Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bioware den americatard acilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 said: When you say Mass Effect 2 feels like a precision shooter, what do you mean? In Mass Effect, your character played at the skill level they had achieved; instead of at the skill level the player could be capable of achieving. In Mass Effect 2, if the player shoots at a target, despite the skill level, it will be hit if they have properly aimed. Skill level will have no impact on aiming and shooting abilities. It’s a cleaner, more precise system to better enhance the overall gameplay and combat experience. Şunun kadar rezalet bir yazıyı okumayı beklemiyordum açıkçası. edit: quote'u alamadım bi türlü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 axedice said: We are trying to make the game more accessible to people. "Özel" bir oyun olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kısaca, oyunu bütün platformlarda çıkartıcaz. ilk yaptığımız platform dışında rahat rahat oynanmıyacak demek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 mass doom 3 halo effect gibi olcak işte :p koşup ateş ederkene arada 1-2 quest yapıcaz hani doom 3 te asansör kapısını aç, şu şu düğmelere sırayla bas felan quest ya, işte öle olcak bu gidişle skilllerin dmg dışında etkisiz olması zaten olayı fps yapıyor iyice, rpg de neymiş ehe saveleri boşa saklamadık inş. ME 1 kaç adet satmıştı toplamda merak ettim şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 saveler sadece yanındaki karakterleri belirleyecek, level falan gidecek, o yüzden zaten boşuna sakladık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yok zaten leveller falan önemsiz ben bi tep tipi için saklamıştım, biowarein balık yüzlü shepard dan 10 kat iyi tipliydi benim sniperim :) ben oynarken 1-2 npcyi öldürmüştüm sanırım zaten onlar olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 biz tayyip hükümetine laf ediyoruz da , oyun firmaları da aşağı kalır değil saçmalama konusunda. "rpg kelimesi insanlara sıkıcı bir oyun deneyimi anımsatabiliyor , haloculara göre oyun yaptık o yüzden" elhamdülillah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 öküz oğlu öküzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 allah belanızı versin lan rpg kelimesi korkutucu ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben seyı anlamadım. Rpg sıkıcı o yuzden bole yaptık. Madem rpg kötü bişi rpg yapmayın sizde gerek yokki. third person shooter yapın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya offf bioware offf bu oyun questli halo mu olacak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Cuce said: ben seyı anlamadım. Rpg sıkıcı o yuzden bole yaptık. Madem rpg kötü bişi rpg yapmayın sizde gerek yokki. third person shooter yapın işte. Zaten fps/tps yapıyorlar. Diğerlerinden farkın ne diye sorulduğunda işte biz aksyon rpgyiz demek için ayak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 iyide rpg diyince "dudez that sux" diyomuş insanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hakikatten de son yillarda cikan her rpg cok bayik yahu :) hani soyle eglenceli basindan kaldirmayan bir rpg yok gibi. GTA4 rpg degil ama istesen rpg de diyebilirsin. belki oyle bir sey icin kasiyorlardir. zaten dragon age geliyor sallayin bundaki rpg olayini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yoo diyemezsin gta4'e rpg falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 combat: http://www.youtube.com/watch?v=U-jc5ydSCrA 5. dakikadaki regen hizi demo amacli degilse bosa kasmasalardi "combat'i gelistirmek" falanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Blade-Runner esinlenmesi katlanmış, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gear of war 2 deki yeni sürüm unreal 3 grafiklerini kullanıyor oyun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 direk hp bar i filan kaldirip god mode verselerdi yedigin her mermi %2 ihtimal seni oldurebilir deselerdi o sekil oynasaydik hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Fıss Effect 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adamin agzinda iki fuze patladi ihh demedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 save saklama olayı olacakmıymış okumadım bütün sayfalarıda. format atılınca gitti haliyle ne var ne yok bi daha oynıycam sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahah aabi missile laucnehr kullandığı yerdekoptum auto aim var, missile kafasına gore kitlenyio. köşeden gec bas gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 çıksın, ben beğenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar