DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 adnan polat niye istifa etsin be abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mumu said: yazık günah ya dağıldı canım takım. hafta içi bordo da eler sonra adnan polat da istifa eder inş:D adnan polat gibi bir başkanı bırakırsanız, daha iflah olmaz gs kazımkazımı almayız diyosanız, mis gibin cevat var elinizde işte onlan idare edin. tasarruf olur hem, pera gidiyor peraa peraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 skibbe hala bizim takımımız çok kaliteli filan diyor. sanki gönderilmemiş gibi. kalbi gs ile kalcak. belki 2 hafta sonra maçlarıda izlemeye gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu arada çok güzel bir aytıntı verdiler sabah. maçla ilgili. gs nin kazandığı penaltıda, penaltıya sebebiyet veren oyuncu aynı şekilde geçen hafta kayseri maçında penaltıya sebebiyet vermiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu arada çok güzel bir aytıntı verdiler sabah. maçla ilgili. gs nin kazandığı penaltıda, penaltıya sebebiyet veren oyuncu aynı şekilde geçen hafta kayseri maçında penaltıya sebebiyet vermiş lol eski voleybolcuymuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Skibbe insan iliskileri iyi , cok efendi bir adamdi keske teknik direktorluk yerine baska meslek secseymis en basinda, cok iyi bir insan kaynaklari veya halkla iliskiler yoneticisi olurmus heralde adamdan, hatta Galatasaray'a yonetici olsun bizim tukurdugunu iki hafta sonra yalayan baskan ve yoneticilerden iyi olacagi kesin. Neyse uzuldum valla bundan sonraki hayatinda basarili olur insallah. Galatasaray da adina yakisir futbol oynamaya baslar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu arada çok güzel bir aytıntı verdiler sabah. maçla ilgili. gs nin kazandığı penaltıda, penaltıya sebebiyet veren oyuncu aynı şekilde geçen hafta kayseri maçında penaltıya sebebiyet vermiş lol kesinlikle kocaeli dusmanı bi serefsiz o. ve eger kocaeli yonetimi salak değilse -ki salak- bu adama agır cezalar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hayır bide deli gibi itiraz ediyor. şaka filan sandım. hani dedim heralde ben yanlış gördüm. kesinlikle ceza verilmeli o adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ya Sabri ve Ümit Karan'ın kadro dışı bırakılıp Arda'nın 1. kaptan yapıldığına dair bir haber göremedim ben. Çok umutlanmıştım oysa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: skibbe hala bizim takımımız çok kaliteli filan diyor. sanki gönderilmemiş gibi. kalbi gs ile kalcak. belki 2 hafta sonra maçlarıda izlemeye gelir gece ben tv de spor haberlerinde adnan polat sezon sonuna kadar teknik direktör değiştirmiycez diyodu. bu gün gördüm kovuldu diye belki gaztelerin yalan haberidir diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bülent Korkmaz diyo NTVspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Yok abi bu adamlardan cacık olmaz ya yöneticiymiş birde...Bordo maçının arifesinde yapılacak en salak hareketi yaptılar helal...Bi de Hagi'ye teklif götüreceklermiş...Öfkeyle kalkan zararla oturur,iyi ki bi kere tuttu hoca gönderme,böyle salak bi zamanda hoca moca gönderilmez... Futbol bu 5 atarsın 5 yersin olabilir de,ha tamam haftalardır iyi değiliz belki de,şu an aşırı yanlış bir zaman... İstediğinizi deyin valla da Skibbe'yi seviyordum ben ya neden bilmiyorum yakın hissediyordum o adamı kendime ki Almanlar genelde tam tersi olur...Kalli gibi antipatik değildi,nolucak anasını satiyim 1 senede şampiyon olmayıverelim... Ciddi üzüldüm Skibbe'ye,şimdi ne moral ne var bişey,bu takım daha önce de fark yedi bu kadar dağılmadı,eski değerlerini kaybetmeye başlıyor Galatasaray,Adnan Polat sağolsun,ki kendisi kimbilir kaç yıldır kulubun içinde... Şaka maka o çok laf ettiğimiz Hakan Şükür böyle zamanlarda takımı hep ayakta tutardı,ne futbolcular sapıtırdı,ne takım dağılırdı,abilik böyle birşeydi işte...Ne ardası,sabrisi,ümiti kaptanlığın k'sini yapamaz onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abartmaya gerek yok. bardak doldu dolacaktı,beraberlik bile devam ettirebilirdi skibbe'yi ama 5 gol/3 fark yemek lig sonuncusundan bırakın da kovdurtsun adamı. önemli olan,konuşulması gereken bence skibbe'nin gitmesi değil yerine adam bulunup bulunamayacağı.. göstermelik birisi gelirse yazık/ayıp, ama luce benzeri yuppi çektirecek bir adam gelirse mantıklı/süper hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie said: alla alla ben niye hatırlamıyorum abi cihan'ın onunde sabri'yi. kafayı yicem simdi. Çünkü önünde Arda, Hasan Şaş, Ribery oluyordu Cihan'ın. Sabri yedek sağ kanattı. Zaten ilk 11 çıktığı maç sayısı azdı. Sağ beke sonradan devşirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Skibbe'nin istifası ya da kovulması için konu açılmış oradan konuşabilirsiniz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 adndan polat da demirören gibi saçma sapan işler yapıyor 2 yıldır. feldkamp skibbe falan. hala feldkamp dün toplantıya giriyor. bu adam nedir ki hala bu kadar kulübün içinde. şimdi skibbe yi kovmamış olsaydı ve bordo ya elenilseydi herkes polat ı suçlardı kovmadın elendik diye. ama bülent olası bi elenmede çok kötü başlamış olacak ilk maçta ama polat kendini kurtarmak için bunu göze aldı. rıza rıdvan ertuğrul hagi oğuz son 10 yılda bunlar aklıma geldi. bu tarz camia çocuğu adamlar hep rezil olup gitti. bu yüzden bülentin başarılı olması zor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 adnan polatın başkanlığına laf yok.skibbe tek hatasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bülent hiç bişey yapamaz gsde, bülentin vizyonu, tecrübesi ne ki faydası olsun gsye? luce-hagi gibi isimler de anca günü kurtarırlar. gs iice araştırıp adam gibi hırslı, tecrübeli, pahalı bir hoca bulmalı. bu sene zaten gitti, şimdi getirirsin bu dediğim adamı takımı ve ligi tanır kalan 10 maçta. sonra yazın güzel bir hazırlıkla ve transferlerle falan bomba gibi başlarsın seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ülkerin reklamı var ya çocuk "baroos abanmak yok teknik vurucan" diyor. kılıçaslan ile aralarında bu muhabbet geçti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar