Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Arkadaşlar migrate yapıp bundan sonraki wow hayatımızı o serverda devam ettirmek ve noktalamak istiyoruz.Tam 5 serverda oynadık wow çıktığı günden itibaren ve artık sıkıldık sürekli değişen friend listlerden :) Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aradığım kriterler;Horde'un bglerde üstün olması,arenada az takımın mevcut olması yüzünden 10 kere aynı takımla karşılaşmamak.Oyuncu bolluğu.Pug raid kuruyoruz voa 25 naxx 25 falan,bunlara kolaylıkla adam bulabilmek istiyoruz. http://www.realmhistory.net/arena-statistics/battlegroups/2v2.html .biraz araştırdığımda blackoutta 18 server var,rampage de 13.Bu 2 bg ilgimi çekti.Misery'de lvl 60 ta oynadım horde çok üstündü bglerde.Reckoning'te 70 de oynadım rezaletti.Vindicationdayım şu an.Sinir krizleri geçiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 karazhan da inanılmaz bir horde üstünlüğü var. serverda sadece horde var desem yeridir. PVE konusunda sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum. PVP ile ilgilenmediğim için arenalarda durum nasıldır bilemem ama yakın zamanda bilen biri gelir mutlaka:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 karazhanda sayı olarak horde üstün ama battlegroupda alliance gayet iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Aket-Atum said: karazhan da inanılmaz bir horde üstünlüğü var. serverda sadece horde var desem yeridir. PVE konusunda sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum. PVP ile ilgilenmediğim için arenalarda durum nasıldır bilemem ama yakın zamanda bilen biri gelir mutlaka:) Abi karazhandayım zaten.New Motion guildindeyim.Sırf horde zaten server ally yok.Strand of ancients taşım yok 3 gündür alamadım ally girmiyo bglere.Wg'de hep aynı 100k hp li ally dolu.Pve olarak güzel server.pvp olarak gördüğüm en rezil battlegroup'a sahip server... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Blackout dan herhangi bir server'a kaçsan senin işin olur gibi. Zaman zaman dingiller dek gelsede genel olarak horde başarılı tabi AV her Battlegroup'da olduğu gibi dandix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Edit: Yazdıklarınıza dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Horde nasıl her grupta basarılı yahu? Saka yapıyosunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Rewendor said: Horde'un iyi olmadığı yer mi var yahu. Delikanlı adam sonuçta hepsi. (BE male leri saymıyorum tabii ama onlar da allianceden dönme işte anca o kadar kurtarabilmişler kendilerini) Alliance oynayan ya newbiedir ya kızdır ya da gaydır :P of uymayalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Uymaya ne gerek var kendini tarif etmiş o. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie said: Horde nasıl her grupta basarılı yahu? Saka yapıyosunuz di mi? şakadır o şaka. biz %80 büyük dayak yiyoruz böyle iz bilmez yol bilmez bir pvpci sürüsü daha görmedim, Misery Battle Group (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Hala düzgün bir tavsiye alamadım.Yokmu hiç horde'un bg de ezdiği serverda oynayan bir arkadaş?Herkezmi dertli yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 horde'un ezdigi bg yok arkadasım :) sadece digerlerine nazaran daha iyi durumda olanlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie said: horde'un ezdigi bg yok arkadasım :) sadece digerlerine nazaran daha iyi durumda olanlar olabilir. Onları aliyim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bizde aynı şeyden şikayetciyiz arkadaşım dune'maul dayım horde çokğu zaman yeniliyor bg lerde tabi bunun nedenini ally ırklarının skileri olarak yorumluyoruz onlar pvp de iyi iken horde olarak bizde pve de iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 chromaggus serverındayım şuanda , Reckoning battlegroubunda, daha av kaybettiğimizi görmedim ama sıra zor geliyo orası ayrı:) ab ve wsg ise duruma göre değişiyo. %50 kazanıyorz diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Rampage adil bir battlegroup tavsiye ederim, AV'de horde biraz üstün EotS'ta da ally, gerisi %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bg bekleme süresi açısından rampagete sorun yaşamazsın emin ol. eğer gündüz oynuyorsan genelde alliance gerizekalı yanlız, onu söyleyim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Barathrum said: Aket-Atum said: karazhan da inanılmaz bir horde üstünlüğü var. serverda sadece horde var desem yeridir. PVE konusunda sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum. PVP ile ilgilenmediğim için arenalarda durum nasıldır bilemem ama yakın zamanda bilen biri gelir mutlaka:) Abi karazhandayım zaten.New Motion guildindeyim.Sırf horde zaten server ally yok.Strand of ancients taşım yok 3 gündür alamadım ally girmiyo bglere.Wg'de hep aynı 100k hp li ally dolu.Pve olarak güzel server.pvp olarak gördüğüm en rezil battlegroup'a sahip server... hahah burda New Motiondan uyeler var mı idi yaw ? senin nick ne Barat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Horde ve üstün olduğu BG ? Oxymoron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 +1, reroll alyans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Magtheridon'da 5 gündür (benim gördüğüm ki çoğuna girmişimdir) Wintergraspta ilk kez bu kadar zorladı alliance. Az kaldı verioduk keepi. Battlegroup olarak fena sayılmayız, gerçi bazen çok saçma sapan adamlar geliyor horde tarafına. Ha Arena olayını bilemem o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Silmarwen said: Magtheridon'da 5 gündür (benim gördüğüm ki çoğuna girmişimdir) Wintergraspta ilk kez bu kadar zorladı alliance. Az kaldı verioduk keepi. Battlegroup olarak fena sayılmayız, gerçi bazen çok saçma sapan adamlar geliyor horde tarafına. Ha Arena olayını bilemem o ayrı :Dsaydıgım kadarı ile 13 dah afazlada olabilir serevrdan magtheridona ally migrate var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 chromaggus (reckoning) sota ve eots'da 80%/20% alliance. wsg ve ab 60%/40% civarı alliance, av gelirse 99.9% horde. wintergraspde genelde attacker alıyo. rezil bi yer bence eotsda saç baş yolarsınız özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 knoxville said: chromaggus (reckoning) sota ve eots'da 80%/20% alliance. wsg ve ab 60%/40% civarı alliance, av gelirse 99.9% horde. wintergraspde genelde attacker alıyo. rezil bi yer bence eotsda saç baş yolarsınız özellikle dedin du bi eos yapayım 48 k honor vardı bi item alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Stormscale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar