Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bordeaux ~26.02.2009 20:30~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Of ne maçtı ya, daha yeni yazabiliyorum konuya :D .

Abi şu maçta lincoln' e, Barış' a laf nasıl edersiniz anlamıyorum ya. Barış sahanın en çalışkan ismiydi yahu bordolular ne zaman pas atsa adam araya girdi resmen.

De Sanctis' e de niye bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum. Uzun süredir gelen en iyi kaleci bence. Adam 1 e 1 de ne yapsın yahu, iyi bir forvetin 1e1 de kaçırması kazmalık yani. Kalecinin yapabileceği birşey yok o kocaman kalede. İkinci gole de gelirsek, Emre Aşık bodozlama girdi adama, elinden kaçırdı yapacak birşey yok.

Bu kadar oyuncu düşmanı olmaya gerek yok. Ha, Sabri var gerçi, ona kızabilirsiniz. İyi çocuk aslında ama, kafası çalışmıyo pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri orta açma ve oyun anlayışı konusunda ilk profesyonel maçına çıktığında ne durumdaysa; şu anda da o durumdadır. "Gelişme" kavramı adamın literatürüne giremedi bir türlü.

Şu maç sonunda üçlü çektiren adamın o olmasına da üzülmüştüm mesela. Orada Arda olsaydı çok daha güzel olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyide siz neyle neyi satın almaya çalışıyorsunuz sabri zaten 10 tane çekip 5ini atsa forvet oynar hatta Real'de Barca'da forvet oynar tabiki 10 taneden 20 taneden bitanesini anca atıcak.
Sizi yanıltan şey şu; adam topa sert vuruyor.Sert vurduğunda top ayağına oturmazsa dağlara taşlara gider ayağına oturur kaleyi tutarsa çoğu zaman gol olur zaten. Adriano dışında benim bildiğim yok mesela çok sert ve çok isabetli şut atan futbolcu. Plase vurursan topların çoğu kaleyi tutar tutmayanlarda dibinden geçer zaten plaseyle dağlara taşlara vurmazsın.
Neyse Sabri'ye Guiza muamelesi yapılıyor diye koydum ben videoyu zaten neden bu kadar şaşırıldı ki gol attığına diye :D

edit: @zaugna bak bu doğru işte zaten üzerine biraz bişeyler koyabilseydi şuan olduğundan çok daha iyi bi noktada olucaktı yerinde sayıyor hatta geriliyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

deathlord epic sıçtın abi naaptın ya, sabri düzgün vursa realde diyosun yani? sabri bildiğin ibrahim üzülmezin ters ayaklısı yaw:D
edik: guizayı sabriden aşağıya koymuşun bu da ayrı bir fail olmuş, guiza cenabet olabilir ama sabriden kötü falan biraz garip oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan Şaş'a laf yok. Hasan inanılmaz bir oyuncu benim gözümde. Bakmayın bu sene ortalarda olmadığına, sakatlığı bi düzelse hala çıkar oynar. Adamın zaten oynamadığı yer de yok. GS'ye forvet geld, forvet arkasına çekildi, yıllarca sol kanat oynadı, adam yokluğundan sağ kanada çekildi. Hagi orta saha göbeğinde oynattı, Gerets ön liberoya koydu 2 maç da olsa. Sol bek eksikti sol bek oldu, sağ bek eksikti bu sezon başı sağ bek de oldu.

Defans göbeği hariç her yerde oynadı yani, ve hani süper olmasa bile hiçbirinde de sırıtmadı.

Doğma büyüme Türkiye'de yetişip de "teknik altyapı" sahibi olmayı başaran çok sayılı futbolculardan Hasan Şaş.

Hatta bi saniye ya ekşi sözlükte bi Hasan Şaş entry'm vardı link vereyim:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=11866287
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
deathlord epic sıçtın abi naaptın ya, sabri düzgün vursa realde diyosun yani? sabri bildiğin ibrahim üzülmezin ters ayaklısı yaw:D
edik: guizayı sabriden aşağıya koymuşun bu da ayrı bir fail olmuş, guiza cenabet olabilir ama sabriden kötü falan biraz garip oluyor.

O kadar da abartmayın, İ.Üzülmez kadar da değil. Güiza kıyaslaması da komik, zira hem mevkileri hem stilleri çok farklı iki oyuncuyu kıyaslamak saçma ama şu anda bakarsak evet Güiza Sabri'den kötü oyuncu. Yeteneğine kariyerine bakmıyorum, şu anda takıma katkısı olarak bakıyorum ikisinin de
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:

10 tane çekip 5 ini atsa demişim okuman da sorun var sanırım yada algılama güçlüğü çekiyorsun.
Guiza lafının espiri olduğunu farketmemiş olman da acı tabi biraz.

Neyse 10 tane şut çekip 5 ini atan değil sabri ben olsam bende oynarım Real'de. dünya üzerinde kaçtane forvet var %50 şut/gol ortalamasıyla oynayan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...