sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Arkadaşlar burda saat 6.51 google ladığım şeylerden doğru düzgün hiçbirşey bulamadım arayabileceğim kimse yok sabah sabah ağrımdan ölmek üzereyim kıvranıyorum. Dün sabah kalktığımdan beri karnımın sol altında inanılmaz bir ağrı var. Hatta ağrı da değil sanki böyle 5 gündür birşey yememişim de kazınıyormuşcasına acıyor. Arada azalıyor arada çoğalıyor falan. Ne yapacağımı bilemedim başına gelmiş veya fikri olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Apandisit e bak google dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 O zaman sağ tarafın ağrıması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 apandisit sag kasikta olur dedigin gibi, ama agri genel baslar. mide bulantisi varsa (en buyuk belirti), yururken agri artiyorsa acilen okulunun saglik merkezine cufcuflamani oneririm. apandisit haricinde oyle acil bi durum olacak bisi gelmedi benim aklima o bolgede, sen ne olur ne olmaz saglik merkezine git anlat derdini bugun tabi. ha bu arada eger kasikta degil de mide tarafindaysa o agri, gastrit falan olmus olabilirsin o kazinma oyle biseyi gosteriyo buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 İçim rahatladı biraz ayağa kalkınca azalıyor gibi ağrı bir de bir günden fazla zaman oldu ağrı başlayalı yani apandisit olsa şimdiye kadar yayılmaz mıydı sağ alta doğru? Teşekkür ederim bu arada evet ben okulun yolunu tutayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 apandisit ise denildiği gibi sağ taraf merkezli ağrı oluyor ayrıca sağ ayağını falan tam olarak uzatamıyosun bildiğin acıyor.Zaten en favori belirtisi bu ayapın çekme yapması(kaynımda var!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 apandist sağ tarafta diye biliyorum çok oturmaktan kaslarda bişiler olmuş olabilir yada içinde alien olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gazdır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Apandistin en büyük belirtileri ishal-istifra dır,en azından bende bu şekilde başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Apandist ameliyatı oldum patlamak üzereydi ishal veya istifra yoktu... @sesu merak etme apandisit değil sağdadır apandist ama ne olduğu konusunda hiç bi fikrim yok..Umarım doktora gitmişsindir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Dartanian said: Apandist ameliyatı oldum patlamak üzereydi ishal veya istifra yoktu... +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Dartanian said: Apandist ameliyatı oldum patlamak üzereydi ishal veya istifra yoktu... @sesu merak etme apandisit değil sağdadır apandist ama ne olduğu konusunda hiç bi fikrim yok..Umarım doktora gitmişsindir.. benim durumum biraz farklıydı da neyse,geçmiş olsun sen yinede bi sağlık merkezine görün ve kan tahlili yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 apandist ağrısı sol tarafa vurur ateşin çıkarsa anında ambulans çağır apandistim patlamak üzere de ona göre önlem alsınlar ambulans içinde yada şimdiden doktor'a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Franceskooo said: Dartanian said: Apandist ameliyatı oldum patlamak üzereydi ishal veya istifra yoktu... @sesu merak etme apandisit değil sağdadır apandist ama ne olduğu konusunda hiç bi fikrim yok..Umarım doktora gitmişsindir.. benim durumum biraz farklıydı da neyse,geçmiş olsun sen yinede bi sağlık merkezine görün ve kan tahlili yaptır. Sana da geçmiş olsun da patladı mı senin :S Lokositti sanırım yüksek çıkarsa apandisitti doğru mu hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 12 parmak bağırsak ülseri falan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 açılmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 böbrek taşı olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Abi apandist mi degilmi anlamak için sag kasik tarafina dogru elinle bastır. Bastırdıgın zaman acı olmamasi lazim ama elini cektigin zaman acidan hoplatmasi lazim seni. 12 parmak bagirsagi ülserinde de paso kusman lazim, bir süreden sonra yemek yiyemedigin için kan gelmeye basliyor. Geçmiş olsun.. p.s:doktor yada tıp ogrencisi degilim. apandistimi aldirdim, ülser oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Gaz da olabilir hormonal bozukluğun falan varsa , yumurtalıklarınla ilgili olabilir.. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ha gayret 10mesaj sonra öldürceniz kızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sesu said: İçim rahatladı biraz ayağa kalkınca azalıyor gibi ağrı bir de bir günden fazla zaman oldu ağrı başlayalı yani apandisit olsa şimdiye kadar yayılmaz mıydı sağ alta doğru? Teşekkür ederim bu arada evet ben okulun yolunu tutayım Aklıma ilk apandisit geldi dediklerinden. Buarada anlık rahatlamaya kanmamak lazım. Ben de bir gün beklemistim acının baslamasının üstünden, gecer gibi olmustu, ama ertesi gece nerdeyse patlamak üzereyken aldılar.Anlık rahatlama küçük patlamalardan oluyomus.Aman diyim ihmal etme. Hatta doktora gitmissindir umarım simdiye kadar. Gecmis olsun. edit: apandisit olmayabilir tabi bi de korkutmiyim simdi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 geçmiş olsun aman diyeyim yaban ellerde , sağlık durumunuda belirt iyi olduğun bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Elini ağrıyan yere bastır sonra bir anda çek, eğer aşırı bir ağrı olursa apandisttir büyük ihtimal. Birde zıplamayı dene oda çok can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 geçmiş olsun öncelikle. doktora git, sağdan soldan duyduğun bilgilerle değerlendirmemek lazım. Slat said: açılmıştı? diğer yandan bu muhteşem kontratak ı da gözden kaçırmamak lazım diye düşündüm bir an, sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 apandisit patladıktan sonra noluyor bu arada, acılar içinde ölüyor muyuz nedir bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar