-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 biraz önce annemin telefonuyla ögrendim bende.ögretmen arkadaşı okul müdüründen dayak yemiş.internette buldum haberi.bir de ögretmen yani bu adam.resmi görünce iyice tepem attı. buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 artık haber oluyo bunlar lan demekki ben meşhur olurdum zamanında yediğim dayaklardan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 funda teyze yok yere dayak yemiş.bogazını sıkmış adam. bir ögretmenin,bir müdürün bunu yapması gerçekten utanç verici bence.herşeyden önce bir kadını dövmüş yani.hemde ortada hiçbir sebep yokken.ayrıca bu adam anadolu lisesi müdürü birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çıkar kokusu, sanmıyorum ki adam odasına giren kadına dalacak kadar sinirlenmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bizi bol bol döven ilkokul öğretmenimiz vardı, bizden sonraki dönem öğretmeni şikayet etti de, öğretmenliği alındı elinden. yavaş yavaş oluyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Süründürsün mahkemede. Edit: Mahkeme yetmez aslında medyayı falan da katmak lazım. Herkese teşhir etmek lazım tipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bunun altında başka bişi vardır mutlaka, durup dururken bi kadını bu hale getirecek kişi müdür değil anca tinerci falan olur. bence müdürüde bi dinlemek gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Adam paranoyak mıymış, hiçbir neden yokken girişmiş kadına? Kesin bir sebebi vardır, haklı/haksız demiyorum da, anlatılmayan bir şeyler illa ki vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 herşeyden önce bir insan evladı dövmüş. ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 USA de olsa o herif en az 3 yil hapis yatar eh iste gelismislik farki TR de ise haber olur ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Abi kadın sokaktan gelmemiş ki, düşünsenize okulunuzda öğretmenlik yapan bir kişi odanıza girio ve siz onu dövüyorsunuz sebepsiz yere. Mümkün değil yani, bir sebebi vardır illaki o kısmı hikaye. Tabiki yapılan öküzlük, kadına el kalkar mı. Sebepsiz değildir, ama sebebi ne olursa olsun o adamı haklı çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Aciz mahlukat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kan alırlar artık o müdürden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ya tut ki sana kufur etti nasil elini degersin Ayrica kadina el kalkmaz geyigide lutfen yani 2009 yilindayiz, INSANA el kalkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 biraz da ögrencilerden dayak yiyen hocaları haber yapsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 demekki lisedeyken çok medyatik bi insan olcaktım lan her hafta bi gazetede olcaktım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mahkemeye gitsin, medyada da ifşa etsin herifi, hayatı boyunca bu utancı üstünde taşısın adi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hak eden hoca dövülmeli.eğer erkekse tabi.kadın ise sert bir şekilde uyarılmalı. biz lisede ne hocalar gördük.hani elinde silah olsa düşünmeden çeker vurursun öyle tipler.bulaşırsa karşılık vericeksin mecbur.ama onun harici bulaşmamak lzm. bi hoca bi insanın kız arkadaşına asılırmı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 müdürdür.. döver de sever de.. müdürün elinin kiri. tekme-tokat müdürün temelidir. dayak öğretmene olunca haber, öğrenciye olunca normal.. olmaaaz lise benim için bitmiştir. bi daha çağırsalar gelmem! zaten atılan tokatlar da ayakkabılar da teğet geçti bu güne kadar.. çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Velev ki dovdum hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kışkırtma saldırı falan birşey yoksa direk mahkemeye gidin. Sürünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Odasına girdiğimde bana bağırmaya başladı. Benden önce bir şeye sinirlendiğini düşündüm. Herhangi bir neden yokken yüzüme yumruklar atmaya başladı. Sonra da boğazımı sıktı. Buna inanıyor musunuz arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kermit said: demekki lisedeyken çok medyatik bi insan olcaktım lan her hafta bi gazetede olcaktım ha haylaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 medyaya gitsin diyenler haberi vahiyle mi ogrendi? yoksa zaten gidilmis bir medya dolayisiyla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 aquila said: medyaya gitsin diyenler haberi vahiyle mi ogrendi? yoksa zaten gidilmis bir medya dolayisiyla mi? Dedektif gibi iz surmussun al sana madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar