Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bordeaux ~26.02.2009 20:30~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:
ortağçağda değiliz ama ülke de yönetmiyoruz, daha yüzeysel yaklaşamazdın herhalde.
galatasaray elit kesim tarafından yönetiliyor ve kim ne derse desin galtasarayın gerçek sahipleri liselilerdir ve bundan sonra da böyle olacak emin olun aziz yıldırım gibi ne olduğu belli olmayan karanlık adamlar tarafından yönetileceğine eğitimli,kültürlü aydın kesim tarafından yönetilmesi çok daha iyi takımın.

Yüzeysel yaklaşan sensin.Sınıf ayrımımı kaldı. İnşaattaki işçide galatasaraylı tekstil devide galatasaraylı.
20lerin 30ların sınıf ayrımını taşımaya gerek yokki.Evet gs aristokrat takımıydıda bu zamanda gs liselileri diğer yöneticilerden ayıran birşey yok.
Bugun çoğu klup başkanı eğitimli iyi yerden mezun insanlar.
Beşiktaş takımı halkın takımıdır ama klup başkanı ingilterede master yapmış adam hayatında yokluk görmemiş bir insan.
Ayrıca görüyoruz yönetimin ne kadar burjuva olduğunu diline sahip çıkamadan eleştiri yapıyorlar.Gs için söylemiyorum bütün klup yöneticileri aynı.
Bizimkisi çok mu farklı müthiş eğitimli bir insan ekranlarda asıp kesiyor racon koyuyor sokak serserisi gibi.
Geçiniz bu lafları.Yüzeyselmiş.

Hayırlı olsun galatasaraya tur.İnşallah finale çıkar.
Bu arada metalist tur atlamış =)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Jandor said:
ingiliz spikerle macı izleyenlerin dikkatini cektimi bilmiyorum 3-3 olunca 3 lü defansa gecince gs wow 3 lü defans uefa kupası macında ha? gibisinden bişiler diyip dalga gecti

Yumurta döte dayanınca diye bir laf var,çevirin İngilizceye
WHEN THE EGG MOVES TOWARDS THE ASS,PEOPLE DO WHAT THEY MUST DO.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:
galatasaray elit kesim tarafından yönetiliyor ve kim ne derse desin galtasarayın gerçek sahipleri liselilerdir ve bundan sonra da böyle olacak emin olun aziz yıldırım gibi ne olduğu belli olmayan karanlık adamlar tarafından yönetileceğine eğitimli,kültürlü aydın kesim tarafından yönetilmesi çok daha iyi takımın.

bu kafa yüzünden halka inemiyor işte gs, yoksa son 20 yılda fbden cok daha üstün durumda olduğu için ezmesi gerekirdi taraftar sayısında olsun, gelirde olsun. ama elitiz hede hödö yaparsan, haliyle millet soğur o camiadan. 100 yıllık camiayı sadece liselilere mal etmek cok büyük ayıp diğer gönül verenlere
aziz başkana gelince, orda sana katılıyorum yaptığı birton hizmet var ama küçük dağları ben yarattım tavrı yüzünden cok şey kaybediyoruz maddi-manevi
Sosyal ağlarda paylaş

direk camianın içinden aktarıyım istersen;

bizimki çok mu efendi lafına istinaden,liselilerin kemik kadrosu adnan polatı sevmez ve de başkan olmasına karşı çıktılar 100% doğru bilgidir.

ben diyorum ki galatasaray elitler tarafından "yönetilir" ve yerindedir sen diyorsun inşaat işçisi de galatasaraylı sanki ben sadece belli insanlar galatasarayı tutabilir dedim.yönetmek ayrı desteklemek ayrı.neyse bu laftan sonra gerek yok uzatmaya zaten kapatalım konuyu.

tebrikler gs,özellikle de tebrikler bülent :)
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
sipeyskeyk said:
ortağçağda değiliz ama ülke de yönetmiyoruz, daha yüzeysel yaklaşamazdın herhalde.

Yüzeysel yaklaşan sensin.Sınıf ayrımımı kaldı. İnşaattaki işçide galatasaraylı tekstil devide galatasaraylı.
20lerin 30ların sınıf ayrımını taşımaya gerek yokki.Evet gs aristokrat takımıydıda bu zamanda gs liselileri diğer yöneticilerden ayıran birşey yok.
Bugun çoğu klup başkanı eğitimli iyi yerden mezun insanlar.
Beşiktaş takımı halkın takımıdır ama klup başkanı ingilterede master yapmış adam hayatında yokluk görmemiş bir insan.
Ayrıca görüyoruz yönetimin ne kadar burjuva olduğunu diline sahip çıkamadan eleştiri yapıyorlar.Gs için söylemiyorum bütün klup yöneticileri aynı.
Bizimkisi çok mu farklı müthiş eğitimli bir insan ekranlarda asıp kesiyor racon koyuyor sokak serserisi gibi.
Geçiniz bu lafları.Yüzeyselmiş.

Hayırlı olsun galatasaraya tur.İnşallah finale çıkar.
Bu arada metalist tur atlamış =)

Bu gece ki futbola bok atamayınca siyasete mi vurdunuz sayın bilekkaos. :P

bu arada :P den de anlasılacagı üzere şaka mesajı, saldırma :D
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:
direk camianın içinden aktarıyım istersen;

bizimki çok mu efendi lafına istinaden,liselilerin kemik kadrosu adnan polatı sevmez ve de başkan olmasına karşı çıktılar 100% doğru bilgidir.

ben diyorum ki galatasaray elitler tarafından "yönetilir" ve yerindedir sen diyorsun inşaat işçisi de galatasaraylı sanki ben sadece belli insanlar galatasarayı tutabilir dedim.yönetmek ayrı desteklemek ayrı.neyse bu laftan sonra gerek yok uzatmaya zaten kapatalım konuyu.

tebrikler gs,özellikle de tebrikler bülent :)

yok ben sınıflandırmana karşı çıktım sadece.Artık aristokratı burjuvası kalmadı dünyada.Uyuşturucu tüccarıda gslı.
Beşiktaşta halkın işçi sınıfının takımıydı numaralıda purodan nefes alınmıyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...