PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hadi ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 harbi ya bende az önce gördüm üzüldüm,başsağlığı diliyorum tüm yakınlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Offffff çok fena ya ufakken trt1de yayınlanan dizisini izlerdim sonraları kendisini avrupa yakasıyla tekrar tvlerde görebilme şansı yakaladık. Hani bazı insanlar hiç ölmeyecekmiş gibi gelir ya işte onlardandı çok üzüldüm mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 süper bir oyuncu idi ben gazete sitesinde gördüm dondum kaldım Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 inanılmaz üzüldüm ya. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu camiada büyük kayıp cidden.. Allah yakınlarına sabır versin.. çok şaşırdım ve üzüldüm.. toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Basimiz sagolsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 üzüldüm yaaa.. başımız saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 cok uzucu :( allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Claif said: Asla ölmeyeceğine inandığım insanlardan biriydi resmen, inanılmaz üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ekranlarda küçüklüğümden beri gördüğüm , seyrettiğim , Türkiyedeki gerçek tiyatrocu , oyunculardan biri. Çok üzüldüm , Allah rahmet eylesin , toprağı bol olsun. Eski gerçek sanatçılar , oyuncular bir bir aramızdan gidiyor , yerine geçenlerin sayısı çok çok az , piyasaya devamlı saçmasapan çakma , kabiliyetsiz , ünden magazinden gelen oyuncular çıkıyor. Sinema ve dizilerde manken değil de gerçek tiyatrocu oyuncu insanların daha fazla öne çıkmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 gazanfer amca da gitti ve biz onun da yerini dolduramayacağız. cidden cepten yiyoruz. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çok üzücü oldu bu :( huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cok uzucu haber ve cok buyuk bir kayip.. Topragi bol olsun, huzurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 üzücü gerçekten, allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Allah rahmet eylesin değerli bi sanatçıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Büyük sanatci, büyük kayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 cenazesi yarın öğlen, 19 şubatta, capitolun hemen yanındaki camiden kalkıcakmış. marmara üniversitesi ilahiyet fakültesi bahçesinde bulunan camii oluyor kendisi. kadıköyden gelmeyi düşünenler 12Ayı kullanarak gelebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Üzüldüm cidden, Tahsin Bey'i özlicez :( Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş mekanı cennet olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Büyük bir sanatçıydı. Gerçekten çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Gayet üzücü bi haber evet. toprağı bol ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 koyulmamış.. ben c/p'liyim.. said: Peki, bizim ona borcumuzu kim ödeyecek? Sene 2002... AKP iktidar oldu. * Eşi hastalandı o sene... Acayip masraf çıktı. Üstüne kendi hastalandı. By-pass oldu. İki defa. Doktora para... Hastaneye para... İlaca para... Vergisini ödeyemedi. 30 bin lira. Faiz, faiz, faiz... Oldu, 300 bin lira! Başbakan’a gitti, anlattı. Başbakan dinledi, notlar aldı. Hikáye... Sene geldi 2009’a. Borç oldu, 500 bin lira! "Ne olacak bu işin sonu?" dediler... Şunu dedi: "78 yaşındayım, devletimize milletimize hep hürmet ettik, mahcup oluyorum. 78 yaşında hálá çalışıyorum, mecburum, kazandığım parayı komple vergi borcuna yatırıyorum, mesela geçen yıl 110 bin lira yatırdım, sadece faize gitti, anaparadan bile düşmedi. Eşime, dostuma, çocuklarıma karşı hep rol yapıyorum; neşeli görünmeye gayret ediyorum. Hayatım boyunca Anadolu’yu karış karış gezdim, yurtdışında devletimi milletimi temsil ettim, borcum nedeniyle seyahat yasağı kondu, oğlumuz İngiltere’de, gidip göremiyoruz. Çok ağır geliyor... Büyük üzüntü içindeyim, yaşımız da kemale erdi, vaktimiz yaklaşıyor, bu gidişle öbür tarafta rahat edeceğiz... Aslında, öbür tarafa gidenlere gıpta ediyorum." * Ve, gitti Gazanfer Özcan. Kurtuldu. * Gidiyor beyefendiler birer birer. Hanımefendiler gidiyor. Dangozlaşıyor Türkiye. Hırtlaşıyor... Recep İvedikleşiyor. * Hadi şimdi takın maskeleri... Hep beraber üzülüyormuş rolü yapalım. borç olayı vs.. sıkıntılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Allah rahmet eylesin Türkiyenin yetiştirdiği sayılı insanlardandı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar