Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 İşini çok düzgün ve güzel yapıyorsun, bu yüzden teşekkürler. Garbage senin denetimin altında artık daha düzgün ve seviyeli bir yer haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Adam harika bi insan olmanın ötesinde ayrıca hukuk okuyor bide. Kendisi gerçekten bir en iyi. Takdirle izliyoruz seni griswold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 adaletin eli oldu garbageda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Müthiş bir yönetim, destansı bir otorite. -ZAMAN- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 dünyanın en iyi insanlarından birisin griswold. özledim griswold. 3 gün dedin 5 gün dedin aylar oldu gelmedin griswold. pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 şüphesiz ki allah senden razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hastasınız griswold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hep griswoldu düşlerim geceleri belki bir melek gibi gelir doldurur rüyalarımızı odur belki tanrıya inancımız odur belki.... öküzleriyle kardeş gibiydi elif kara gecedeen gecedeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hey düd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 griswold için herkesi saygı duruşuna davet ediyorum sekiz dakkalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 G... R... I... S... W... O... L... D... kasamadim, bosluklari siz doldurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Karı gibi saçı olan adamdan korkacaksın arkadaş, ben bunu bilirim, bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 karılar griswoldun saçı gibi asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 the hammer of justice B) görevinde başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 geçen griswoldun saçı gibi bi karı gördüm, bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Aquilanın beceremediği yerden ben devam etmek istiyorum GRI gözlerin mahvetti beni SWorduma rollasan da affettim seni OLD kingdomsı gel tankla hadi Levent bi bira ısmarlamadın ulan adi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 son mısranın sonu farklı olacaktı mani olsun aaab formatında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 axedice said: Aquilanın beceremediği yerden ben devam etmek istiyorum GRI gözlerin mahvetti beni SWorduma rollasan da affettim seni OLD kingdomsı gel tankla hadi Levent bi bira ısmarlamadın ulan adi! Gri gözlerin mahvetti beni Sworduma rollasan da affetim seni Old Kingdomsı gel tankla hadi Ben o Levent'in yolunu gözlerim. bu tarz olunca daha bi anadolu oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 durdu birdenbire kocabaş, ova bayır durdu. nazar mı değdi göklerden, ne? dah etti, yok, dahha dedi, gitmez. ta gerilerden başka kağnılar yetişti geçti gacır gucur, nasıl dururdu paticiğin kağnısı? kahroldu grisçik düşünceden düşünceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 LEVEEENT SENI COK SEVIYOM PISMANIM DON GERIGEL YALVARIYOM ELINIAYAIIOPEYIM NOLURSUN BIKEREMOLSUN SESINIDUYIM NOLUR NOLURSUN LIVENT SENSIZ YAPAMIYOM YAPAMIYOM SENSIZ LIIEIEIIVEEEEEENT NOLURSUN YEAW NOLURSUN IEIAIEIAE SENI COH SEVIYOM NERDESIIEIEIEIEIEIEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN NERDESIEEIN SEVGILIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEM BITANEM NIRDESIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEN WAEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH NE ISTIYOSAN YAPICEM SOZ SOOOOOOOOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gözlerime uyku girmedi senin yüzünden levent :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 adam o kadar kuuvl ki hakkında şiirler yazılırken bile "away" durumda. şşşş pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hersey iyi guzel de nutella aromali içki olayı bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gözlüklü artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar