Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 PZero said: Skibbe gs ye cok şeyler kattı ama gs yönetemi büyük bi hainlik yaptı ve onu gönderdi ayrıca gs taraftarıda 2 maç kaybetti diye böle yüklenmesi cok saçma bakıyorum sabriye bile dil uzatanlar var sabriki zamanında otobüsle idmanlara gidip gelen fedakar bi futbulcu ve hiç bi zaman arda gibi şımarıklığı olmadı efendi gibi topunu oynadı gs nin başarılarında büyük katkısı vardı . sonuca gelirsek bülent kokrmaz gs de hiç bir varlık göstermez ilk maçında 4-0 yenilir 2 maçında berabere kalır 3 maçında 2-0 kaybeder türkiye kupasından elenir uefadan zaten kafadan elenir ( 4-0 ) ligide 14 . sırada bitirir . hertürlü beşiktaş şampiyon. Futbolun F'sini bilmiyosun sen ya..Ki alakan olmadığı da Galatasarayın türkiye kupasından elendiğini bilmemenden geliyo.. Onu geçtim eksiklerimiz var da bordo maça 3.kaleciyle çıkıyo takip et spor haberlerini birazcık..Her türlü üst biticek ama alırız biz bunları şu şartlarda.kaybetmeye tahammülü olmayan bi takıma kaybetmeye tahammülü olmayan bi hoca geldi hırslı.Evet bende fazla başarılı olmaz diyorum umarım yanılırım.. Şu takım şu duruma kadar gelebildiyse bunun hocayla bi alakası yok kadronun iyi olmasından kaynaklanıyo.O kadronun başına hoca koyma ben şurda oynıcam ben şurda oynıcam desin her türlü yine burda olurduk ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yahu defans kalmadı nereye alıyorsun şu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Adamların formu düşük %51 hala gs diyorum..Kalecileri de yk bol gollü olcak gibi geliyo km daha çok atarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hala pzero'ya cevap verenleri görüyorum. hala ama ahaha o değilde 2 hafta önce taraftarı gaza getiren ve binlerce gs li taraftarı protesto amaçlı sokaklara dökme mantığı vardı. nerde hatalı olduğunu anlamış adnan polat'ta diğerlerinden farklı olmadığını gösterdi. taraftar bu sener çıkıp yürüyüş yapmadı stadda tepkisini göstermişti güzel olmuştu. ama uğur meleke'ninde dedikleri çok doğru. skibbe uefa kupasında başarılı idi. yani gs uefada son katılımlarında sadece 2 galibiyeti olan bir takımdı. hoş tek artısı bu olmuş. ama hayatı boyunca gençlerle çalışmış yada genç futbolcularla çalışmış bir adama bu takımı şımarık oyuncuları verirsen olacağı normal olurdu. olduda. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 FOTOMAC NE OYLEA AHAHAHASDAHDSFDSf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Dartanian said: Adamların formu düşük %51 hala gs diyorum..Kalecileri de yk bol gollü olcak gibi geliyo km daha çok atarsa.. Gs çok formda ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hata yapacak Büyük Kaptan, bence yönetim ve taraftar destek çıkarsa ilerisi için iyi bir adım atabiliriz. Bu seneyi zaten geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yıldo baggins said: Dartanian said: Adamların formu düşük %51 hala gs diyorum..Kalecileri de yk bol gollü olcak gibi geliyo km daha çok atarsa.. Gs çok formda ya sdf. Maç bizim demedim %51 dedim o da saha ve seyirci avantajıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 beyler KAPTAN la konuştum. maç bizim dedi. telaş yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 iki kalecisi de kadroda bordeaux'nun ayrıca taraftar takıma ve büyük kaptana en büyük desteği verecektir bu konuda problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gs ye yazık olcak yahu bülten korkmaz nedir deplasmanda beraberlik çıkaracağını biliyodumda burda bordonun mutlaka golü var gorşuf yada cavenaghiden bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gorşuf yok diyolar da cavenaghi umarm kötü oynar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Gourcouff yok kadroda. Valla iddaa' da bordoya oynayacaktım, dedim kendi takımımın yenilmesini istemek çok ayıp olur, oynamadım. Ama durum öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ya iddaa demişken şurda herkesin iddaa tahmini olduu bi başlık olsa :D yassssak dimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Eralp said: Gourcouff yok kadroda. Valla iddaa' da bordoya oynayacaktım, dedim kendi takımımın yenilmesini istemek çok ayıp olur, oynamadım. Ama durum öyle yani. ben geçen maç oynamıştım bordoya atamadı salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gorşuf yok diyolarda sebebi sakatlık felan değil yorgun diyo oynatmıyomuş belki ikinci yarı alır yoksa da canı sağolsun cavenaghiden beklerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 atarsa çamak atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bir kez daha siliyorum bu resmi. Gerçek olsa neyse ama fake resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kermit said: gorşuf yok diyolarda sebebi sakatlık felan değil yorgun diyo oynatmıyomuş belki ikinci yarı alır yoksa da canı sağolsun cavenaghiden beklerim ben Fransadan mı gelecek 15 dakikalık arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 istanbula getirmemişler doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 FromTheHell said: ... AAAHHAHAHAHHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eahaha çok iyi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fakemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 uahsudhausfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ohahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar