Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Evet kursun ilgisizliği yüzünden 1 şubattan beri sınav sonucumu bildiğim halde ehliyetimi almadım. Ne yapmam gerektiğini soramk için aradm adamları, sertifika lazım dediler. O ne, nerden alınır diye sordum, biz size mesaj atacaz dediler, bekliyorum. Tüm sınavları geçtikten sonra ehliyet almak için bi "son gün" falan var mıdır, zaman aşımına uğrayıp da ehliyet hakkımın silinmesi gibi bi durum var mıdır? Yoksa yarın okulu asıp gidecem kursa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ne sertifikası ya? 4yıl önce aldığımda öyle bişey yoktu.Gittim kursun bağlı olduğu ilin emniyet şubesinden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben ehliyetimi 9 ay sonra filan almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Anlaşıldı, yarın paşa paşa gitmem lazım demek ki. Böyle kurs olmaz olsun ya çok kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 valla kolay mı lan ehliyet almak ben de 1-1.5 ay bekledim direksiyon sınavından sonra. yok dosyasıydı bilmemnesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 8-9 ay sonra aldım bende. zaman aşımı die bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hangi ildesin? yani ben istanbulda bostancıdaki trafik şubeden almıştım sadece şubenin akrşısındaki acentadan gerekli formalrı alıp doldurdum ertesi hafta verdiler öyle uzun beklenmiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya da kurs daha fazla para koparmak için ayak yağpıyor mesela gidip formalrı kendileri alıp dolduruyor üstüne para istiyorlar fln yani yapan yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 2001 yılında sınavı kazandım dosyamı aldım sürücü kursundan, 2006 yılında ehliyete çevirdim. sağlık kurulu raporu ve sabıka kaydını yenilemem gerekmiş idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sertifika diye birşey war. kursun sana bir dosya teslim etmesi gerekli sınavları kazandığına ve ehliyet alabileceğine dair içinde bir sertifika war, böle lise diploması gibi :) ayrıca içinde sağlık raporu ve adli sicil kaydı falan bulunmakta bir kaç kursla ilgili belge. Ehliyet hakkın kesinlikle ölmüyor 10 yıl sonra da cıkarabilirsin ama zaman aşımı söz konusu olan evraklar var bunlar adli sicil kaydı ve sağlık raporu bunların zaman aşımına uğraması için cıkarıldıgı günden ihtibaren 1 yıl geçmesi gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Çok teşekkürler herkese. Kan grubu kartının da zaman aşımına uğraması gibi bi durum söz konusu olamaz heralde, mantıken en azından? :P İstanbul'dayım bu arada. Yarın kursa gider, detaylıca konuşup, sertifikamı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 olorin84 said: Sertifika diye birşey war. kursun sana bir dosya teslim etmesi gerekli sınavları kazandığına ve ehliyet alabileceğine dair içinde bir sertifika war, böle lise diploması gibi :) ayrıca içinde sağlık raporu ve adli sicil kaydı falan bulunmakta bir kaç kursla ilgili belge. Ehliyet hakkın kesinlikle ölmüyor 10 yıl sonra da cıkarabilirsin ama zaman aşımı söz konusu olan evraklar var bunlar adli sicil kaydı ve sağlık raporu bunların zaman aşımına uğraması için cıkarıldıgı günden ihtibaren 1 yıl geçmesi gerekmekte.6 ay olması lazım adli sicil kaydı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Zaman aşımı diye bişey olmaması lazım. Kardeşim 4 ay önce sınavı geçmişti. Yarıyıl tatilinde aldı ehliyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kojiroh said: Çok teşekkürler herkese. Kan grubu kartının da zaman aşımına uğraması gibi bi durum söz konusu olamaz heralde, mantıken en azından? :P İstanbul'dayım bu arada. Yarın kursa gider, detaylıca konuşup, sertifikamı alırım. sana acı bir şey söyliyeyim mi.. devletimize göre kan grubumuz değişeibliyormuş şöyleki; 1998 yılında fotoğraf koyfurma yaşım geldiğinden yenilettiğim nüfus kağıdımda kan grubum yazıyordu. sene 2003.. ben bu sefer öss öncesi kimliğimi yenilettim (yien fotyoğraf olayı) ama geçen sefer kimliğimde kan grubum yazmasına rağmen adamlar inatla "git tekrar kan kartı al" dediler hepsi gerçek!! ınınınını-ınnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben hayatımın hiç bi zaman aralığında kan kartı almadım abi, ehliyeti alırken de adam sordu grubunu bilion mu diye, evet dedim tamam dedi. ne bu herkes bir kan kartı diye tutturmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yok biz değil kadıköy ilçe nüfus müdürlüğü ve bostancı asayiş tutturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Şimdi girdim eve de, kurstan öğrendim her şeyi. 280 lira, 4 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, kan grubu kartı ve kurstan alınan sertifika (+ bitakım evraklar) ile kursun bağlı olduğu ilçenin çevik kuvvet birimine gidiyosun, ehliyetini veriyolar bi süre sora alıyosun ehliyetini. Sınavları kazandıktan sonra da zaman aşımı diye bi şey yokmuş, zaman aşımı yalnızca sağlık raporunda oluyomuş (raporun alınış tarihinden itibaren 1 sene), ki o da gayet mantıklı. Sizlerin dediinden pek de farklı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Çevik kuvvet? Trafik şubesi değil mi o ya? Çevik kuvvet ne alaka ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar