Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Bordeaux - Galatasaray ~18.02.2009~

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

hakem triosu gercekten cok kotuydu iki taraf adinada cok yanlis kararlar verdi. barosun poziyonu penaltiydi,wendelin kirmiz kart ile atilmasi gerekiyordu,placente oyunun basinda sari kart gormesi gerekirdi ki hakem sari kart gostermedikce daha da abartti hareketlerini,ayhanin penalti yaptigi bir penalti vardi(eliyle dokundu orda) bordoruks adina verilmeyen yanlis karar olarakta.onun disinda gercekten cok zevksiz bir macti,baros oyundan ciktiktan sonra ilerde top tutamaz olduk.herhalde sabrinin oyuna girmesine ilk defa sevindim kewell'in yerine girerken.birde arda neden kaleye sut cekmiyor anlamiyorum bir guvensizlik var uzerinde eskiden iki kisinin arasina dalardi bugun pek oyle bir driblingini goremedik.

0-0 fena bir skor degil ama bu futbolla olmaz ali sami yende de.
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:
hakem triosu gercekten cok kotuydu iki taraf adinada cok yanlis kararlar verdi. barosun poziyonu penaltiydi,wendelin kirmiz kart ile atilmasi gerekiyordu,placente oyunun basinda sari kart gormesi gerekirdi ki hakem sari kart gostermedikce daha da abartti hareketlerini,ayhanin penalti yaptigi bir penalti vardi(eliyle dokundu orda) bordoruks adina verilmeyen yanlis karar olarakta.onun disinda gercekten cok zevksiz bir macti,baros oyundan ciktiktan sonra ilerde top tutamaz olduk.herhalde sabrinin oyuna girmesine ilk defa sevindim kewell'in yerine girerken.birde arda neden kaleye sut cekmiyor anlamiyorum bir guvensizlik var uzerinde eskiden iki kisinin arasina dalardi bugun pek oyle bir driblingini goremedik.

0-0 fena bir skor degil ama bu futbolla olmaz ali sami yende de.

Söylediğin kararlar hani tartışılabilir yorum sonuçta aslında ben orta hakemi beğendim ama yan hakem gerçekten çok kötüydü verdiği ofsayt kararlarında özellikle son kaldırdığı ofsaytta nonda karşı karşıya kalmıştı :(

0-0 iyi bir skor değil ama kötü bir skor hiç değil sonuçta olayı kendi evimize taşımış olduk.Ha ama bence bu takım bize istanbulda gol atıcaktır bizimde fazlasını atıp karşılık vermemiz lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eşitlik durumunda deplasmanda atılan goller 2 tane sayılıyor.Olaya sadece bu açıdan bakarsak tamam çok kötü skor vs vs.
Ama sonuçta kendi sahasında avantajlı olduğu taraftar desteği olan sahada galip gelemedi Bordeaux ve şimdi sıra Galatasaray'da Ali Samiyende taraftarının desteğiyle kendi sahasında oynayacak galatasaray.
Bir avantaj elde etmeden döndü Galatasaray evet ama hiçbirşey de kaybetmeden döndü ve maçı kendi evinde oynayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

samiyendeki maça daha rahat çıkıcaz.eğer 1-0 yenilseydik samiyende gol atmalıyız baskısından elenirdik.ki tromsoyu bile yenemedik.gol olmadı resmen atamadık

barosun ki penaltı değildi.ayhanın pozisyonuda penaltı falan değildi.her ele çarpan penaltı olsaydı ohoo.

orta hakem iyiydi.ama yan hakemler cidden kötüydü.onlarında 1 tane cok sacma ofsaty verdiler net pozisyon.bizde 3-4 tane gol pozisyonuna ofsayt verdiler.taçları bile dogru değildi
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray çok kötüydü, bordeaux da allahtan kötüydü. rövanşta belki kewell biraz daha kendine gelir ve lincoln-baros'la uyumlu olurlarsa işi götürebiliriz, en azından gollü maç olur. atarız diyorum da, bu tip bi diziliş olursa -ki sami yen'de umarım olmaz- bu maçtaki gibi kontradan yakalanabiliriz, yeriz de o durumda.

tur gider diye korkup yüklenmezsek ilk gol gecikir, o durumda da atan geçer maç dönmez bence. sakat durum o, bordeaux daha şanslı bence o durumda.
saldıralım geçelim turu diye başlarsak maça o zaman güzel maç olur bireysel formlar da müsait olursa. tabi türk takımları olarak çok şahane yaptığımız gibi ilk yarım saatte kontradan 2 gol yiyip defteri kapayabiliriz, bastırıp 1 gol atarsak da o zaman işte bence 3-2 gibi gollü bi skorla geçeriz turu.

bu oyunla iyidir ama avantajlı falan görmüyorum ben skoru , sıfırdan başlayacaz işte. saldıralım edelim keyifli maç olsun, bu sene o oyunla iyi işler çıkıyor, öyle olursa yeneriz olmadı gollü beraberlikte oturur ağlarız o olur artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...