Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skibbe gönderildi!

tunch

Öne çıkan mesajlar

PZero said:
Skibbe gs ye cok şeyler kattı ama gs yönetemi büyük bi hainlik yaptı ve onu gönderdi ayrıca gs taraftarıda 2 maç kaybetti diye böle yüklenmesi cok saçma bakıyorum sabriye bile dil uzatanlar var sabriki zamanında otobüsle idmanlara gidip gelen fedakar bi futbulcu ve hiç bi zaman arda gibi şımarıklığı olmadı efendi gibi topunu oynadı gs nin başarılarında büyük katkısı vardı .
sonuca gelirsek bülent kokrmaz gs de hiç bir varlık göstermez ilk maçında 4-0 yenilir 2 maçında berabere kalır 3 maçında 2-0 kaybeder türkiye kupasından elenir uefadan zaten kafadan elenir ( 4-0 ) ligide 14 . sırada bitirir . hertürlü beşiktaş şampiyon.

Futbolun F'sini bilmiyosun sen ya..Ki alakan olmadığı da Galatasarayın türkiye kupasından elendiğini bilmemenden geliyo..

Onu geçtim eksiklerimiz var da bordo maça 3.kaleciyle çıkıyo takip et spor haberlerini birazcık..Her türlü üst biticek ama alırız biz bunları şu şartlarda.kaybetmeye tahammülü olmayan bi takıma kaybetmeye tahammülü olmayan bi hoca geldi hırslı.Evet bende fazla başarılı olmaz diyorum umarım yanılırım..

Şu takım şu duruma kadar gelebildiyse bunun hocayla bi alakası yok kadronun iyi olmasından kaynaklanıyo.O kadronun başına hoca koyma ben şurda oynıcam ben şurda oynıcam desin her türlü yine burda olurduk ligde
Sosyal ağlarda paylaş

hala pzero'ya cevap verenleri görüyorum. hala ama ahaha

o değilde 2 hafta önce taraftarı gaza getiren ve binlerce gs li taraftarı protesto amaçlı sokaklara dökme mantığı vardı. nerde hatalı olduğunu anlamış adnan polat'ta diğerlerinden farklı olmadığını gösterdi.

taraftar bu sener çıkıp yürüyüş yapmadı stadda tepkisini göstermişti güzel olmuştu.

ama uğur meleke'ninde dedikleri çok doğru. skibbe uefa kupasında başarılı idi. yani gs uefada son katılımlarında sadece 2 galibiyeti olan bir takımdı. hoş tek artısı bu olmuş. ama hayatı boyunca gençlerle çalışmış yada genç futbolcularla çalışmış bir adama bu takımı şımarık oyuncuları verirsen olacağı normal olurdu. olduda.

hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...