Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skibbe gönderildi!

tunch

Öne çıkan mesajlar

PZero said:
Skibbe gs ye cok şeyler kattı ama gs yönetemi büyük bi hainlik yaptı ve onu gönderdi ayrıca gs taraftarıda 2 maç kaybetti diye böle yüklenmesi cok saçma bakıyorum sabriye bile dil uzatanlar var sabriki zamanında otobüsle idmanlara gidip gelen fedakar bi futbulcu ve hiç bi zaman arda gibi şımarıklığı olmadı efendi gibi topunu oynadı gs nin başarılarında büyük katkısı vardı .
sonuca gelirsek bülent kokrmaz gs de hiç bir varlık göstermez ilk maçında 4-0 yenilir 2 maçında berabere kalır 3 maçında 2-0 kaybeder türkiye kupasından elenir uefadan zaten kafadan elenir ( 4-0 ) ligide 14 . sırada bitirir . hertürlü beşiktaş şampiyon.

İyi oyuncu olmak daha fedakar olmakla mı oluyor, sahada daha iyi oynamakla mı ?

edit: Mesajın tamamına bi daha baktım da, yazmasaydım keşke cevap ya :) .
Sosyal ağlarda paylaş

ya banane senden kardeşim, ister fenerli ol ister interli. çokta tıın...
ben doğru gördüğümü yazdım. fenerlisinede yazarım, bjklısınada.
salya saçmaya gelince de, kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. kimin ne dediği, kimin birleşip kime saldırdığı ortada.
takılın siz eski üyeler aranızda paslaşın falan böyle, maksat muabbet olsun. boşversene ya heh
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
baros'u kewell'ı oynatmak icin baros'tan kewell'dan buyuk t.d. lazım.

katılıyorum bu noktaya.bülent gs ile uefa kupasını kazanmış olabilir ama bu adamlar şampiyonlar liginde final oynamış adamlar,daha iddalı bir t.d bulmamız gerekirdi.

bülent korkmazın takımın başına getirilmesinde de birazcık geçen seneden kalan, son haftalarda t.d gönderelim gaz gelsin futbolculara mantığıda var gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
la bülent iyi güzel takımı tanıyan adam..
Türk oyuncuları oynatır ama yabancılar oynarmı acep..

bide bugün bişey öğrendim
lincoln maç seçiyomuş resmen..
bazı deplasmanlara gitmiyomuş filan..
arda söylemiş bunuda..
nerden öğrendin be abicim arda gibi adam der mi böyle bişey?
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
Skibbe gs ye cok şeyler kattı ama gs yönetemi büyük bi hainlik yaptı ve onu gönderdi ayrıca gs taraftarıda 2 maç kaybetti diye böle yüklenmesi cok saçma bakıyorum sabriye bile dil uzatanlar var sabriki zamanında otobüsle idmanlara gidip gelen fedakar bi futbulcu ve hiç bi zaman arda gibi şımarıklığı olmadı efendi gibi topunu oynadı gs nin başarılarında büyük katkısı vardı .
sonuca gelirsek bülent kokrmaz gs de hiç bir varlık göstermez ilk maçında 4-0 yenilir 2 maçında berabere kalır 3 maçında 2-0 kaybeder türkiye kupasından elenir uefadan zaten kafadan elenir ( 4-0 ) ligide 14 . sırada bitirir . hertürlü beşiktaş şampiyon.

komple şaka bi yazı bu.özellikle sabri kısmı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...