BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 İlerdekiler kral top oynadı doğru,defans dramdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ki haklıydı da, 80'lerin 90'ların futbolu 3lü defans, günümüzde yeri yok :) Zorunluluktan yaptık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Jandor said: ingiliz spikerle macı izleyenlerin dikkatini cektimi bilmiyorum 3-3 olunca 3 lü defansa gecince gs wow 3 lü defans uefa kupası macında ha? gibisinden bişiler diyip dalga gecti Yumurta döte dayanınca diye bir laf var,çevirin İngilizceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Meyra direk kapı dışarı atılsın adam hem gol yedirdi, hem gol atmadı hem hücüm ve hem defansta satmayı başardı şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sipeyskeyk said: ortağçağda değiliz ama ülke de yönetmiyoruz, daha yüzeysel yaklaşamazdın herhalde. galatasaray elit kesim tarafından yönetiliyor ve kim ne derse desin galtasarayın gerçek sahipleri liselilerdir ve bundan sonra da böyle olacak emin olun aziz yıldırım gibi ne olduğu belli olmayan karanlık adamlar tarafından yönetileceğine eğitimli,kültürlü aydın kesim tarafından yönetilmesi çok daha iyi takımın. Yüzeysel yaklaşan sensin.Sınıf ayrımımı kaldı. İnşaattaki işçide galatasaraylı tekstil devide galatasaraylı. 20lerin 30ların sınıf ayrımını taşımaya gerek yokki.Evet gs aristokrat takımıydıda bu zamanda gs liselileri diğer yöneticilerden ayıran birşey yok. Bugun çoğu klup başkanı eğitimli iyi yerden mezun insanlar. Beşiktaş takımı halkın takımıdır ama klup başkanı ingilterede master yapmış adam hayatında yokluk görmemiş bir insan. Ayrıca görüyoruz yönetimin ne kadar burjuva olduğunu diline sahip çıkamadan eleştiri yapıyorlar.Gs için söylemiyorum bütün klup yöneticileri aynı. Bizimkisi çok mu farklı müthiş eğitimli bir insan ekranlarda asıp kesiyor racon koyuyor sokak serserisi gibi. Geçiniz bu lafları.Yüzeyselmiş. Hayırlı olsun galatasaraya tur.İnşallah finale çıkar. Bu arada metalist tur atlamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 defans çok zayıf ya servet nerdesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 BulletRide said: Jandor said: ingiliz spikerle macı izleyenlerin dikkatini cektimi bilmiyorum 3-3 olunca 3 lü defansa gecince gs wow 3 lü defans uefa kupası macında ha? gibisinden bişiler diyip dalga gecti Yumurta döte dayanınca diye bir laf var,çevirin İngilizceye WHEN THE EGG MOVES TOWARDS THE ASS,PEOPLE DO WHAT THEY MUST DO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Demirören'e MS diploması veren ingiliz okulu hangisiyse tez elden kapatsın kendini ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ABI YAPMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sipeyskeyk said: galatasaray elit kesim tarafından yönetiliyor ve kim ne derse desin galtasarayın gerçek sahipleri liselilerdir ve bundan sonra da böyle olacak emin olun aziz yıldırım gibi ne olduğu belli olmayan karanlık adamlar tarafından yönetileceğine eğitimli,kültürlü aydın kesim tarafından yönetilmesi çok daha iyi takımın. bu kafa yüzünden halka inemiyor işte gs, yoksa son 20 yılda fbden cok daha üstün durumda olduğu için ezmesi gerekirdi taraftar sayısında olsun, gelirde olsun. ama elitiz hede hödö yaparsan, haliyle millet soğur o camiadan. 100 yıllık camiayı sadece liselilere mal etmek cok büyük ayıp diğer gönül verenlere aziz başkana gelince, orda sana katılıyorum yaptığı birton hizmet var ama küçük dağları ben yarattım tavrı yüzünden cok şey kaybediyoruz maddi-manevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bülent in defansın şu sağına bişeyler yapması gerekiyor acil. kendisi de defans oyuncusuydu umarım bi yolunu bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bLackcha0s said: Fransız fransıza yapmaz lan bunu ingiliz türke neler yapıyor, fransız niye yapmasın. bu arada metalist yine yenmiş. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 gs elit değildir klastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ekoldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 direk camianın içinden aktarıyım istersen; bizimki çok mu efendi lafına istinaden,liselilerin kemik kadrosu adnan polatı sevmez ve de başkan olmasına karşı çıktılar 100% doğru bilgidir. ben diyorum ki galatasaray elitler tarafından "yönetilir" ve yerindedir sen diyorsun inşaat işçisi de galatasaraylı sanki ben sadece belli insanlar galatasarayı tutabilir dedim.yönetmek ayrı desteklemek ayrı.neyse bu laftan sonra gerek yok uzatmaya zaten kapatalım konuyu. tebrikler gs,özellikle de tebrikler bülent :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyse said: ben onu bordo için yazdıydım ahahah biliyorum abi zaten. ona göndermeydi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ah galatasaray'ım beni her yönden yaşlandırıyosun, okulunda olsun futbolunda olsun bittim ulan bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bLackcha0s said: sipeyskeyk said: ortağçağda değiliz ama ülke de yönetmiyoruz, daha yüzeysel yaklaşamazdın herhalde. galatasaray elit kesim tarafından yönetiliyor ve kim ne derse desin galtasarayın gerçek sahipleri liselilerdir ve bundan sonra da böyle olacak emin olun aziz yıldırım gibi ne olduğu belli olmayan karanlık adamlar tarafından yönetileceğine eğitimli,kültürlü aydın kesim tarafından yönetilmesi çok daha iyi takımın. Yüzeysel yaklaşan sensin.Sınıf ayrımımı kaldı. İnşaattaki işçide galatasaraylı tekstil devide galatasaraylı. 20lerin 30ların sınıf ayrımını taşımaya gerek yokki.Evet gs aristokrat takımıydıda bu zamanda gs liselileri diğer yöneticilerden ayıran birşey yok. Bugun çoğu klup başkanı eğitimli iyi yerden mezun insanlar. Beşiktaş takımı halkın takımıdır ama klup başkanı ingilterede master yapmış adam hayatında yokluk görmemiş bir insan. Ayrıca görüyoruz yönetimin ne kadar burjuva olduğunu diline sahip çıkamadan eleştiri yapıyorlar.Gs için söylemiyorum bütün klup yöneticileri aynı. Bizimkisi çok mu farklı müthiş eğitimli bir insan ekranlarda asıp kesiyor racon koyuyor sokak serserisi gibi. Geçiniz bu lafları.Yüzeyselmiş. Hayırlı olsun galatasaraya tur.İnşallah finale çıkar. Bu arada metalist tur atlamış =) Bu gece ki futbola bok atamayınca siyasete mi vurdunuz sayın bilekkaos. :P bu arada :P den de anlasılacagı üzere şaka mesajı, saldırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kitana said: bülent in defansın şu sağına bişeyler yapması gerekiyor acil. kendisi de defans oyuncusuydu umarım bi yolunu bulur bir ara "meiranın yerine gir oyna lan bülent" dedi bir arkadaş. katılmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sipeyskeyk said: direk camianın içinden aktarıyım istersen; bizimki çok mu efendi lafına istinaden,liselilerin kemik kadrosu adnan polatı sevmez ve de başkan olmasına karşı çıktılar 100% doğru bilgidir. ben diyorum ki galatasaray elitler tarafından "yönetilir" ve yerindedir sen diyorsun inşaat işçisi de galatasaraylı sanki ben sadece belli insanlar galatasarayı tutabilir dedim.yönetmek ayrı desteklemek ayrı.neyse bu laftan sonra gerek yok uzatmaya zaten kapatalım konuyu. tebrikler gs,özellikle de tebrikler bülent :) yok ben sınıflandırmana karşı çıktım sadece.Artık aristokratı burjuvası kalmadı dünyada.Uyuşturucu tüccarıda gslı. Beşiktaşta halkın işçi sınıfının takımıydı numaralıda purodan nefes alınmıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 puro diil o cigaralık sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yok cigaralık kapalıda =) ulan izlemedim maçı da yenmesini istiyordum ama =) Bülentten ötürü daha çok istemiştim bülent bide final oynatırsa bu takıma süper olur.Ama muhtemelen yönetim gönderir sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 lan pati şimdi geldim eve böyle bi maç herzaman izlenmez öldük öldük dirildik kapalıda hayatımda duymadığım ne küfürler duydum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aristokrasi burjuvazisi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bülent karizma olmuş ama he atkılar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar