Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Evet arkadaşlar aklınıza gelen gençlik filmleri var mı?Birbirimizle paylaşalım izlenmedik kalmasın :)Benim favori filmlerim;Komşu kızı,Asla Pes Etme,Superbad,Kızlar ve Erkekler,Eurotrip,Road trip...vb.Aklıma geldikçe yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 im juli. çok iyidir. ama pek gençlik filmi değil aslında macera gibi bişi. bi de college fun fest serisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 benim favorilerim a new guy accepted defalarca izlerim bunları en son sexdrive (tu) ile 18 year old virgin izledim eh işte sexdrive daki amanda crew e aşık oldum sora blabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Accepted filmini biraz araştırdım ve kısmetse bu gece izleyeceğim.A new guy adında film göremedim İmdb de kim oynuyr acaba açarmısın biraz...Ayrıca I'm Juli filmi pek gençlik filmi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Grease American Graffiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 a new guy güzeldir :) bide şey vardı ismini unutuyorum hep.bi zenci eleman loser tayfadan esas oglan oluyo.boynuna timberland bot asıp geziyo falan.neydi o filmin ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 The new guy filmin adı :)İzledim o filmi tv de ya.Gerçekten oldukça güzel bir filmdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 10 things i hate about you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Senden nefret etmemin 10 nedeni filmi çok iyi diyorlar ama internette direk izleme fırsatı bulamadım açıkcası.Sanırım illa indirmemiz gerekicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Asriel said: Accepted filmini biraz araştırdım ve kısmetse bu gece izleyeceğim.A new guy adında film göremedim İmdb de kim oynuyr acaba açarmısın biraz...Ayrıca I'm Juli filmi pek gençlik filmi değil :) accepted iyidir müziklere dikkat et soundtracki tamamen güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 THE NEY GUY geyiktir. accepted mutlaka izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Accepted 'ı da izledim.Sıcak sıcak yorum yapayım.Gayet eğlenceli ve başarılı bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 imdb de 4 ünltındaki çoğu film böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 American Pie artık söylemeye gerek yok diye mi kimse yazmadı acaeba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Valla ben oturup izlemedim hiç bir filmini.Sadece ilk filmine bakmışımdır azıcık.Beni sarmıyor Amerikan pastası nedendir bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 DJ Qualls nasıl bir adamdır ya, rüzgarda uçar bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 young people fucking (tu) bide my girl asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 river's edge güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Dazed and Confused , Breakfast Club, Fast Times at Ridgemont High, Richard Linklater's Suburbia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 10 things i hate about you'da , julia stilesin bi dans sahnesi varki, pek şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 The girl next door edit:türkçesini yazmışsın görmemişim . benim de favorilerim bahsettiklerin bu arada =) hepsinin ayrı bir yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 animal house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 twilight muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Estel_Anorien said: Dazed and Confused , Breakfast Club işte bu 2sidir gençlik filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 breakfast club bu sayılmış filmlerin arasında çok kaliteli kaçıyor. keşke yazmayaydınız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar