hunty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Karakter alanlar bile varmis. Tam bir karaktersizlik ornegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ahauah ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 şöyle de söyleyebilirim. düşüncelerimi. tamam para, karekter bıdı bıdı almışındır da, 1 defa alırsın 1 defa yaparsın sürekli paramı satın alıyosunuz anlamında soruyorum. (ifade edebildim bu sefer düşüncelerimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Laraken said: YEMİN EDİN PARA ALDIĞINIZA kaçak iş yapıyoruz, wow üzerinden kara para aklama ve uyuşturucu işine girdik. yakın zamanda gta'daki araç çalma ve guard öldürme olaylarına da el atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Para almayı seviyorum çünkü para kasıcak zamanım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben de 3000 gold aldiydim bi ara, artik maildan cepten heryerden spamliyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 işte bir cinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bakın, günlük öğününü yerken ne kadar da mutlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Burning Legion Alliance side Gold satılır fiyatlar yüksek olabilir ama kaynak güvenilir ve spamfreedir teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi şunu CİNliler diye okuyorum tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar