Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parti [Öneri Başlığı]

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Selam , ben şimdi Oda Tiyatrosunda çalışıyorum =)

Şimdi şöyle bir sorun var , sorun değil de , fikir bulma konusu

Ben aralarındaki en genç çalışan olduğumdan , bana üniversite gençliğini çekecek fikirler soruyorlar.

15 gün sonra bir parti planlanıyor . Maskeli balo yeni yapılmış olduğundan onu geçtiler. Ben FRP con örneğini verdim ama önce tabi adam akıllı ne olduğunu anlatmam gerekiyor onlara.

Soruyorum , ne tür bir parti ilginizi çekerdi? (Müzik genel olarak rock oluyor , farklı bir parti olmadığı sürece)
Sosyal ağlarda paylaş

frpcon umduğunuz gibi gelişmeyebilir ve çok büyük bir organizasyon gerektirebilir, yapmayın bence :)

ben olsam erkeklere smokin kızlara da tuvalet zorunlu olan aşırı "elegant" virşey düzenlerdim. büyük ihtimal kimse mezunyiet harici öyle bir ortamda bulunmadığından ilgi çekici bir hale getirirseniz çok tutabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
frpcon umduğunuz gibi gelişmeyebilir ve çok büyük bir organizasyon gerektirebilir, yapmayın bence :)

ben olsam erkeklere smokin kızlara da tuvalet zorunlu olan aşırı "elegant" virşey düzenlerdim. büyük ihtimal kimse mezunyiet harici öyle bir ortamda bulunmadığından ilgi çekici bir hale getirirseniz çok tutabilir.

http://forum.paticik.com/posting.php?13,reply,3872082,quote=1
Re: Parti [Öneri Başlığı] - Paticik.com Forumlarıkızlara da tuvalet zorunlu olan aşırı "elegant" virşey düzenlerdim. büyük ihtimal kimse mezunyiet harici öyle bir ortamda bulunmadığından ilgi çekici bir hale getirirseniz çok tutabilir.

Hmm , güzel fikirler bunlar , Beyaz önerisi zaten yapıldı bugün hem , beğenildi falan.

Tamam teşekkürler az çok belirledim kafamda bir şeyler :)

Tabi başka fikir gelen olursa yazmaktan çekinmesin =P
Sosyal ağlarda paylaş

üniversite gençliği = rastgele bir kitle.

ha bazı okullarda x seven yoğundur bazısında y , birinin frp klübü çok popülerdir oradan akın ederler vs.

ama neticede belli bir kesime hitap etmek değil de genelgeçer bir şey yapıcağız diyorsanız içkili, çok gürültülü olmayan ortak nokta kıvamında bir şey olabilir en fazla

veya evet balomsu bir ortam kötü fikir değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...