CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Arnold oynamasın artık! :D Ama dizi ile paralel gidip sonunu bağlarlarsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oha teaser hoşuma gitti. christian bale'ın tipini iyi uydurmuşlar. alala. bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Terminator 3 rezalet bir filmdi hiç sevmemiştim. Her ay T2 filmini iki kez izlerim, biri Türkçe biri İngilizce. Ama T3'den uzak duruyorum. Christian Bale'i getirmeleri birşeyi değiştirmiycek. Bir de saçma bir dizi çekiyorlar o da ayrı bir rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bone said: Terminator 3 rezalet bir filmdi hiç sevmemiştim. Her ay T2 filmini iki kez izlerim, biri Türkçe biri İngilizce. Ama T3'den uzak duruyorum. Christian Bale'i getirmeleri birşeyi değiştirmiycek. hocamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 valla her ay olmasa bile ben de kafama estikçe takıp seyrediyorum, hayatta bir kere gelecek bir film bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 her ay 2 kere anlarım tamam da niye bi kere türkçe bi kere ingilizce ya bonaç uhaehds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Teaser bana biraz umut verdi ama MCG'nin adi gecmesi korkutuyor. T3'te ki hatalari yapmayacaklarmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 fak t3 gief t4 forever t7! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ya şimdi ben bişey sorucam, arkadaşla tartıştık ama bi sonuca varamadık. O, gelecek de var olmayan bir adam nasıl kendi babasını geçmişe yollar mantık hatası var diyo. Bende diyorum ki 1984 senesine gelindiğinde ortaya gelecekten gelen bir adam çıkıyor ve annesini zaten hamile bırakıyor. Böylece de kendisi var oluyor. Burda şimdi bir hata var mı? Yoksa bende mi bir problem var bir türlü anlamıyorum? Biri açıklarsa sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 mantık hatası filan yok, terminator serisi büyükbaba paradoksu denen o olayı çok güzel işlemiştir. kesin bir cevabı olmadığı için bilim-kurgu sınırları içindedir geleceğe dönüş serisi gibi. grandfather paradox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 İyide söyle bir şey var burada olan olay grandfather paradox u değil ki.Filme göre simdiki zamanda hiç varolmamıs bir cocuk babasını gelecekten annesini koruması için yolluyor. Bu kadın (Sarah) ile adamın (Kyle) beraber olmaması durumunda bu cocuk hiç varolamamış olacaktır. Ya da ikinci bir önerme ile hiç varolmayan bir çocuk gelecekteki babasını geçmişe nasıl gonderebilir ve gonderirken onun babası oldugunu nereden biliyor. Bence film sci-fri olsa da mantık hatası içermekte ben sadece yapıldıgı yıla veriyorum bunu (bu arada pırokşi nin tartıstıgı arkadasıyım =) Sonuc olarak bu geleceğe donus filmindeki gibi bi olay değil sonucta orada cocuk annesini kendine ayartttıgı için yokolmaya baslıyordu (cunku zamanın akısına gore babası orada annesini opecek ve bir birliktelik başlayacaktır) ama bu geçmişte varolmuş bir olayın gelecekteki yansıması ile olusabilmekte. Terminatorde ise geçmişte varolmamıs bir kişinin gelecekten daha kendisinin olusmadan onceki bir tarihe gonderebilmiştir bence bu biraz saçmalıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 terminator o konuda bariz çuvallamıştır ama kimin umrunda? süper film :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 zaten bu paradoks "tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan" olayı bir bakıma. aynı evrende geçmişe dönmesi mümkün olmaz zaten ki çeşit çeşit teoriler var. geleceğe dönüş'te öyle yavaşça silinmeyip anında yokolması gerekirdi. (:P) kurgu yani nihayetinde hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Tamam, tabi ki kurgudan ibaret. Ama benim söylemek istediğim, mümkün olsa ve ben şimdi 1960 senesine gidip birini hamile bıraksam ve ölsem, doğacak olan çocuk ilerde annesinin beni anlatmasıyla beni bulabilir, buluncada geçmişe gönderir çünkü kendisinin o şekilde var olduğunu biliyodur. Hala anlamak istemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 zaten bütün zaman yolculuğu kavramı pek mümkün değil, bu konudaki bir diğer teori de zaman yolculuğu yapılsa bile başka bir evrene varılacağı. zira sen oraya adımını attığın anda bütün gelecek değişecek kaos teorisine göre ve senin o yolculuğu yapamamış/aynı şekilde yapmamış olman gerekecek filan. tümüyle teoriden ibaret bir konu zaten, terminator tersinden tutup işliyor. saçma demek saçma olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ona saçma diyorsanız zaten donnie darko falan hiç izlemeyin bi zahmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 arnold sız yürümez bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 soyle bişey olabilir mi acaba bu konuda zaman yolculugnu yaptın ve 1960lar gittik artık sen sen degil 1960 ta yasayan sıradan birisi olursun ama gelecekte dogmussundur.Ve sanırsam bizim bunu akıledememizin tek sebebi vardırki(eger tüm bu soylenenlerden biri dogruysa degişir)zaman kavramlarını farklı bir açıyla dusunememiz.Bkz insan daha once gormedigi birşey konusunda(eger dahai degilse :)seyi aklı almaz.Ornegin sonsuzluk kavramı gibi nasıl bişey tahmin edebiliomusunuz?Ama sonsuzluk kavramı var uzayın sonsuz olması sayıların sonsuz olması gibi.Veya dewamlı sonsuz dongu olusturması mumkun gelio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bone said: Her ay T2 filmini iki kez izlerim, biri Türkçe biri İngilizce. Ama T3'den uzak duruyorum. not al arkadaşım. otuzbin gadınla nası birlikte olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ya zaten john connor'un doğumu olayını geçtim, skynet'in yaratılabilmesi t-800'ün kırılmış mikroçipinin üzerindeki araştırmalar sayesinde gerçekleşiyor. skynet olmasa kyle reeves geçmişe dönmeyecek bile. dolayısıyla döngüyü başlatan olay o adam bile değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 peki ilk defa skynet nasıl ortaya cıktı ahanda kilit nokta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://www.divxplanet.com/index.php?page=haber&sid=194 ilk teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 başlığı değiştirme vakti geldi o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 pes christian bale oynuyormuş john conner'ı adam yakında her filmde oynayacak hollywoodda aktör kalmadı iyi bundan başka zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar