Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wrestler

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Konusu açılmamış.. enteresan.

Filmi yeni izledim bende, aslında canı gönülden brad pitt'in oscar almasını istiyordum fakat Mickey Rourke harbiden döktürmüş, öyle böyle değil.Film tam böyle yağmurlu bi pazar akşamı izlenecek türden. Tavsiye edilir..

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Xaenin

Olm herif buyuk ihtimal oluyor zaten. Kalbi kaldirmiyor, zaten macta cok zorlaniyor. Eger hatun kisi onu bekliyor olsaydi buyuk bir ihtimal o atlamayi yapmayacakti ve belki de hastaneye kaldirilip kurtulacakti. Ama son kez kizin oldugu yere bakis atip ram jam yapiyor. Yani benim yorumum bu. Herkes istedigi yorumu getirsin diye acik birakilmis. Adamin suratindan ben olecegini anladigini cikardim sahsen. Bile bile olume gidiyor dis dunyada onu birsey beklemedigi icin. Aslinda isimize kendimizi fazla kaptirdigimizda neler olabilecegini de gosteriyor film. Sen farkli sonlandirabilirsin tabii. Acik sonlu filmleri seviyorum. En azindan sonu Slumdogdan cok cok daha guzeldi.

Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
bence bu senenin en güzel filmi. slumdoga da bünyamine de basar

bu tip birşey yazmıştım biryere. kesinlikle senenin en iyi filmi. film beni bozdu yalnız. bittiğinde öle sigara yakıp oturdum. acıtasyonsuz nasıl bu kadar başarılabilinmiş onu merak ediyorum. hani trajedi filmleri vardır böle insanın ağzına sokar BURDA AĞLAYIN ARTIK falan gibi. bunda hiç öyle birşey yok. çok basit ilerliyor film.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Şimdi bitti. Mickey Rourke ve Marisa Tomei götürmüş resmen ama sonu literally havada kaldı yani anlamadım niye.

En son

giderken benim yerim orası diyor ringe çıkıyor.Ram Jam yapacağı zaman hatuna bakıyor o bakış bana "lan karıda terketti bizi zaten dışarıda yapacak hiçbirşey yok ölelim gidelim bitsin bu işkence" diyor ve pert oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
bence bu senenin en güzel filmi. slumdoga da bünyamine de basar

+1

yanlız kızıyla olan ilişkisi biraz havada kaldı daha saglam noktalanabilirdi.

güreşçiler

güreşçilerin dialogları cok iyiydi. ilk gelen punkheadin odaya girerkenki utangaçlıgı, abi şöle yapalım istersen böle yapalım demesi heh.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Az önce bitirdim. Beklediğimden çok fazlasını verdi çok güzel filmmiş. Geç kalmışım diye üzüldüm.

sonu çok başarılı

Sonunda ölüceğini anladığında önce seyirciye bakıp duygulanıp ağlaması ve en sonunda son bir kez sevdiği kadını görmek istemesi çok duygusaldı bence.

ayrıca marisa tomei de baya güzel bi kadınmış :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
bu çok gerilerde kalmış, bence bu senenin en iyi filmi olabilir.

film çok akıllıca ve güzel çekilmiş. özellikle ilk güreşi izlerken ordaki seyirciler gibi "vay be, hadi goçum, bakalım bunu nasıl yapıyosunuz, oha" gibi izlerken, son güreşin -aslında dışardan aynı gözüken şeyin, sadece karakteri yakından gördüğümüz için- aslında çok boş, saçma, adeta vahşet olduğunu düşündürtmek başarılı bence

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...