Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 skibbeyi tanırım bütün maçlarını izledim gönderilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sdfsdf turkiye kupasindan zaten elendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 PZero said: Skibbe gs ye cok şeyler kattı ama gs yönetemi büyük bi hainlik yaptı ve onu gönderdi ayrıca gs taraftarıda 2 maç kaybetti diye böle yüklenmesi cok saçma bakıyorum sabriye bile dil uzatanlar var sabriki zamanında otobüsle idmanlara gidip gelen fedakar bi futbulcu ve hiç bi zaman arda gibi şımarıklığı olmadı efendi gibi topunu oynadı gs nin başarılarında büyük katkısı vardı . sonuca gelirsek bülent kokrmaz gs de hiç bir varlık göstermez ilk maçında 4-0 yenilir 2 maçında berabere kalır 3 maçında 2-0 kaybeder türkiye kupasından elenir uefadan zaten kafadan elenir ( 4-0 ) ligide 14 . sırada bitirir . hertürlü beşiktaş şampiyon. İyi oyuncu olmak daha fedakar olmakla mı oluyor, sahada daha iyi oynamakla mı ? edit: Mesajın tamamına bi daha baktım da, yazmasaydım keşke cevap ya :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bu kadar dogru futbolcu tercihleri yapan yönetimin bu kadar yanlış teknik direktör tercihleri yapmasını anlayamıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mohi de PZero'nun FB'li olanı galiba. Kaale almamak lazım. (Ben de FB'liyim bu arada, gözleriniz kör olup salya saçmadan önce uyarayım ki daha önceki birçok örnek gibi fail olmayın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya banane senden kardeşim, ister fenerli ol ister interli. çokta tıın... ben doğru gördüğümü yazdım. fenerlisinede yazarım, bjklısınada. salya saçmaya gelince de, kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. kimin ne dediği, kimin birleşip kime saldırdığı ortada. takılın siz eski üyeler aranızda paslaşın falan böyle, maksat muabbet olsun. boşversene ya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 iyi pas gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mohi said: kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Çelik ayna çekti lan adam, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Az seviye ya..Az seviye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 2 dk WoW oynayalım dedik neler kopmuş yahu? Lütfen, azıcık dikkat edelim. İkili tartışmaları konuya taşımayalım, ve provokatif mesajlar atmayalım vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fizban said: baros'u kewell'ı oynatmak icin baros'tan kewell'dan buyuk t.d. lazım. katılıyorum bu noktaya.bülent gs ile uefa kupasını kazanmış olabilir ama bu adamlar şampiyonlar liginde final oynamış adamlar,daha iddalı bir t.d bulmamız gerekirdi. bülent korkmazın takımın başına getirilmesinde de birazcık geçen seneden kalan, son haftalarda t.d gönderelim gaz gelsin futbolculara mantığıda var gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bülent onların 3 ünü alır 3 e katlar kenara koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bülent korkmaz türkiye futbolunun avrupa'da en ünlü isimlerinden biri. dediğinize göre daha iyi bir türk tercihi zor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 isim olarak bakıcaksak hakan şükürü getirselerdi daha tanındık bir isim.benim demeye çalıştığım t.d olarak isim yapmış biri getirilebilirdi ki oda sezon ortasında biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 la bülent iyi güzel takımı tanıyan adam.. Türk oyuncuları oynatır ama yabancılar oynarmı acep.. bide bugün bişey öğrendim lincoln maç seçiyomuş resmen.. bazı deplasmanlara gitmiyomuş filan.. arda söylemiş bunuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bazı dediğin bi sivas deplasmanına gitmedi adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eisenheim said: la bülent iyi güzel takımı tanıyan adam.. Türk oyuncuları oynatır ama yabancılar oynarmı acep.. bide bugün bişey öğrendim lincoln maç seçiyomuş resmen.. bazı deplasmanlara gitmiyomuş filan.. arda söylemiş bunuda..nerden öğrendin be abicim arda gibi adam der mi böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hadi orjinal olsaydı yine bi derece ama fotoshop bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bir fotomac klasigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gercek mi bu manset, gercekse skibbenin istifa etmesinden daha bomba bir olay yani =) skib birakti nedir ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahahahahaha sabah sabah çok güldüm ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Harika olmuş lan manşet ehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 PZero said: Skibbe gs ye cok şeyler kattı ama gs yönetemi büyük bi hainlik yaptı ve onu gönderdi ayrıca gs taraftarıda 2 maç kaybetti diye böle yüklenmesi cok saçma bakıyorum sabriye bile dil uzatanlar var sabriki zamanında otobüsle idmanlara gidip gelen fedakar bi futbulcu ve hiç bi zaman arda gibi şımarıklığı olmadı efendi gibi topunu oynadı gs nin başarılarında büyük katkısı vardı . sonuca gelirsek bülent kokrmaz gs de hiç bir varlık göstermez ilk maçında 4-0 yenilir 2 maçında berabere kalır 3 maçında 2-0 kaybeder türkiye kupasından elenir uefadan zaten kafadan elenir ( 4-0 ) ligide 14 . sırada bitirir . hertürlü beşiktaş şampiyon. komple şaka bi yazı bu.özellikle sabri kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 asdasd fotomaç yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar