Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

spoylır

Jack dışında herkes loyaldı (görevini yaptığım halde renegade/paragon puanı yetmiyince olmadı loyal) gurupla birlikte jacki yolladım gemiye eskort etsin diye geride kalıp savaşarak öldü dedi bu arada BÜTÜN upgradeleri yaptım... 1 kişi öldü genede

mod spoiler okumaz diye spoiler içinde yardırmayalım -sam
Sosyal ağlarda paylaş

olsun şurda 1 günü kaldı, sabır :)

ekleme:

bu arada hâlâ preload açılmadı bende steam'de, steam forumlarında şöyle bir şey gördüm, denedim işe yarıyor, oyun çıkınca download beklemek istemeyenler yumulsun;

browser'a

steam://install/24980

giriyorsunuz yükleme başlıyor arka planda, steam göstermiyor yüzdesini falan ama steam klasörü altında steamappscommonmass effect 2 klasörünün boyutundan kontrol edebilirsiniz ne kadarının indirildiğini (toplamda 11.5 gb gibi bişe)...

ayrıca digital deluxe, collectors ya da her ne çeşitse farketmiyor direk algılıyor sizin hangisini satın aldığınızı...

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Rhox said:

spoylır

Jack dışında herkes loyaldı (görevini yaptığım halde renegade/paragon puanı yetmiyince olmadı loyal) gurupla birlikte jacki yolladım gemiye eskort etsin diye geride kalıp savaşarak öldü dedi bu arada BÜTÜN upgradeleri yaptım... 1 kişi öldü genede

mod spoiler okumaz diye spoiler içinde yardırmayalım -sam

orda jacki yollamayackaisn iste, doktoru yollayinca sag saglim gemiye variyo. upgrade ve loyalty oldugu kadar, dogru secimleride yapman lazim.

Sosyal ağlarda paylaş

support kısmına şöyle bişi eklenmiş:

QUESTION
Why isn't my Collector's Edition of Mass Effect 2 granting me access to the Cerberus Network?
ANSWER

We apologize for the inconvenience, however a limited number of the Cerberus Network cards included with the Collector's Edition were inadvertently printed with the download code for the Collector Gear rather than the Cerberus codes.

The studio is currently working on a solution that will grant Cerberus Network access to anyone who redeems the Collector's Edition code moving forward. This solution includes a script that will retraocatively grant Cerberus Network access to those who have already activated their Collector's Edition code.

eğer bi problem olursa sebebi bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

yeni maden arama çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook kötü olmuş, uzun zamandır bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum bir oyunda. ultrasonla bebek aramak çok daha eğlencelidir. mako'yla maden aradığımız zamanları mumla aradım.

iki saattir filan omega külüstürünü (en antipatik oyun seçilme geyiği geldi aklıma lol) tarıyorum ve yeteeeeeeeeeer dedirtti böyle. ilkinde en azından mekanda geziyorduk ve yeri az çok belliydi, sadece iki tane yerde çıkıyordu. burada amiral battı mı oynuyoruz belli değil. yok git gel probe doldur filan. scan upgrade yaptım hemen, değişen hiçbirşey de olmadı.

normandy crash

çok güzel yapmışlar mekanı, dümenci pressly sana da yazık oldu be. :(

Sosyal ağlarda paylaş

valla sömüreyim de lazım olur dedim, estetik yaptırdım 50 ton platin harcayıp hemen. (:P)

ama citadel'e uçtum hemen ardından, kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi oldum. "işte mass effect bu" dedim. şahane. :)

oyun satıcısı

11 milyar oyunculu galaxy of fantasy ve "rpg'leri eskisi gibi yapmıyorlar azizim" çok iyiydi ehu

ha bir de yeni akihabara'da satılan asari-hanar hentai oyunları lol

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...