catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 abi hala fenerbahçeyi katıyosun ama ne alaka ? ben burda takım savaşı yapmıyorum ağzımdan fener gs ile ilgili bişey çıkmadı ? saçmaladın iyice. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hakem triosu gercekten cok kotuydu iki taraf adinada cok yanlis kararlar verdi. barosun poziyonu penaltiydi,wendelin kirmiz kart ile atilmasi gerekiyordu,placente oyunun basinda sari kart gormesi gerekirdi ki hakem sari kart gostermedikce daha da abartti hareketlerini,ayhanin penalti yaptigi bir penalti vardi(eliyle dokundu orda) bordoruks adina verilmeyen yanlis karar olarakta.onun disinda gercekten cok zevksiz bir macti,baros oyundan ciktiktan sonra ilerde top tutamaz olduk.herhalde sabrinin oyuna girmesine ilk defa sevindim kewell'in yerine girerken.birde arda neden kaleye sut cekmiyor anlamiyorum bir guvensizlik var uzerinde eskiden iki kisinin arasina dalardi bugun pek oyle bir driblingini goremedik. 0-0 fena bir skor degil ama bu futbolla olmaz ali sami yende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bence 0-0 iyi bi skor ben gs yenilir kesin diyodum istanbulda eler gs herhalde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Razu said: hakem triosu gercekten cok kotuydu iki taraf adinada cok yanlis kararlar verdi. barosun poziyonu penaltiydi,wendelin kirmiz kart ile atilmasi gerekiyordu,placente oyunun basinda sari kart gormesi gerekirdi ki hakem sari kart gostermedikce daha da abartti hareketlerini,ayhanin penalti yaptigi bir penalti vardi(eliyle dokundu orda) bordoruks adina verilmeyen yanlis karar olarakta.onun disinda gercekten cok zevksiz bir macti,baros oyundan ciktiktan sonra ilerde top tutamaz olduk.herhalde sabrinin oyuna girmesine ilk defa sevindim kewell'in yerine girerken.birde arda neden kaleye sut cekmiyor anlamiyorum bir guvensizlik var uzerinde eskiden iki kisinin arasina dalardi bugun pek oyle bir driblingini goremedik. 0-0 fena bir skor degil ama bu futbolla olmaz ali sami yende de. Söylediğin kararlar hani tartışılabilir yorum sonuçta aslında ben orta hakemi beğendim ama yan hakem gerçekten çok kötüydü verdiği ofsayt kararlarında özellikle son kaldırdığı ofsaytta nonda karşı karşıya kalmıştı :( 0-0 iyi bir skor değil ama kötü bir skor hiç değil sonuçta olayı kendi evimize taşımış olduk.Ha ama bence bu takım bize istanbulda gol atıcaktır bizimde fazlasını atıp karşılık vermemiz lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 0 - 0 avantaj filan değil. adamlar karambole bi tane sallasa 2 tane atmaya kasacaksın. yüklenmek mi kolay, kapanmak mı kolay. 20 sene öncenin şerefli beraberlikler mantığını bırakın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yenemiyorsan yenilme fede. sonuçta ikinci yarı bordeaux daha iyidi, gayet de yenilebilirdik bu gece. ha tabi ki gönül galip gelmek ister ama 0-0 da yüksek derece olmasa da iyi bir skordur. özellikle gs'nin bu seneki deplasman/iç saha ratiosuna bakınca demek istediğimi daha iyi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 5 atmadan dönmemesi gerekirdi galatasarayın.Turu kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 fransa derbisi değil miydi? niye tr ye dönüyor gs? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Eşitlik durumunda deplasmanda atılan goller 2 tane sayılıyor.Olaya sadece bu açıdan bakarsak tamam çok kötü skor vs vs. Ama sonuçta kendi sahasında avantajlı olduğu taraftar desteği olan sahada galip gelemedi Bordeaux ve şimdi sıra Galatasaray'da Ali Samiyende taraftarının desteğiyle kendi sahasında oynayacak galatasaray. Bir avantaj elde etmeden döndü Galatasaray evet ama hiçbirşey de kaybetmeden döndü ve maçı kendi evinde oynayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yenemediğimiz takımı elemeyelim birader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 samiyendeki maça daha rahat çıkıcaz.eğer 1-0 yenilseydik samiyende gol atmalıyız baskısından elenirdik.ki tromsoyu bile yenemedik.gol olmadı resmen atamadık barosun ki penaltı değildi.ayhanın pozisyonuda penaltı falan değildi.her ele çarpan penaltı olsaydı ohoo. orta hakem iyiydi.ama yan hakemler cidden kötüydü.onlarında 1 tane cok sacma ofsaty verdiler net pozisyon.bizde 3-4 tane gol pozisyonuna ofsayt verdiler.taçları bile dogru değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 %52 gs %48 bordeaux artık bu maç abi avantaj var az da olsa saha seyirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu kupa metalist in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 2. yarı bordo mu daha iyiydi. yapmayın etmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 galatasaray çok kötüydü, bordeaux da allahtan kötüydü. rövanşta belki kewell biraz daha kendine gelir ve lincoln-baros'la uyumlu olurlarsa işi götürebiliriz, en azından gollü maç olur. atarız diyorum da, bu tip bi diziliş olursa -ki sami yen'de umarım olmaz- bu maçtaki gibi kontradan yakalanabiliriz, yeriz de o durumda. tur gider diye korkup yüklenmezsek ilk gol gecikir, o durumda da atan geçer maç dönmez bence. sakat durum o, bordeaux daha şanslı bence o durumda. saldıralım geçelim turu diye başlarsak maça o zaman güzel maç olur bireysel formlar da müsait olursa. tabi türk takımları olarak çok şahane yaptığımız gibi ilk yarım saatte kontradan 2 gol yiyip defteri kapayabiliriz, bastırıp 1 gol atarsak da o zaman işte bence 3-2 gibi gollü bi skorla geçeriz turu. bu oyunla iyidir ama avantajlı falan görmüyorum ben skoru , sıfırdan başlayacaz işte. saldıralım edelim keyifli maç olsun, bu sene o oyunla iyi işler çıkıyor, öyle olursa yeneriz olmadı gollü beraberlikte oturur ağlarız o olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hertoipicdemaskara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ow kişisele saldırmaya başlamışız. ^_^ maskara olanlar alıntılandı ^________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 0-0 a avantaj diyenlerin futbol bilgisinden şüpheliyim türkiyede 1-1 lik skorda gg siniz haberiniz var dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Masquerade said: ^^ şunun anlamı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 çinli smileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kermit said: 0-0 a avantaj diyenlerin futbol bilgisinden şüpheliyim türkiyede 1-1 lik skorda gg siniz haberiniz var dimi ? evet farkındayız. ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yok şu anime gözüde çoğu kişi anlamını bilmeden yapıyoo galiba lexiyus 5 dürüm yedim gibi cümlelerden sonra kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Anime gözü nasıl bir kavram ya ahaha. Çinli,Koreliyle online oyun oynamış herkes kapar bunu. Kewell'ın kaçırdığı golü halı sahada kaçıranı dövüyorlarmış diye duydum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sabri bu maçta şaşırttı beni topla buluşur buluşmaz şut çekmedi kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar