fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben bi tek annemden yedim, oklava terlik sehpa bacağı (benim bizzat kırdığım sehpanın) vs ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 fede said: ben bi tek annemden yedim, oklava terlik sehpa bacağı (benim bizzat kırdığım sehpanın) vs ile hak etmişin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 listede disko securitysi eksik bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ayrıca üst sınıflar da eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 babamdan ama hak veriyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hiç dayak yemedim diyen erkekler erkek değil bence :P (kulak çekmeyi bile dayaktan saymayıp işaretleyenlere değil lafım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 polis yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dayak cennetten mi çıkar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Sevgilim/Sevgililerim 9 12% Hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 %51 hiç dayak yememiş. vayanasını ben de boşuna demiyorum burda bi sürü şımarık veled var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 True dat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 "Hiç fiziksel şiddete maruz kalmadım." Off hiç mi kavga etmediniz hayatınızda. Herkes etmiştir hayatında illa ki ilkokulda ortaokulda. O da fiziksel şiddet muhabbeti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kavga sayılmaz bence domine edilmiş olmalı dayak yemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Baggio said: Klasik Türk profili "Hiç fiziksel şiddete maruz kalmadım." şıkkının birinci gelmesini gerektirir. Hatta "KİM BENİ DÖVEBİLİR LAN AZUH" diye şık olsa çok daha ezici ve kesin olurdu liderliği. bu şıkkı işaretleyenlerden çok azı bu düşünceyle oyunu kullanmıştır bence =) şahsen nezih yerlerde ilkokul ve liseyi okuduktan sonra, şimdi de aksiyonu X eksenine fazlasıyla yakın bir fakültede okuyorum. sokakta falan da sağa sola sataşan bir tip değilim, artı arkadaşlar arasında biraz da şopara benzetirler o yüzden karşı kaldırıma geçen insanlar da vardır beni görünce. hani bu yüzden işte ya. gelse dövemez miyim, ağzını bile kırarım orası ayrı da, kavga etmem yani genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cons said: kavga sayılmaz bence domine edilmiş olmalı dayak yemek için. KireiMerodii said: Edit: Hemen editleyeyim dedim. Ciddi dayak değil arkadaşlar. Bir iki tokat, bir terlik bile olabilir bu. Üç kaburganız kırılacak, gözünüz moraracak, dudağınız patlayacak diye birşey yok illa. Şöyle sert bir çimdiği bile hesaba katarak oylayın. bence domine muhabbeti değil. maruz kalma diyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bundan gurur duymasam da ilkokuldaki rakiplerimin tamamını fütursuzca yere serdiğimi söyleyebilirim ama söyler miyim bilmiyorum, çünkü çok bariz bi yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dayak iyidir simarik veletleri yola getirmenin bir numarali aracidir captain bright noah correcting angst teenagers since 1979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 e iyi de şimdi bir tokadı "şiddete maruz kalmak" veya "dayak yemek" olarak kabul edemem, annem ya da babamdan bir-ikişer tokat yemişimdir küçükken. onları bahsettiğin kategoriye sokamıyorum doğrusu. onun dışında zaten hemofili olmam nedeniyle beni tanıyanlar da hassas davranır, ben de öyle pek dayak yiyecek bir eşeklik yapmadım çok şükür küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Anne birinci gelir diye tahmin etmistim tutmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cetvellenmek sayılıyorsa ilkokul öğretmedimden. Annemden hiç yemedim, babamdan max 2 tane yemişimdir (birini çok feci bloklamıştım gerçi). Ha bi de okulda lisedeyken lise2 ler lise3 lere meydan dayağı atmıştık. Orda feci tokatladım/tokatlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 olum dayak yemeden dayak da atamazsınız lan. karşınızdaki adam sizden daha çok dayak yemişse muhtemelen döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben en çok askerde komutanımdan dayak yedim valla niye seçeneklerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Laraken said: olum dayak yemeden dayak da atamazsınız lan. karşınızdaki adam sizden daha çok dayak yemişse muhtemelen döver. arkadaşın bi arkadaşı var adam 150 kere falan dayak yemiş, dayak bağımlısı sürekli insanları sinir ediyor. hala da devam sanırım. dövdükleri olmuştur heralde de yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Fazla kavga etmem zati en son ortaokulda falandım heralde ciddi olarak kavga ettiğimde de, onlarda karşı taraf cılız olduğu için pek dayak yemiyodum. Tabi o aralar aşırı cüsseli adamlara laf sokuşturunca onlardan ufak tefek dayaklar da yerdim aksljdha Ama en çok ilkokul öğretmenimden dayak yedim valla. Sınıfta o hocadan en çok dayak yiyen bendim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hiç fiziksel şiddete maruz kalmayan insanları sıra dayağına davet ediyorum. sevgilisinden dayak yiyenlere söyleyecek laf bulamadım 9 kişi demiş. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar