LethE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 council racelerden ortak reaper yapıp üstlerine salarlar. tipi büyük olasılıkla ahtapota benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Citadel'in esas özelliği zaten reaper yapımı olması. Reaperlara karşı ne kadar kullanılır, elemanların zaten bildiği teknoloji falan orası meçhul Bence ME3'te ME evreninin gerçek badassleri hanarları aksyonda görücez. Tentacle rape yiyen reaperların nevri dönecek. http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/038/8/2/BLASTO__Enkindle_THIS_by_ArtGhoul71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 herkesin butun filolari citadelde degil gayet dogal olarak, hatta citadel'e saldirida Destiny Ascension'i kurtarirsan hic bir dreadnought kaybi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aslında belirtmek istediğim buydu concil tüm mass relayleri kilitledik tüm güçleri citalde topladık dediydi ilk oyunda son savaş da sadece cruiserler falan vardı bitek dreadnougt destiny ascencion gördük oda sadece uçabiliyordu başkada olayı yoktu heralde :) anlamadağım nokta oydu kimse patlamadı frigatelerden falan başka ama eleman diyoki çok büyük darbe aldılar artık biz koruyoz citadel spacei e turian lar nere gitti tüm güçleri homeworlde mi çekti lavuklar humanity de citadel space koruyor sanki elinde bşy varmış gibi eğer kimse patlamadıysa hala 70 küsür dreadnouhtları var alliance nie koruyorki ortamı 6 dreadnougtla çok saçma biz gidiyoz sen göz kulak ol buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hanar mı? hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o muhabbette yanlis hatirlamiyorsam, anti-human politikacinin propagandasinin nedenlerinden bahsederken, saldiridan sonraki 2 senede insanlarin onemli pozisyonlara gecip, citadel guvenliginin/filosunun kayiplarini insanligin kapatmasi uzerineydi. Yani Turianlarin askeri kapasitesizliginden cok, aldiklari yarayi firsat bilerek bizim gucumuzu arttirmamiz, milletinde killanip "dengesiz insanlar, kadrolasiyorlar ulan!" diye tepki vermesi onde tema olarak. Bununla birlikte, ME 3'de Reaperlari yenmek icin buyuk ihtimalle Deus Ex Machina kullanacagiz, buyuk ihtimalle DAO gibi oyun icinde ally toplarken, yan plot olarak EDI'nin ikinci oyun sonunda topladigi bilgilerde Reaperlarla ilgili bir achilles' heel bulmusuzdur, onun uzerine gidip bir yolunu bulur Reaperlari ezeriz. Bunun disinda Blasto'yu kucumseyenin sonu iyi olmuyor bone: "This one has forgotten whether its heatsink is over capacity. It wonders whether the criminal scum considers itself fortunate?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://img836.imageshack.us/img836/3863/hanarbyjollyjohanna.jpg bunu mu diyorsun? döverim ki ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 tentakülle şaka olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o ayrı tabii... http://img89.imageshack.us/img89/3756/dayofthetentaclefront.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu arada 29 mart'ta 2 ile 3u baglayacak dlc cikaracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 zar zor bekliyorum ya, biran once ciksada galaksinin ve insanligin gelecegini charlie sheen in babasina emanet eden samle dalga gecsek sole doya doya http://30.media.tumblr.com/tumblr_li0nu3kVvx1qgbwmzo1_500.jpg said: I got krogan blood and reaper DNA bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://i55.tinypic.com/6znf5x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Her dlc yi yaparak her cm ini arastırarak full paragon bitirdigim me2 im guzel bir virus ustune format sayesinde artık yok..oysaki full renegade bitirip cift save ile me3 e girmeyi dusunuyordum lol.. artık me1 den baslayıp Liara ile ciddi ve uzun sureli bi iliski dusunmeliyim.. taliyle olcak is degil tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 http://4chanarchive.org/images/v/88894497/1299632754613.jpg ahahahahaha ne issiz adamlar var lan, adam quarian fizyolojisi uzerinden tlaini nterinin kokmadigini, aksine afrodizyak etki ayraticgaini filan hesaplamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mass effect 2 çıktıktan sonra 1 e biraz bakıp sıkıldığım ama 2 gün önce 2.sine başlayıp dün bitirdiğim şaheser. sitesine girdiğimde yazılan şu yorumu kesinlikle hakediyor: "Without question one of the best games we've played." - GameDaily - vay anasını be,hala film gibi gözlerimin önünde çoğu sahnesi. rpg eksikliğinden dolayı beğenmeyen varsa ona dicek birşey yok şu haliyle oynadığım en iyi oyunlardan birisi oldu,rpg'yi destekleyecek şeyler de koysalardı ne olurdu bilmiyorum... kim öldü kim kaldı vs. çoğu oyunu sadece bitireyim hikayeyi göreyim diye oynadığımdan ötürü ve önümde daha dragon age 2 yi bitirip,hafta sonuna ders çalışmaya başlayacağım için,sementa,jack ve geth'in personal questlerini yapmadım jack,geth ve grunt öldü niyeyse. bi de geminin crew'i öldü. ama mükemmeldi ya,şimdi 1 oynanır mı bunun üzerine bilmiyorum tabi. of dicek bişey yok ya şaheser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 1 çok güzel, rpg tadı daha çok. 1'i 2 kere bitirmiştim 2'yi 2. defa oynarken sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yorumlar üzerine ikisini de indirip büyük heycanla başladım 1'e. ömrümde oynadıgım en çirkin oyun olabilir.olan kotama oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 çok bayıyo ama bir yerden sonra her adamın görevini yap falan. hep de aynı gir ortama üzerine adamlar çullansın döv onları. teşekkür etsin adam sana falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bende oyuna başlamayı düşünüyoru bu aralar. ( me2 ) Ama geçen ekşi'de şöyle bir yorum gördüm,doğru mudur, paragon nedir, ne değildir. Yani tutupta benim atıyorum "pure mage" olmama izin vermiyor mu import etmesem karakterimi. yorum : "kral oyun. ama sanki me1'den karakter import edemediğiniz durumlarda oyundaki bazı noktalara ulaşamıyorsunuz. full paragon olamadım ben mesela, o kadar kasmama rağmen. ful paragon olanlar da hep me1'deki karakteri import etmişler oynamışlar forumlara inanırsak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 paragon karakterin alignment'i, ME'de yaklasik olarak "iyi"/idealist/uzlasmaci/irkci olmayan falan olman demek. ME 2'de karakter import etmezsen ME 1'de hayatini bagislayabilecegin kisileri hep default olarak gebertmis sayiliyorsun, dolayisiyla etrafinin sana bakis acisi, evrenin politik durumu ve bazi karakterler degisiyor. hikaye icin ME 1'i oyna, karakteri import et her halikarda diyecegim ama yok "ben ugrasamam/ilgilenmiyorum/hikaye cok umrumda degil" dersen tek oyun olarak pek bir kaybin yok, gameplay'e bir katkisi/eksisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ilk oyunda çıplak romance var ikinci oyunda giyinik romance var. sen seç hangisini oynayacağını 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Tyrannus said: ömrümde oynadıgım en çirkin oyun o kadar kötü değil ya, daha kötülerini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 oha me1'e ne dedi?!? yok artık, döverler adamı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Dövseler gene iyi..ya çıplak romance yaparlarsa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 arrival ne zaman geliodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar