Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elfen lied...

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

7. bölümdeyim, gerçi ilk kilitlenen konuya şöyle bir bakmış iş spoilerlara gelince kapatmıştım, bu konuda da Sam'in mesajlarında StarCraft konusunda olduğu gibi abartılı falan diye düşünmüştüm ama yok, bu sefer Sam'e katılıyorum ben de. Gerçi bitirmeden tam yorum yapmak doğru olur mu bilmem ama yarıladık artık hani bir ışık olsa şimdiye tünelin ucunda gözükmesi lazımdı yani.

Ortada düzgün bir konu yok, bir konsept yarım yamalak var, karakterler son derece basit, yüzeysel ve tutarsız, konu akışı aşırı derecede kopuk. Üzerine bir de 3. sınıf son dönem türk dizi/filmlerindeki gibi "bakın burada ağlayacaksınız üzüleceksiniz ha" dercesine parmakla gösteren son derece yapay ve ruhsuz bir acıma duygusu katmışlar.

Yani neresinden tutsanız elde kalıyor, güzel, hatta vasat denecek tek bir tarafı bile yok başlangıç ve bitiş müzikleri hariç animenin. Oysa ilk bölümü, özellikle açılış sahnesi bayağı bir ümit vaad ediyordu, bunun yerine dendiği gibi yalan rüzgarı tarzı üstelik de bin kat daha kötüsünü (senaryo, konu, işleniş, karakter kopukluğu, tutarsızlıklar, yapaylık vs) bulduk.

Aman diyim, izlemeyeyin, sırf az bölümmüş yarıda kalmasın diye tahammül sınırlarımı zorlayarak bitirmeyi deneyecem, başarırım umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Görüşümü bundan bir 10 sene kadar önce nesnel şekilde yazayım deyip 2-3 sayfa birşeyler yazmıştım, anama avradıma küfür yemiş, üstüne "ben garajımdaki arabalarla seni döverim, adam mısın lan?" tarzı laflar yediğim için zorda kalmadıkça bu seri hakkında daha da birşey yazmamaya, bu serinin Türkiye'deki mutant fan kitlesiyle muhatap olmamaya karar vermiştim. Hala öyle yapmaya çalışıyorum.

Seven sevebilir, "saygım sonsuz" demeyeyim, varsın düşüncelerim bana özel kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...