Astral Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ataköy 5. kısımda kaç tane havuzlu site var hepsini bulmam gerekiyor.. Oraları iyi bilen patilerin yardımlarını arz-ı talep ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hiç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ataköyde havuzlu site bitek Ataköy Konakları bide bu yeni yapılan bi yer var 5. kısıma doğru orda vardır , başka öle yüzme havuzlu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ataköy de havuzlu site yok. Ataköy konaklarında bile yok galiba.Kapalı havuz olabilir sadece. Ataköy villalarında bile yok. emlak bankasının bakırköyspor un havuzları var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kız kandırmış seni moruk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 google: earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Valla Turkiye'deyken Atakoy 5. Kisim'da oturuyorum da, havuzlu site bilmiyorum pek. Atakoy Konaklari olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ataköy konaklarında var biliyorum servisle dönerken bikinili bağyanlaar , şortlu erkeek ler çok gördüm servisle eve dönerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 tamam ataköy konaklarında bir tane var teyit ettim. başka var mı ki ? google earthe baktımda neresi nereye tekabüle diyor kestirmek güç. zaten aradığım havuzlar yaz için public site havuzları. kapalı değil.. var mı başka bilen paticiklerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet ben de 5. kısımda oturuyordum, yüzme havuzu filan yok. ancak çevredeki oteldir şudur budur onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ataköy olimpiyat evi var hem kapalı hem açık havuz içini görmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 9 sene oturduk Ataköy'de,en son bıraktığımda havuz yoktu hala da yok özellikle 5. kısımda yemişler seni abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 arkadaşlar yemişler yutmuşlar bla bla ya gerek yok :) havuz var sizde bilmiyorsunuz demek ki bir tane bulduk işte. başka var mı diye soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 teşekkür ederim görünüre göre 1 tane site var havuzlu. ev bakacağım oradan. google earth siteyi bile göstermiyor bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 5. kısımda havuzlu site yok. Bulduysan bile 9. kısımda veya Ataköy konaklarında bulmuşsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hmm konaklar 5 kısımda değil mi yahu? ya da oranın dibinde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 5. kısımdaki yerin ismini buldum Ataköy Novus diye geçiyo , Ordada var havuz , yeni yapıldı orası Taşyapı nın yaptığı yer Ataköy Novus Residence , google da bak görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Buda Adresi 5.kısım Lale Sokak No:54 Ataköy , Bakırköy Istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Helcaraxe said: Ataköyde havuzlu site bitek Ataköy Konakları bide bu yeni yapılan bi yer var 5. kısıma doğru orda vardır , başka öle yüzme havuzlu yok Astral said: arkadaşlar yemişler yutmuşlar bla bla ya gerek yok :) havuz var sizde bilmiyorsunuz demek ki bir tane bulduk işte. başka var mı diye soruyorum.. Anlayana. Hem yardım isteyip hem beğenmeyip ukalalık etmede üstüne yoktur zaten insanımızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 teşekkür ederim Helcaraxeciim. Ayrıca diğer tip.. dediğin gibi yardım istedim bıdbıdı değil. yeterli oldu arkadaşlar sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar