MeSh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konusu açılmamış.. enteresan. Filmi yeni izledim bende, aslında canı gönülden brad pitt'in oscar almasını istiyordum fakat Mickey Rourke harbiden döktürmüş, öyle böyle değil.Film tam böyle yağmurlu bi pazar akşamı izlenecek türden. Tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Gecen ay izledim, cok enteresan bir konu olmasada izlenilesi bir film. Filmi Mickey Rourke tek basina götürmüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Adam halen karizma! Eskilerden kim kalmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Şu herifi hiç sevmesemde, süper bir filmdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 film fena değil, ama oscar garanti sean penn'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mickey Rourke alır oscar'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya mickey rourke ya sean penn alsin ama allaskina Forrest Gump dan calinti Benjamin Button almasin oscari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Filmi yeni izledim. Bayagi guzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Şimdi bitti. Mickey Rourke ve Marisa Tomei götürmüş resmen ama sonu literally havada kaldı yani anlamadım niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Xaenin Olm herif buyuk ihtimal oluyor zaten. Kalbi kaldirmiyor, zaten macta cok zorlaniyor. Eger hatun kisi onu bekliyor olsaydi buyuk bir ihtimal o atlamayi yapmayacakti ve belki de hastaneye kaldirilip kurtulacakti. Ama son kez kizin oldugu yere bakis atip ram jam yapiyor. Yani benim yorumum bu. Herkes istedigi yorumu getirsin diye acik birakilmis. Adamin suratindan ben olecegini anladigini cikardim sahsen. Bile bile olume gidiyor dis dunyada onu birsey beklemedigi icin. Aslinda isimize kendimizi fazla kaptirdigimizda neler olabilecegini de gosteriyor film. Sen farkli sonlandirabilirsin tabii. Acik sonlu filmleri seviyorum. En azindan sonu Slumdogdan cok cok daha guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 1,5gb lik indiriom... bakalım övdüünüz gibimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bence bu senenin en güzel filmi. slumdoga da bünyamine de basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 fede said: bence bu senenin en güzel filmi. slumdoga da bünyamine de basar bu tip birşey yazmıştım biryere. kesinlikle senenin en iyi filmi. film beni bozdu yalnız. bittiğinde öle sigara yakıp oturdum. acıtasyonsuz nasıl bu kadar başarılabilinmiş onu merak ediyorum. hani trajedi filmleri vardır böle insanın ağzına sokar BURDA AĞLAYIN ARTIK falan gibi. bunda hiç öyle birşey yok. çok basit ilerliyor film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Xaenin said: Şimdi bitti. Mickey Rourke ve Marisa Tomei götürmüş resmen ama sonu literally havada kaldı yani anlamadım niye. En son giderken benim yerim orası diyor ringe çıkıyor.Ram Jam yapacağı zaman hatuna bakıyor o bakış bana "lan karıda terketti bizi zaten dışarıda yapacak hiçbirşey yok ölelim gidelim bitsin bu işkence" diyor ve pert oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Efsane bir film..Bir film ancak bu kadar sade ve mukemmel olabılır..Sonu cok guzel herkes kendıne gore yorumlayabilir cok hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 fede said: bence bu senenin en güzel filmi. slumdoga da bünyamine de basar +1 yanlız kızıyla olan ilişkisi biraz havada kaldı daha saglam noktalanabilirdi. güreşçiler güreşçilerin dialogları cok iyiydi. ilk gelen punkheadin odaya girerkenki utangaçlıgı, abi şöle yapalım istersen böle yapalım demesi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Az önce bitirdim. Beklediğimden çok fazlasını verdi çok güzel filmmiş. Geç kalmışım diye üzüldüm. sonu çok başarılı Sonunda ölüceğini anladığında önce seyirciye bakıp duygulanıp ağlaması ve en sonunda son bir kez sevdiği kadını görmek istemesi çok duygusaldı bence. ayrıca marisa tomei de baya güzel bi kadınmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Etkileyici film. O zımba sahnesi nedir yahu, insanın içi acıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Gerçekten etkileyiciydi. Keşke daha erken izleseydim. Geç kalmışız. [spo]Son atlayışı çok duygusaldı ya. Özellikle seyircilere selam vererken ağlaması beni de epey etkiledi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 senenin filmi bencede uzun zamandır izlememiştim böyle bi film herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bu çok gerilerde kalmış, bence bu senenin en iyi filmi olabilir. film çok akıllıca ve güzel çekilmiş. özellikle ilk güreşi izlerken ordaki seyirciler gibi "vay be, hadi goçum, bakalım bunu nasıl yapıyosunuz, oha" gibi izlerken, son güreşin -aslında dışardan aynı gözüken şeyin, sadece karakteri yakından gördüğümüz için- aslında çok boş, saçma, adeta vahşet olduğunu düşündürtmek başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hangi senenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bu senenin, o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 her senenin, zamansiz bir sinema soleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 8 yıl sonra izlemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar