progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://www.traileraddict.com/trailer/terminator-salvation/japanese-trailer yeni trailer yayınlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ya james cameron niye çekmiyor? Terminator konseptinin tek ihtiyacı olan adamdır james cameron. üçüncü film gibi bi rezalet kimse izlemek istemez artık. ama christian bale'ın john connor olması iyi olmuş, 3'de ki serseri tipli heriften sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hmm güzel olcak gibi :) makinalar zamanı insanların ipin ucunu kaçırdığı bi noktada (zaten üstün bir yapay zekadan daha azı beklenmezdi, bence doğru yerden yakalamışlar) istedikleri şekilde değiştirip bildiğimiz terminator geleceğinini şutlayıp, kendilerinin kazandığı, J. Connor u tanıyanın olmadığı bi dünya alternatifi şeyetmişler kendilerine kısaca. robot motorlara da bayıldım ayrıca, istiyorum 1 adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 metalheart said: ama christian bale'ın john connor olması iyi olmuş, 3'de ki serseri tipli heriften sonra. tam zibidiydi yaw 3'teki connor. Daha kötü birini seçemezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 videoyu izledim, güzel olcak gibi, neyse bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi dev robot var ya. of ya. :/ hadi motosiklet robotu anlarım da, dev robot ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mr_Hand said: abi dev robot var ya. of ya. :/ hadi motosiklet robotu anlarım da, dev robot ne ya :S transformer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 metalheart said: ya james cameron niye çekmiyor? Terminator konseptinin tek ihtiyacı olan adamdır james cameron. üçüncü film gibi bi rezalet kimse izlemek istemez artık. keşke çekse ama anladığım kadarıyla hikayeyi ikinin bitişiyle tamamlanmış olarak görüyor olsa gerek. ki hakkı da var, üçüncü filmde çıkıp "judgement day is inevitable, you cannot prevent it" söylevi ucuz fanfic'ten çıkma gibiydi. hele hele ikinci filmin ana temasının "there is no fate but we make for ourselves" olduğu düşünülürse. gerçi bu sefer yazar nolan'mış, the dark knight'ı yazdı diye hatırlıyorum. senaryo daha iyi olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hmm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ya bale süper ama raid boss gibi terminator görünce mmo'sunu mu yapacaklar diye düşünmeden edemedim bir an. biraz alakasız olmuş sanki skynet paso infiltrator birim üretirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 terminator salvation son film olmayacak aksine yanlış anlamadıysam olası bir 2. üçlemenin başlangıcı oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Dariel said: Arnie bu yaştan sonra olsa olsa mutfak robotu olur ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bLackcha0s said: Verilmişmidir bakmadım ama sony nin hareketli afişi süper TIK yav buradaki sesi çalma imkanımız var mı yov yov yov yardım pls herhangi bir formatta olabilir nette 3 5 tane bldum ama buradaki kadar sağlam sesi bulamadım yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 summer glau'suz film istemiyoruz! lol ben robotları falan beğendim. ortamlar harika olmuş. dört gözle bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 christian bale varsa tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Christian Bale kesin mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 trailerda varsa oynamıstır herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Afiş muhteşemmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dun velvet goldmine izledim, naptin sen christian bale ya, naptin sen ewan mcgregor ya, olmadi yani bir anda butun batman ve obi wan kenobi karizmasi yerle bir oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Film Los Angeles taraflarında geçecek Arnie illaki gözükecektir,vali olarak falan bile olsa bir kılıf uydurulup birkaç saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Benim duydugum kadarıyla Arnold oynuyormus zaten kısa da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Sabancida kar topu falan oynadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dasaaa said: summer glau'suz film istemiyoruz! lol ben robotları falan beğendim. ortamlar harika olmuş. dört gözle bekliyoruz summer glau değil de moon bloodgood varmış.. ad soyad kombosu zaten harika ->http://forum.paticik.com/read.php?13,947315,3167653#msg-3167653 bir de moon bloodgood olan her şeye varım ben ->http://forum.paticik.com/read.php?11,3231477,3231709#msg-3231709 şimdi elimizdeki verilere bakıyorum.. ikisi de melez summer glau: Scotch-Irish + German moon bloodgood: dutch-irish + Korean buna göre dünyaya güzel bir canlı getirmek istersem eğer (ki burada mariah carey'nin de irish + afro-venezuella kökenli ailelesinin olduğunu belirtelim) irlanda+bişi kırması birisi ile bu işe girişmem gerekiyor. melez güzeldir! oha nereden nereye geldim lan! neyse filmde moon bloodgood'da oynuyormuş, güzel film olacak. bekliyoruz dört gözle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ama bi insan kendine sahne ismi seçerken biraz özen göstermeli. o ne ya? :P gerçek ismiyse "vay anasını sayın seyirciler..." diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bildiğim kadarı ile gerçek.. ama gavur olsaydım kızıma ben de moon ismini seçerdim. bayağı güzel bi isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar