Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayak

KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
Klasik Türk profili "Hiç fiziksel şiddete maruz kalmadım." şıkkının birinci gelmesini gerektirir. Hatta "KİM BENİ DÖVEBİLİR LAN AZUH" diye şık olsa çok daha ezici ve kesin olurdu liderliği.

bu şıkkı işaretleyenlerden çok azı bu düşünceyle oyunu kullanmıştır bence =) şahsen nezih yerlerde ilkokul ve liseyi okuduktan sonra, şimdi de aksiyonu X eksenine fazlasıyla yakın bir fakültede okuyorum. sokakta falan da sağa sola sataşan bir tip değilim, artı arkadaşlar arasında biraz da şopara benzetirler o yüzden karşı kaldırıma geçen insanlar da vardır beni görünce.

hani bu yüzden işte ya. gelse dövemez miyim, ağzını bile kırarım orası ayrı da, kavga etmem yani genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
kavga sayılmaz bence domine edilmiş olmalı dayak yemek için.

KireiMerodii said:
Edit: Hemen editleyeyim dedim. Ciddi dayak değil arkadaşlar. Bir iki tokat, bir terlik bile olabilir bu. Üç kaburganız kırılacak, gözünüz moraracak, dudağınız patlayacak diye birşey yok illa. Şöyle sert bir çimdiği bile hesaba katarak oylayın.

bence domine muhabbeti değil. maruz kalma diyor orda.
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi de şimdi bir tokadı "şiddete maruz kalmak" veya "dayak yemek" olarak kabul edemem, annem ya da babamdan bir-ikişer tokat yemişimdir küçükken. onları bahsettiğin kategoriye sokamıyorum doğrusu. onun dışında zaten hemofili olmam nedeniyle beni tanıyanlar da hassas davranır, ben de öyle pek dayak yiyecek bir eşeklik yapmadım çok şükür küçükken.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
olum dayak yemeden dayak da atamazsınız lan. karşınızdaki adam sizden daha çok dayak yemişse muhtemelen döver.

arkadaşın bi arkadaşı var
adam 150 kere falan dayak yemiş, dayak bağımlısı sürekli insanları sinir ediyor. hala da devam sanırım. dövdükleri olmuştur heralde de yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla kavga etmem zati en son ortaokulda falandım heralde ciddi olarak kavga ettiğimde de, onlarda karşı taraf cılız olduğu için pek dayak yemiyodum. Tabi o aralar aşırı cüsseli adamlara laf sokuşturunca onlardan ufak tefek dayaklar da yerdim aksljdha
Ama en çok ilkokul öğretmenimden dayak yedim valla. Sınıfta o hocadan en çok dayak yiyen bendim lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...