasına göre atasın bütün muhtarları, siz de yükten kurtulmuş olursunuz sabah kalk oy ver, elindeki boyayı temizle filan.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 o adamın biri değildi adamınbiri benim
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 matama said: greeny sacmalama haa öle desene ya, tamam ozaman saçmalamışım pardon ::o
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Fatih Altaylı said: Doğru söyleyene niye kızıyorsunuz Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e herkes kızıyor. “İktidarla iyi geçinmeyen belediyelerin işi yürümez” dedi diye. Bence kızmaya hakkımız yok. Çünkü dürüstlüğe kızılmaz. Bunun böyle olduğunu herkes biliyor ama kimse söylemiyordu. Bakan Şahin çıkıp açıkça söyledi. Doğruyu söylemek ne zamandan beri suç. Bu itirafı tartışmak lazım. Bu rezil durumu düzeltmek lazım. Böyle bir şey olmaması lazım. Ama bu durumu ilk kez açıklayan birine kızmamak lazım. İster akp ister chp ister bir başka parti ne derse desin , yıllardır ne yazıkki böyle bir gerçek var. Ama burada ayrıntıya girmek lazım. Bakın yeni açıklama yapmış adalet bakanı; said: Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, dün yaptığı 'Hükümetimizle kavga eden, zıtlaşan yerel yönetimler her projelerini Ankara'dan geçiremiyor. Maalesef bu Türkiye'nin gerçeği. O nedenle halkıyla barışık, hükümetiyle barışık, devletiyle barışık mahalli yöneticiler işbaşında olursa bizim sorunlarımız daha çok çözülür" açıklamasıyla ilgili olarak da kendini savundu ve muhalefet partilerine mensup belediye balkanlarını suçlamaya devam etti. "Ben 2 yılı aşkın bir süredir Antalya milletvekiliyim. Seçimlerden öncede adayken de bakan sıfatım vardı, seçimlerden sonra da bakan sıfatım var. Antalya'nın ise bizim partimize mensup belediye başkanları da var, başka partilere mensup belediye başkanları da var. Diğer partilere mensup belediye başkanları ile onların görev yaptığı ilçelere gitmeme rağmen maalesef tanışamadım. Ben Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin bir bakanıyım ama başka partiden olan o belediye başkanı arkadaşlarımız beni karşılamaya bile gelmiyor. "Falanca bakanla ilgili şöyle bir proje geliştirdik, siz Antalyalı bakansınız, yardımcı olur musunuz?" diye birt taleple karşılaşmadım. Biz AK Parti milletvekili olarak görev yapıyor olabiliriz ama biz herkesin bakanıyız. Belediye başkanları da herkesin belediye başkanı gibi hareket etmeli. Bir muhalefet partisi belediye başkanından "Şu konuda yardımcı olur musunuz, şu projemizi destekler misiniz?" diye bir talep gelmedi. Buna üzülüyorum ve bir parti ismi vermeksizin de merkezi hükümet ile bu diyaloğu kuracak bir belediye başkanını seçsinler. Özellikle Antalya'nın tüm sorunları yerel imkanlarla çözülemez, bir kısmı Ankara'yı ilgilendirir. Bu sorunları çözecek belediye başkanlarını seçmeleri için Antalyalı seçmenlere bir mesaj verdim. Bunu nasıl değerlendirirseniz değerlendirin, sözlerim bu." Bunu ben önceden başka yetkililerinde söylediğini duydum haberlerde. Misal , adam diyorki şöyle şöyle şu belediyeye para veriliyor , fakat adamlar yapılması gereken şeye değil farklı şeylere harcıyorlar gibi.. Şimdi bir belediye bunu yaparsa , üzerine bir de bakan şehire geldiğinde karşılamıyorsa ya da hiç diyaloğa girmiyorsa saygısızlık ediyorsa , doğal olarak böyle bir tepki görür.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bu tehdittir hemde halka karşı yapılmış bir tehdit. Eğer benim adayımı seçmezseniz şehrinize para mara yok demektir açık açık. Balıkçı olayında ise cahilliğini edebsizliğini düzeltmiş balıkçı karşısındaki adamın o yüzdeno adam gibi basit bişi. :P
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Fatih Altaylı da saçmalamış, gazetesi çıkmaya yakın herkese gülücük fırlatıyor. Mehmet Ali Şahin'in açıklamasına altın bulmuş gibi sevindi insanlar. Azıcık zekası olan birisi zaten durumun böyle olduğunu, a partisi veya b partisi meselesi olmadığını kavrar. Sorun şu: Mehmet Bey, madem ki bu durumdan şikayetçisiniz, 7 senedir neden gerekli düzenlemelerle bu sorunu ortadan kaldırmadınız? Bu gerçeği dillendirmek için bula bula seçimden 1 ay öncesini mi buldunuz?
