camel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kuzenle barıştım lan bugün acayip darılmış bana yengem geldi bugün gel bize yemek yersin hemde konuşursunuz falan gittim konuştuk işte ilk öpüştük koklaştık özürler dilendi sarıldık bitti gitti işte saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 camel said: gittim konuştuk işte ilk öpüştük koklaştık özürler dilendi saygılar incest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 azını burnunu kırıp boğazlayan senmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kuzenler masadan düşmesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 harbi kimdi o kuzenini dövüp sonra herkese anlatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 imzama bakmıyomu lan kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yaşıyor muydu kuzen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 masadan düşen kuzenmiydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hey allahım ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hadi hayırlı olsun. dediğim gibi bir sonraki sefere kafayla başla atağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 burnunda ömür boyu hatırlayabileceği bi iz bırak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 senin spoiler vermeden yaptığın gerzeklik yüzünden sara hastası olan kuzenim masadan düştü.Hey allahım ne hanzo adamlar var ya. hiçbiryere bakmadan hatırladığım bu kaç sene oldu hala unutamıyorum saçjdalskdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dsfsdfs noldu herakılsa ya.acaba hangi fake acc ile yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yok fake ile yazsa dayanmaz patlardı bu geyiklerde sakldaşslkdasşl ne kapışmıştım adamla ya müthiş bi herifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 adama verdiğim cevabı buldum asdlkjsadlkjsa TAŞINDI Üye ID § 24 Aug 2007, 01:21 [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- Senin bişeyinin keyfine bağlı değil gidp gitmiceğimiz Saçma sapan laflarlınla olayı başlatan sen sürekli uzatıp KENDİ İHMALİNDEN gerçekleşen olayı başkalarına yıkmaya çalışan sen klavye delikanlılığı yapan kim? yine sen (ortamda karşılaşsak keşke diyerek.Ne ortamıysa artık bu) 6 yaşında çocuğu sen niye bilgisayarın başına oturttun? Hadi oturttun epilepsi olan çocuk neden masanın üstünde? Sen niye başında değilsin? Bütün bunların üstüne bi de geldin bize saldırıyosun senin ihmalkarlığın, saçma sapan lafların ve komik saldırganlığınla dalga geçiyoruz diye. Geçecem arkadaşım sen burda oldukça bu konu uzayacak var mı itirazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dağılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 TAŞINDI lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bizsizi ararızmış taşındı. zegna dotada kızıp banlamıştı dimi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 evet bu 3. hesabım. 1. sinde dotada kızılıp banlandım,hatta adam hızını alamamış yanlışlıkla TAŞINDI yapmış :) 2.sinde bi konuda birşey yazdım bir admin arkadaşımız beni terörist ve faşist zannetti halbuki tam aksi birşey yazmıştım.bakalım bu ne zaman gidecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 tam sarılırken arkasına bir hançer saplasaydın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar