Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Orjinal sesiyle cnbce de normal yayın ntv de bu gece 3 te. izlemeyi düşünen varsa burda konuşalım. başka başlık aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yabancı film kategorisinde adaylardan biri de; Recep İvedik:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 izliycem sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bana göre Akademi ödülü adayı kıstasında bir film sinemada izlenmelidir, fakat ne yazık ki ödüllerden sonra gelecek bu filmlerin bir çoğu. O yüzden birazı sinemada birazı divx ortamında izlediğim filmlerin oranı baya az, izlemesi zevkli olmayabilir kendi açımdan. Ama Slumdog ve Benjamin'den daha iyi bir film MILK,büyük ihtimal alamayacak ama olsun.Mickey Rourke da alsın en iyi aktörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 heath ledger alamazsa yer yerinden oynar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Heath Ledger %99 alacakta Robert Downey JR.'i harcadı adam ya :) kötü bir filmi fazlasıyla izlenebilir kıldı adam hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o degil de en kotulerin secildigi bir odul toreninde, indiana jones en kotu devam filmi secilmis ona uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 haklılarda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bu izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 indy cok kötüydü cidden, dvdden izlerken yarısında uyuduk arkadaşlan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 İndiyana cons komple kötü bi seri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 gecin bunlari, oscarin kime faydasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 fede said: İndiyana cons komple kötü bi seri zaten komple kötü demek cok büyük haksızlık olur ya, ilk 3 film gayet güzeldi, yenilikçiydi o yıllarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 indiana jonesa kotu seri diyen adam artik film izlemesin, ya da hayat boyu recep ivedike mahkum edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ne alaka abi. gayet kötü bence. tamam küçükken baya heyecanlı geliyodu da şimdi bakınca harrisonun cüneytten bi farkınu göremiyorum ben. zamanına göre iyi ona bişey demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mBHJU-7gzmE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 fede said: ne alaka abi. gayet kötü bence. tamam küçükken baya heyecanlı geliyodu da şimdi bakınca harrisonun cüneytten bi farkınu göremiyorum ben. zamanına göre iyi ona bişey demedim ee tamam işte zamanına göre diyorum bende. zaten bu tarz efekt üzerine kurulu macera filmlerini, kalkıpta zamanlar üstü dramalarla karşılaştıramayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu zamana gore de cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 seriye kotu diyen yok da. devam filmini en kotu secmisler. ben indiana jones u ilk defa sinemada izledigim icin cok heyecanliydim bilemiyorum ama bana cok guzel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Uyumazsam izlicem bakalım. Heath Ledger seçilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 biraz daha gec baslasin ya. yabanci film kategorisi haric hepsi bitmek uzere. sanirim geriye izlemedigim tek frost/nixon kaldi. o da download ediyorum su an eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 geçen yıl kaçırmıştım ama bu yıl izleyeceğim, özel olarak geç yattım bugün heh. adayların çoğunu seyretmedim ama maksat oscar törenini seyretmek, eğlenceli kısımlar oluyor. "geçen yıl kimleri kaybettik" kısmı duygulandırıyor filan. sunucu iyidir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 offf kaçırıcam mecburen yarın erken kalkmam lazım :( belki izlerim. Mickey Rouke alır götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ntv de cem yılmaz var. :) bi efsane program daha çıkabilir her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 O kadar nezih bi programda öyle show yapmaz =)adam sean penn hastasıyımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar