Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator Salvation

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

hmm güzel olcak gibi :)

makinalar zamanı insanların ipin ucunu kaçırdığı bi noktada (zaten üstün bir yapay zekadan daha azı beklenmezdi, bence doğru yerden yakalamışlar) istedikleri şekilde değiştirip bildiğimiz terminator geleceğinini şutlayıp, kendilerinin kazandığı, J. Connor u tanıyanın olmadığı bi dünya alternatifi şeyetmişler kendilerine kısaca.

robot motorlara da bayıldım ayrıca, istiyorum 1 adet.
Sosyal ağlarda paylaş

metalheart said:
ya james cameron niye çekmiyor?
Terminator konseptinin tek ihtiyacı olan adamdır james cameron.
üçüncü film gibi bi rezalet kimse izlemek istemez artık.

keşke çekse ama anladığım kadarıyla hikayeyi ikinin bitişiyle tamamlanmış olarak görüyor olsa gerek. ki hakkı da var, üçüncü filmde çıkıp "judgement day is inevitable, you cannot prevent it" söylevi ucuz fanfic'ten çıkma gibiydi. hele hele ikinci filmin ana temasının "there is no fate but we make for ourselves" olduğu düşünülürse.

gerçi bu sefer yazar nolan'mış, the dark knight'ı yazdı diye hatırlıyorum. senaryo daha iyi olur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dasaaa said:
summer glau'suz film istemiyoruz! lol

ben robotları falan beğendim. ortamlar harika olmuş. dört gözle bekliyoruz

summer glau değil de moon bloodgood varmış..
ad soyad kombosu zaten harika ->http://forum.paticik.com/read.php?13,947315,3167653#msg-3167653
bir de moon bloodgood olan her şeye varım ben ->http://forum.paticik.com/read.php?11,3231477,3231709#msg-3231709

şimdi elimizdeki verilere bakıyorum.. ikisi de melez

summer glau: Scotch-Irish + German
moon bloodgood: dutch-irish + Korean

buna göre dünyaya güzel bir canlı getirmek istersem eğer (ki burada mariah carey'nin de irish + afro-venezuella kökenli ailelesinin olduğunu belirtelim) irlanda+bişi kırması birisi ile bu işe girişmem gerekiyor.

melez güzeldir!

oha nereden nereye geldim lan!

neyse filmde moon bloodgood'da oynuyormuş, güzel film olacak. bekliyoruz dört gözle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...