Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 cekimlerde deliren bir christian bale http://www.aolcdn.com/tmz_audio/020209_christianbale.mp3 AHAHAHAHAHAAH sonlara dogru aksanida kaybediyor sinirden rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 tmm ya nasıl olsa gitcez reklama gerek yoktu bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 loopa aldım lan sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 http://ngeekhiong.blogspot.com/ bugun her zamanki gibi bu bloga gözatıyorum ki T4 ıvır zıvırlarıyla karşılaştım. gördüklerim bana şunların ipucunu verdi: ? -A10 vs Hunter Killer dogfight göreceğiz -T1'lere ek olarak eski sürüm terminatörleri de göreceğiz (T600 ve T700 gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/terminatorsalvationmarcushead-440x184.jpg Yeni Trailer icin linki dudukleyin: http://movies.yahoo.com/feature/terminator-salvation.html?showVideo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 birisi şunun kafasına sıkaymış ya oracıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 abi oha nasıl sinirlenmiş bale lan dakkalarca susmadan "seriously man what teh fock ar ya doin'" diye saydırdı ya ahaha vahşi ya, yakıştıramadıms! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hakli adam abi, çekimlerde herifin başına gelmedik kalmamış. 2 haftada bir özel fizik terapi görmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 terminatördeki makinalar yazılım olarak windows kullanıyorsa eninde sonunda insanlar kazanacak demektir :) bu terminatör modeli geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak, sorun devam ederse skynet ile görüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yalnız şu revolucian's bale remix'e günlerce sıkılmadan güldüm, canım çekti açtım defalarca dinledim. Muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kinkaudonau said: ? -A10 vs Hunter Killer dogfight göreceğiz -T1'lere ek olarak eski sürüm terminatörleri de göreceğiz (T600 ve T700 gibi) özellikle şu ikincisini görmek şahane olur, alevler arasından çıkarken erisin mozarella gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 lan topik 2004de açılmış 2009dayız hala gelmedi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ha bir de görmediyseniz şunu: :) skynet research heh viral marketing işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 said: © 2009 Warner Bros. Entertainment Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oyunu da fena olmicak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cok fena gaz bir filme benziyor ya, sanki terminator 2 ayarinda bile olabilir hani, bakalim gorucez 21 mayista vizyonda amerikada, herhalde turkiyede de ayni gun vizyonda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 terminator 2 ayarında mı? Üzülmek istemiyosanız o kadar yüksek beklentilere girmeyin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Spiegel said: sanki terminator 2 ayarinda bile olabilir hani, imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 terminator 2 ayarında bir film ömrüm boyunca görecek miyim ondan bile şüphem var doğrusu. cameron'un bizzat kendi çekeceği yeni bir terminator olmazsa o beklentiyle gitmem. adam kendi cebinden özel trailer yaptırmış film çıkmadan tee o vakit: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ya film neden 5 haziranda giriyor gosterime tr de. burda (amerika) 21 mayista mi ne giriyor, ucak biletini ertelettircekler bana simdi... ayrica ben bekliyorum terminator 2 ayarinda film. yonetmeni bilmem de christian bale yurutur bu filmi her sekilde. bakalim 1 ay sonra gorucez akla karayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 film çok dandik olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 film dandik olmayacak ta t2 ayarında bişeyler beklemek çok ütopik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 arnie is back! düzgün becerirlerse süper olur valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Efsane olacak bu film bakın şimdiden söylüyorum, öyle robotlar bizi kesti biz onları kestikten çok öte olacak konusu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar