Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 İstanbuldaki 4 kişilik post rock grubumuza bir de klavyeci arıyoruz ^_^ grupta paticikten "Sir" nickli arkadaşımız vokal/gitar , ben gitar, dier bass ve davul dışardan. Eylülden beri çalışıyoruz beraber 4-5 bestemiz var coverlar yapıyoruz, sigur ros dur, mew dur, porcupine treedir, tooldur. Progressive post rock tadında bişeyler yapmak istiyoruz. Gruba renk gelsin die de bir klavyeci almayı düşündük. İlgilenenlerden haber bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ooo sir varsa birazdan horizonla sam de damlar.. Onlar çalsın klavye! Aslında baya iyi bi klavyecim vardı ama taze bitti. Columbiada müzik okuyor şimdi. Alettir kirpi ağacıdır sever hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hahah politika tartışıoruz stüdyoda eklemeyi unuttum. baya hararetli tartışmalar oluo. entellektüel bi ortam yani. ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 klavye calarım ben, kotu zaten klavyem iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 post rock'u görünce bir an explosions in the sky, EF falan çaldığınızı, enstrümantel post rock yaptığınızı fln düşünüp gaza gelmiştim. ancak değilmiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 black ice cım öle yapioruz zaten ensturmental şarkılarımız da var vokalli de, sadece cover olarak onları koydum. tool ve porucpine tree gibi müzik yapmioruz, daha bi mogwaimsi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dansöz olarak katılabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mortis said: black ice cım öle yapioruz zaten ensturmental şarkılarımız da var vokalli de, sadece cover olarak onları koydum. tool ve porucpine tree gibi müzik yapmioruz, daha bi mogwaimsi . güzel güzel sevindim.:) cover kayıtları fln yaparsanız dinleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 demek bi tane bile klavyeci yok şu koskoca paticikte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Sırf sir'le tanışmak için gelmek isterdim de klavye değil davul çalışıyorum ne yazık ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Sir'ü herkes tanımalı, mükemmel bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mortis said: demek bi tane bile klavyeci yok şu koskoca paticikte! Var da çoğunun grubu var. Ondan kısmet olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 janımslar =) bırakın grubunuzu, biz daha iyiyiz dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 benim klavyem 10 oarmaktır Q klavye yannız. kimse yapmamış ben yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Cuce said: klavye calarım ben, kotu zaten klavyem iyi olur. Benzeri yapıldı kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gözden kaçırmışım =( tüh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 arkadaşlar yeni topic açmak istemedim biz de grubumuza vicuvvicuv'cu arıyoruz grubumuz iki kişi şu an, duvduvduduv'cu bi arkadaş ve dısdısdıs'çı bendeniz grubumuz tahmin ettiğiniz üzere post apokalippik dentistriyel rak üzerine yoğunlaşmış durumda şu ana kadar üç kez sahneye çıktık, beşinde insanlar öldü mortis arkadaşımıza başarılar ama biz daha iyiyiz bunun da altını çizmek isterim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yeminle "kaleci arıyoruz" diye okuyarak geldim. defansif post rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Saeros said: arkadaşlar yeni topic açmak istemedim biz de grubumuza vicuvvicuv'cu arıyoruz grubumuz iki kişi şu an, duvduvduduv'cu bi arkadaş ve dısdısdıs'çı bendeniz grubumuz tahmin ettiğiniz üzere post apokalippik dentistriyel rak üzerine yoğunlaşmış durumda şu ana kadar üç kez sahneye çıktık, beşinde insanlar öldü mortis arkadaşımıza başarılar ama biz daha iyiyiz bunun da altını çizmek isterim saygılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 3 te 5 iyi bi oran bence rick wakeman'ı alın işte abi sizde ne toruyosunuz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Saeros said: arkadaşlar yeni topic açmak istemedim biz de grubumuza vicuvvicuv'cu arıyoruz grubumuz iki kişi şu an, duvduvduduv'cu bi arkadaş ve dısdısdıs'çı bendeniz grubumuz tahmin ettiğiniz üzere post apokalippik dentistriyel rak üzerine yoğunlaşmış durumda şu ana kadar üç kez sahneye çıktık, beşinde insanlar öldü mortis arkadaşımıza başarılar ama biz daha iyiyiz bunun da altını çizmek isterim saygılar sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 aente said: yeminle "kaleci arıyoruz" diye okuyarak geldim. defansif post rock. Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Saeros said: arkadaşlar yeni topic açmak istemedim biz de grubumuza vicuvvicuv'cu arıyoruz grubumuz iki kişi şu an, duvduvduduv'cu bi arkadaş ve dısdısdıs'çı bendeniz grubumuz tahmin ettiğiniz üzere post apokalippik dentistriyel rak üzerine yoğunlaşmış durumda şu ana kadar üç kez sahneye çıktık, beşinde insanlar öldü mortis arkadaşımıza başarılar ama biz daha iyiyiz bunun da altını çizmek isterim saygılar Eğer bumbumbumcu pozisyonunuz boşsa bendeniz oraya talibim. 3 yaşından beri apokalippik rak tazrını icra etmekteyim, dentistriyel alanda da armoni bilgim mevcut. Eğer grubu ciddi anlamda kayıt, beste yapımı ve apokalippik rakın kendine has özelliklerini tüm rakçılara tanıtmak gibi bir misyon ve vizyon içerisindeyseniz hemen provalara başlayabiliriz. Özelden telefonumu yolladan Mr. Sae. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 paticiğin gelişen yüzü ikinokta üstüste troll. ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ankarada olsaydınız keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar