Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oyundan iki random banter http://img15.imageshack.us/img15/8696/1264582825727.jpg http://img15.imageshack.us/img15/6656/1264583062671.jpg ahah adamlar bile kabul etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bende de hepsi loyaldi ama upgradesiz yamuluyorlar demek hmm :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 spoylır Jack dışında herkes loyaldı (görevini yaptığım halde renegade/paragon puanı yetmiyince olmadı loyal) gurupla birlikte jacki yolladım gemiye eskort etsin diye geride kalıp savaşarak öldü dedi bu arada BÜTÜN upgradeleri yaptım... 1 kişi öldü genede mod spoiler okumaz diye spoiler içinde yardırmayalım -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Herkesi loyal yapıp sonuna kadar upgrade'leri götürmeniz lazım, bioware forumlarında demişler zaten Suicide Mission'u adam öldürmeden bitirmeniz çok zor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 herkesi loyal yapmak için tek zor olan sanırım jack ve miranda zira çok yüksek paragon istiyorlar, bende nerdeyse full olmasına rağmen hala geri loyal yapamamıştım mirandayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bende herkes quest lerini yaptığım anda loyal oldu. Jack neden paragon istiyor tip tam renegade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 farketmiyor aslında eksik yazmışım ya yüksek renegade yada yüksek paragon, konuşma seçeneğini açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hayda bizde bekliyoruz steam den çıkıcak diye bide üstüne bi ton para vericez. millet oynamış bitirmiş :( moralim bozuldu valla. şimdi indirsem başka hikaye (1 ay sürer) satın alsam başka hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 olsun şurda 1 günü kaldı, sabır :) ekleme: bu arada hâlâ preload açılmadı bende steam'de, steam forumlarında şöyle bir şey gördüm, denedim işe yarıyor, oyun çıkınca download beklemek istemeyenler yumulsun; browser'a steam://install/24980 giriyorsunuz yükleme başlıyor arka planda, steam göstermiyor yüzdesini falan ama steam klasörü altında steamappscommonmass effect 2 klasörünün boyutundan kontrol edebilirsiniz ne kadarının indirildiğini (toplamda 11.5 gb gibi bişe)... ayrıca digital deluxe, collectors ya da her ne çeşitse farketmiyor direk algılıyor sizin hangisini satın aldığınızı... Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Rhox said: spoylır Jack dışında herkes loyaldı (görevini yaptığım halde renegade/paragon puanı yetmiyince olmadı loyal) gurupla birlikte jacki yolladım gemiye eskort etsin diye geride kalıp savaşarak öldü dedi bu arada BÜTÜN upgradeleri yaptım... 1 kişi öldü genede mod spoiler okumaz diye spoiler içinde yardırmayalım -sam orda jacki yollamayackaisn iste, doktoru yollayinca sag saglim gemiye variyo. upgrade ve loyalty oldugu kadar, dogru secimleride yapman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 O_o Doktorun ne özelliği varmış ki ona birşey olmuyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 zaid akman fazla ilerlemedim henüz ama adam tam kotor'daki mandalore gibi olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 zaid mandalore yine daha iyidi rezalet bi herif zaid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ohoo bu topiki dragon age gibi 3600 msg yapamıcaz bu gidişle :p bide,bu gece 02 sularında (lol?) oyunun kilidi açılcak oynayabilicez, 7 saat felan kaldı amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Cerbarus kodu gelmiş olanınız var mı? (EA store'dan aldıysanız eğer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ya bütün oyun bi görev için tayfa toplamak üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aynı dragon age gibi. gerçi dragon age'de zerre işe yaramıyorlardı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Sylian said: Cerbarus kodu gelmiş olanınız var mı? (EA store'dan aldıysanız eğer) öle bişi yok gelen Product ready for order mailında valla, ya oyun unlock olunca gelicek yada ordaki product id felan olcak herhal diye düşünüyorum. beklemedeyiz netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Additional Product Information: Mass Effect™ 2 - You will receive your Cerberus Network activation key and Inferno armor code in a separate email within 84 hours. Hmm heralde gece saat 2 civarı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 support kısmına şöyle bişi eklenmiş: QUESTION Why isn't my Collector's Edition of Mass Effect 2 granting me access to the Cerberus Network? ANSWER We apologize for the inconvenience, however a limited number of the Cerberus Network cards included with the Collector's Edition were inadvertently printed with the download code for the Collector Gear rather than the Cerberus codes. The studio is currently working on a solution that will grant Cerberus Network access to anyone who redeems the Collector's Edition code moving forward. This solution includes a script that will retraocatively grant Cerberus Network access to those who have already activated their Collector's Edition code. eğer bi problem olursa sebebi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yeni maden arama çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook kötü olmuş, uzun zamandır bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum bir oyunda. ultrasonla bebek aramak çok daha eğlencelidir. mako'yla maden aradığımız zamanları mumla aradım. iki saattir filan omega külüstürünü (en antipatik oyun seçilme geyiği geldi aklıma lol) tarıyorum ve yeteeeeeeeeeer dedirtti böyle. ilkinde en azından mekanda geziyorduk ve yeri az çok belliydi, sadece iki tane yerde çıkıyordu. burada amiral battı mı oynuyoruz belli değil. yok git gel probe doldur filan. scan upgrade yaptım hemen, değişen hiçbirşey de olmadı. normandy crash çok güzel yapmışlar mekanı, dümenci pressly sana da yazık oldu be. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sam her gezegene probe atmayacaksın yoksa oyunun sonlarına doğru benim yaptığım gibi ne mal adammışım dersin =P Sadece rich gezegenlere probe at oyunda gereginden fazla gezegen var zaten hepsini sömürmene hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bende scan upgrade yaptıgımı hatırlıyorum, bi etkisini görememiştim, ne halta yarıyo hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla sömüreyim de lazım olur dedim, estetik yaptırdım 50 ton platin harcayıp hemen. (:P) ama citadel'e uçtum hemen ardından, kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi oldum. "işte mass effect bu" dedim. şahane. :) oyun satıcısı 11 milyar oyunculu galaxy of fantasy ve "rpg'leri eskisi gibi yapmıyorlar azizim" çok iyiydi ehu ha bir de yeni akihabara'da satılan asari-hanar hentai oyunları lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Biraz ilerledim de save game vermediğim için oyundaki karaları oyunun kafasına göre vermesi kötü olmuş.Bunu değiştirmenin yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar