moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 said: BioWare, geliştirmekte olduğu aksiyon RPG oyunu Mass Effect 2'nin ilk videosunu yayımladı. Oyun hakkındaki ilk bilgilerin 23-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan GDC 2009'da (Game Developer's Conference) açıklanması bekleniyor. Üçleme olarak planlanan oyunun 2. halkasının videosunu sizlere sunuyoruz. http://www.gametrailers.com/player/45796.html http://www.youtube.com/watch?v=gZIWCNi83FQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sabırsızlıkla bekliyorum gerçi çok var kesin çıkmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yalnız video çok etkileyici. Shepard nası ölür lan?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Video beni de dumurlara sürükledi. KIA yazdı direk, "Nasıl ya?!" diye kaldım öylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mass Effect 2 Confirmed for 2010 http://www.beefjack.com/blog/news/360/mass-effect-2-confirmed-for-2010/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 shepard ı bi anda öldüremezler merak uyandırcak adamlar tabi öldü dicekler rahat olalım bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ohaa meraklandım baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 E yani bağlamak için öyle bişey lazım. Lvl50-60-70 başlanmaz herhalde ME2 ye :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Biran önce çıkmasını istediğim ve "beklediğim" ender oyunlardan biri.Şlk oyunu beni benden almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Kaede said: E yani bağlamak için öyle bişey lazım. Lvl50-60-70 başlanmaz herhalde ME2 ye :> Sovereign gibi daha nicesini düşünürsek başlanırdı aslında ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yani evet de o zamanda pek bir başarı havası vermez. Baştan singularityler, adrenalin rushlı çift cooldownlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Shephard ölmez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Umarım ilki gibi saçma sapan bir oyun yapmazlar. Yahu koca koca uzay gemilerin var, elinde milyon tane silah var, götü boklu maymunlardan bilgi topluyorsun. Cehennemde yanmaya layıksın Bioware! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Shephard in gemide romance yasadigi karakterlerden birinden olan cocuk fln oluruz muhtemelen. Babamizin/annemizin olumunden sorumlulari arastiririz falan derken... o kadar da klise yapmazsin degil mi bioware ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Klişenin yanında ütopik olur o biraz. Oyunun hiç o yöne kayan bir durumu yok gibiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 KOTR2 gibi yeni karakter sokarlar. Bizde Shephard hakkında hikayeleri filan duyarız. Daha sonra oyunu tam bitirmezler. İçindeki script dosyalarından filan eksik yerleri buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ben daha birinciye yeni başladım da oha dedim bu videoya da :) dur hemen bitireyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 İşte beklediğim haber buydu. 3ü de çıksın 4ü de 5i de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yalnız geçen yıl bioware'den bir yetkili "ilk oyunun save'lerini saklayın, ikinci oyunda işinize yarayacak" demişti. bence lvl 50 filan başlama ihtimalimiz var doğrusu, fena da olmaz. :) kaleci volkan şepırd'ı değiştirsinler bu sefer reklamlardaki eheh ilk oyunu hiç beklemiyordum ama ikincisi için tam tersi, hadi bakalım. ilki kadar güzelse bile yeter bana şahsen, yalnız combat'a el atsınlar bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 KIA.. mı acaba? Shephardı öyle kolay bitirmezler. Yeni karakterimiz bence kotordaki gibi shepardın izinden gidip sonunda yarım bıraktığı işi tamamlamaya çalışacak, belki de shepardla birlikte takılacak falan. Songoku seni dediğin gibi olması için 2. oyunu yine obsidianın geliştirmesi lazım hehe. Keşke öyle olsa da oyun aksyon hybridi yerine rpg olsa ama bioware artık fazlasıyla AAA++ firması oldu, sadece garanti ata oynar. Bu arada sam bence o eski saveleri saklayın olayı lvl50 için değil de ME1de karakterin yaptıkları ikinci oyuna geçsin diye. Kotor2deki revanla ilgili sorular gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kia derler, ama aslında "rahat çalışman için seni öldü gösterdik" gibi birşey yaparlar. şepırd'ı gerçekten öldüreceklerini sanmıyorum, sansasyon için yapılmış belli ki. axe dediğin gibi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 daha 1i bitirmediydim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Shepherd gerçekten ölmüşse üzülürüm ama:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ölecek olsaydı ilk oyunun sonunda ölürdü eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 combatı bıseye benzesın bu sefer, en azından bı kac farklı dusman olsun. veya dusmanlar farklı bıseyler yapsın ha bıde konusma seceneklerı daha acıklayıcı olsun, 3 konusmadan bırınde "abı ben bunu demek ıstememıştım ki" demıyelım, alakasız linelarla karsılasmıyalım. ha bıde tabıkı ıyı polis, kotu polisden daha ileri bir taraf secimi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar