Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2


moriQ

Öne çıkan mesajlar

said:

BioWare, geliştirmekte olduğu aksiyon RPG oyunu Mass Effect 2'nin ilk videosunu yayımladı. Oyun hakkındaki ilk bilgilerin 23-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan GDC 2009'da (Game Developer's Conference) açıklanması bekleniyor. Üçleme olarak planlanan oyunun 2. halkasının videosunu sizlere sunuyoruz.

http://www.gametrailers.com/player/45796.html

http://www.youtube.com/watch?v=gZIWCNi83FQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız geçen yıl bioware'den bir yetkili "ilk oyunun save'lerini saklayın, ikinci oyunda işinize yarayacak" demişti. bence lvl 50 filan başlama ihtimalimiz var doğrusu, fena da olmaz. :)

kaleci volkan şepırd'ı değiştirsinler bu sefer reklamlardaki eheh

ilk oyunu hiç beklemiyordum ama ikincisi için tam tersi, hadi bakalım. ilki kadar güzelse bile yeter bana şahsen, yalnız combat'a el atsınlar bir zahmet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KIA.. mı acaba? Shephardı öyle kolay bitirmezler. Yeni karakterimiz bence kotordaki gibi shepardın izinden gidip sonunda yarım bıraktığı işi tamamlamaya çalışacak, belki de shepardla birlikte takılacak falan.

Songoku seni dediğin gibi olması için 2. oyunu yine obsidianın geliştirmesi lazım hehe. Keşke öyle olsa da oyun aksyon hybridi yerine rpg olsa ama bioware artık fazlasıyla AAA++ firması oldu, sadece garanti ata oynar.

Bu arada sam bence o eski saveleri saklayın olayı lvl50 için değil de ME1de karakterin yaptıkları ikinci oyuna geçsin diye. Kotor2deki revanla ilgili sorular gibi yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

combatı bıseye benzesın bu sefer, en azından bı kac farklı dusman olsun. veya dusmanlar farklı bıseyler yapsın

ha bıde konusma seceneklerı daha acıklayıcı olsun, 3 konusmadan bırınde "abı ben bunu demek ıstememıştım ki" demıyelım, alakasız linelarla karsılasmıyalım.

ha bıde tabıkı ıyı polis, kotu polisden daha ileri bir taraf secimi olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...