Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzen 2

camel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kuzenle barıştım lan bugün
acayip darılmış bana yengem geldi bugün gel bize yemek yersin hemde konuşursunuz falan
gittim konuştuk işte ilk öpüştük koklaştık özürler dilendi
sarıldık bitti gitti işte

saygılar
Mesaj tarihi:
senin spoiler vermeden yaptığın gerzeklik yüzünden sara hastası olan kuzenim masadan düştü.Hey allahım ne hanzo adamlar var ya.

hiçbiryere bakmadan hatırladığım bu kaç sene oldu hala unutamıyorum saçjdalskdjas
Mesaj tarihi:
adama verdiğim cevabı buldum asdlkjsadlkjsa

TAŞINDI
Üye ID § 24 Aug 2007, 01:21 [ Özel Mesaj ] [ Albüm ]
--------------------------------------------------------------------------------
Senin bişeyinin keyfine bağlı değil gidp gitmiceğimiz

Saçma sapan laflarlınla olayı başlatan sen

sürekli uzatıp KENDİ İHMALİNDEN gerçekleşen olayı başkalarına yıkmaya çalışan sen

klavye delikanlılığı yapan kim? yine sen (ortamda karşılaşsak keşke diyerek.Ne ortamıysa artık bu)

6 yaşında çocuğu sen niye bilgisayarın başına oturttun? Hadi oturttun epilepsi olan çocuk neden masanın üstünde? Sen niye başında değilsin?

Bütün bunların üstüne bi de geldin bize saldırıyosun senin ihmalkarlığın, saçma sapan lafların ve komik saldırganlığınla dalga geçiyoruz diye.

Geçecem arkadaşım sen burda oldukça bu konu uzayacak var mı itirazın?
Mesaj tarihi:
evet bu 3. hesabım.

1. sinde dotada kızılıp banlandım,hatta adam hızını alamamış yanlışlıkla TAŞINDI yapmış :) 2.sinde bi konuda birşey yazdım bir admin arkadaşımız beni terörist ve faşist zannetti halbuki tam aksi birşey yazmıştım.bakalım bu ne zaman gidecek :)
  • Yeni Oluştur...