Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Citadel'in esas özelliği

zaten reaper yapımı olması. Reaperlara karşı ne kadar kullanılır, elemanların zaten bildiği teknoloji falan orası meçhul

Bence ME3'te ME evreninin gerçek badassleri hanarları aksyonda görücez. Tentacle rape yiyen reaperların nevri dönecek.

http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/038/8/2/BLASTO__Enkindle_THIS_by_ArtGhoul71.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

aslında belirtmek istediğim buydu concil tüm mass relayleri kilitledik tüm güçleri citalde topladık dediydi ilk oyunda son savaş da sadece cruiserler falan vardı bitek dreadnougt destiny ascencion gördük oda sadece uçabiliyordu başkada olayı yoktu heralde :) anlamadağım nokta oydu kimse patlamadı frigatelerden falan başka ama eleman diyoki çok büyük darbe aldılar artık biz koruyoz citadel spacei e turian lar nere gitti tüm güçleri homeworlde mi çekti lavuklar humanity de citadel space koruyor sanki elinde bşy varmış gibi eğer kimse patlamadıysa hala 70 küsür dreadnouhtları var alliance nie koruyorki ortamı 6 dreadnougtla çok saçma biz gidiyoz sen göz kulak ol buralara
Sosyal ağlarda paylaş

o muhabbette yanlis hatirlamiyorsam, anti-human politikacinin propagandasinin nedenlerinden bahsederken, saldiridan sonraki 2 senede insanlarin onemli pozisyonlara gecip, citadel guvenliginin/filosunun kayiplarini insanligin kapatmasi uzerineydi. Yani Turianlarin askeri kapasitesizliginden cok, aldiklari yarayi firsat bilerek bizim gucumuzu arttirmamiz, milletinde killanip "dengesiz insanlar, kadrolasiyorlar ulan!" diye tepki vermesi onde tema olarak.

Bununla birlikte, ME 3'de Reaperlari yenmek icin buyuk ihtimalle Deus Ex Machina kullanacagiz, buyuk ihtimalle DAO gibi oyun icinde ally toplarken, yan plot olarak EDI'nin ikinci oyun sonunda topladigi bilgilerde Reaperlarla ilgili bir achilles' heel bulmusuzdur, onun uzerine gidip bir yolunu bulur Reaperlari ezeriz.

Bunun disinda Blasto'yu kucumseyenin sonu iyi olmuyor bone:

"This one has forgotten whether its heatsink is over capacity. It wonders whether the criminal scum considers itself fortunate?"
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
mass effect 2 çıktıktan sonra 1 e biraz bakıp sıkıldığım ama 2 gün önce 2.sine başlayıp dün bitirdiğim şaheser.

sitesine girdiğimde yazılan şu yorumu kesinlikle hakediyor:
"Without question one of the best games we've played."
- GameDaily -

vay anasını be,hala film gibi gözlerimin önünde çoğu sahnesi.
rpg eksikliğinden dolayı beğenmeyen varsa ona dicek birşey yok şu haliyle oynadığım en iyi oyunlardan birisi oldu,rpg'yi destekleyecek şeyler de koysalardı ne olurdu bilmiyorum...

kim öldü kim kaldı vs.

çoğu oyunu sadece bitireyim hikayeyi göreyim diye oynadığımdan ötürü ve önümde daha dragon age 2 yi bitirip,hafta sonuna ders çalışmaya başlayacağım için,sementa,jack ve geth'in personal questlerini yapmadım

jack,geth ve grunt öldü niyeyse.
bi de geminin crew'i öldü.

ama mükemmeldi ya,şimdi 1 oynanır mı bunun üzerine bilmiyorum tabi.

of dicek bişey yok ya şaheser.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende oyuna başlamayı düşünüyoru bu aralar. ( me2 )

Ama geçen ekşi'de şöyle bir yorum gördüm,doğru mudur, paragon nedir, ne değildir. Yani tutupta benim atıyorum "pure mage" olmama izin vermiyor mu import etmesem karakterimi.

yorum : "kral oyun. ama sanki me1'den karakter import edemediğiniz durumlarda oyundaki bazı noktalara ulaşamıyorsunuz. full paragon olamadım ben mesela, o kadar kasmama rağmen.
ful paragon olanlar da hep me1'deki karakteri import etmişler oynamışlar forumlara inanırsak."
Sosyal ağlarda paylaş

paragon karakterin alignment'i, ME'de yaklasik olarak "iyi"/idealist/uzlasmaci/irkci olmayan falan olman demek. ME 2'de karakter import etmezsen ME 1'de hayatini bagislayabilecegin kisileri hep default olarak gebertmis sayiliyorsun, dolayisiyla etrafinin sana bakis acisi, evrenin politik durumu ve bazi karakterler degisiyor.

hikaye icin ME 1'i oyna, karakteri import et her halikarda diyecegim ama yok "ben ugrasamam/ilgilenmiyorum/hikaye cok umrumda degil" dersen tek oyun olarak pek bir kaybin yok, gameplay'e bir katkisi/eksisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...