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya iktidar partisi ile gecinemiyen partilerin onerileri mecliste anlamsizca bekliyor bir halta yaramiyor filan yerel yonetimlerde oyle yargida sorun oluyor biz en guzeli toptan hepsini kaldiralim secimle yasama yurutme ve yarginin birlestigi bir adam secelim herseyi o yapsin beleidye baskanlarini o atasin yargiya o baksin filan istikrar ise istikrar hizmette kalite ise kalite elin adami anayasa firlatti diye krizde cikmaz
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Horizon said: Fatih Altaylı said: Doğru söyleyene niye kızıyorsunuz Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e herkes kızıyor. “İktidarla iyi geçinmeyen belediyelerin işi yürümez” dedi diye. Bence kızmaya hakkımız yok. Çünkü dürüstlüğe kızılmaz. Bunun böyle olduğunu herkes biliyor ama kimse söylemiyordu. Bakan Şahin çıkıp açıkça söyledi. Doğruyu söylemek ne zamandan beri suç. Bu itirafı tartışmak lazım. Bu rezil durumu düzeltmek lazım. Böyle bir şey olmaması lazım. Ama bu durumu ilk kez açıklayan birine kızmamak lazım. İşin komiği bu yazıyı Yılmaz Özdil yazmış olsa "HARHARHAR TEK CÜMLEYLE SATIR BİTİRİYOR LOLOLOL" diye içeriğe bakmaksızın eleştirilerin sıralanacak oluşu. İki yüzlülük böyle bir şey olsa gerek.
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fış fış altaylı cinerin nükleer ihalesi hop hop eder yüreği.
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ahahahahah odi. bu arada açıklamalarda sad but true. her parti diğerini iplememek için elinden geleni yapıyor fakat bunu söyleyip oy çıkarı peşinde koşulacağına düzeltme yoluna neden gidilmiyor denmiş yukarda, aynen destekliyorum. ama neden yapsınlar adamlar zaten çoğunluk di mi. gavur izmir, medeniyetsiz eskişehir.. JOIN U.S. ARMY!
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi bunlar iyice coştu ha. yakında taksim meydanında sallandırmaya falan da başlarlar bizi. nası açıklama lan bu:X
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Absolut said: Bu tehdittir hemde halka karşı yapılmış bir tehdit. Eğer benim adayımı seçmezseniz şehrinize para mara yok demektir açık açık.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 akp'de il kaybetme korkusuyla birlikte kıvırmalar başladı.
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar yaptığı ilk saflık da deil, ben olsam istifasını isterdim gerçekten çok ilginç açıklamalar yaptı şimdiye kadar
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aynı boku geçen hafta melih gökçek de yedi. demekki unutuluyo hemen. devam
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 balıkçı iyi ayar vermiş yalnız. helal olsun
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ayar fln yok galiba, dün tv de izledim. Bakan adamınbiri demiş, balıkçıda Ahmet Necdet Sezer o, eski cumhurbaşkanı demiş. Fanatik medyanın çarpıtması bu. Balıkçı sadece atlamış, Ahmet Necdet Sezer diye, eğer tv de gösterilenden başka bir diyalog yoksa.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Dokunulmazlığın daniskası! Başbakan hep aynı cevabı veriyor.. AKP’li bir belediye başkanı hakkında yolsuzluk, usulsüzlük iddiası ortaya atılınca diyor ki; “Gidin mahkemeye. Onların dokunulmazlığı yok.” Hayır var.. Senin izin vermen gerekiyor.. İzin çıkmazsa savcı soruşturma açamıyor.. Örnek mi? Melih Gökçek.. 2004 yılından beri dosyası bekliyor.. Hakkındaki şikâyet ve suç duyurularına rağmen İçişleri Bakanı soruşturma izni vermiyor.. Bu dokunulmazlık değil mi? Dokunulmazlığın daniskası.. Adalet Bakanı Şahin’in sözünü ettiği hükümetle uyumlu belediyecilik bu olsa gerek.. Mehmet Tezkan, Vatan
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Böyle salakları darbe ortamı yaratmak için göreve getiren batı mekanizmasını ortadan kaldıramadıktan sonra daha kötüleride gelecektir.
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 En fazla hazine garantisiyle kredi bulamaz belediye, iktidarla anlaşamazsa. hazineden aldığı para belediyelerin zaten nüfusa göre belirleniyor, geçmişte de hazine garantili kredilerin nasıl havaya saçıldığını gördüğümüze göre: yürütemiyorsa işini belediye başkanı, yapacak bişi yok.
odchu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yazik ya, genel gecer olmus, kaniksanmis artik; bunlar da unutulacak :X allah huzur vermesin bunlara ne diyeyim
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Greeny said: Ayar fln yok galiba, dün tv de izledim. Bakan adamınbiri demiş, balıkçıda Ahmet Necdet Sezer o, eski cumhurbaşkanı demiş. Fanatik medyanın çarpıtması bu. Balıkçı sadece atlamış, Ahmet Necdet Sezer diye, eğer tv de gösterilenden başka bir diyalog yoksa. anlayan insan için ayardır. anlamayan insan için çarpıtmadır.
Öne çıkan mesajlar