Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 launch trailer müziğini two steps from hell yapmış ben de diyorum neden bu kadar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 PC versiyonuda cıkmıs gorunuse gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 order ettim bekliyorum ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oyun guzel mi bu arada (konsol versiyonu), alayim mi? bosta olmak uzereyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Öeh 14,3gb nedir ya. Dragon Age'de böyleydi artık digital download için farklı sıkıştırma yöntemleri bulmaları lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 güzel tabi ki soru mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çok pis spoilerlar aldım doğruysa alleeaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahaha kaede sevindiğine göre taliyle alakalı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sevinmedim ya sinirlendim acaip yani doğruysa FUUUUUU legion ve tali garrus ve miralda arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 The_Delucian said: PC versiyonuda cıkmıs gorunuse gore Evet sipariş verdim hemen, çocuğu yollamışlar şimdi, sabaha varmış olur inşallah. Xbox versiyonu da boşa gitti yav şimdi, Creed II gibi aralıklıdır belki diye şeyettiydim, konsoldan FPS mi olurmuş yoksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 fps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 d&r a bir uğrayayım bugün, haber veririm öğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oyunun daha çıkmadan warez hebele sitelerinde olmasının sebebi şu: "Pre-orders for PC Downloadable can PRE-LOAD the game starting January 22, 2010 at 10 am Pacific Time" dosyaları tam değildir zaten 26 sından önce, 14gb indirip çalışmaması var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kaede said: fps ? Ya FPS öğeleri de var, "arada ateş ediyoruz" açıkçası, TPS miydi yoksa tam hatırlayamadım da sonuçta bir aim alma durumu var yani. Konsol analoglarıyla uğraşamıyorum senelerce fareye alıştıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 2 saattir oynuyorum şu anda. güzel gidiyor şimdilik ama canımı sıkan 1-2 şey var. ilk oyunu oynamamış olanlar için spo oyun başladığında kotor 2 deki gibi sorular yok, değiştirmek mümkünmü farklı şekilde başlıyarak bilmiyorum ama ben başladığımda direk council i ölüme terk ettin yenisinin başınada anderson ı koydun dediler. aynısını bomba olayı içinde yaptılar ashley yaşıyan oldu direk kaidan öldü. oyuna renegade başlamış gibi hissediyorum hehe 2. oyunla ilgili hikayeyle alakasız detaylar 2. olaraksa bazı dialoglar çok sığ, tali yle ilk karşılaşmada yıkıldım yani, aa shepard sensin dedi biz direk evet benim cerberus beni dünyayı kurtarmak için diriltmiş hadi gogogo diye cevap veriyoruz üstüne tali de haa tamam o zaman diyor. bu tarz dialog çok gördüm şimdilik konu pek ilerlemediği için belki çok gözüme batmış olabilir üstüne birde kendimi hiç hero gibi hissetmiyorum yeteneklerin gitmiş olmasını bırak bildiğin cerberus u köpeği gibiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben de order ettim, kargo şirketi yolda takılmazsa, sabaha gelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 verdim bende orderimi ama bu aralar ana ulasim hatlari cok yogunmus, gecikicek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Birincisini, birazdan bitirip buna geçiyorum. Nasıl gözden kaçmış bu oyun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 OYOYOY şu an başladım oynamaya @guden me1 saveimi import ettim ben, council i falan kurtarmıştım aynen öyle kaldı, başta hatta karakterin özellikleri çıktı paragon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Arkadaşlar nerden pre-order ediyoruz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 arkadaşlar işin warez kısmı üzerine muhabbet yapmayalım, oyun üzerinde devam edelim. or i'll erase your post to protect your future. :/ http://www.poster.net/eraser/eraser-arnold-schwarzenegger-vanessa-williams-3700089.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Aam warez değil ki orjinal alacağım sadece nereden sipariş vereceğimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 steamden al derim. ben oyle yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar