cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ilk defa katılıyorum arkadaşa umarım oyuncular odaklanırlar maça da şaşırtır bizi galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Buyse said: şaban stadında gs kazanır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kesinlikle yenilicez fark yemezsek iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Wharekauhau said: Çirkefliğe çok yatkınız ahanda bunu sonunda bi gsliden duydum ya artık ölsemde gam yemem, sonunda kabul ettiler oyuncularının ne çirkef ne çingen olduğunu:D böyle doğruları konuşun canımızı yiyin ya:), gerçi gs taraftarının falan bunda hiç bi suçu yok, çingenliği türkiyeye getiren hagidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 şöyle konuşan adamın takımında serhatlar luganolar oynamasa tamam dicem de neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çingenelikle çirkefliği aynı kefeye koyan mantığı neyleyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tek forvet umıt karan oynaması lazım baros turkıyede attıgı gıbı leblebı gol diye tabir ettiğimiz gollerden kesınlıkle atamıcaktır cunkı karsısında kocaelıspor yok. ama umıt karan avrupada dısarıda oynadıgımız maclarda kurtarıcı oluyor.kaldı kı 15 golun ustunde gol atan bı futbolcuya ozel onlem alırlar .kesınlıkle umıt karanla oynaması lazım skibbe bunuda dusunemıosa vah vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 3d0 said: tek forvet umıt karan oynaması lazım baros turkıyede attıgı gıbı leblebı gol diye tabir ettiğimiz gollerden kesınlıkle atamıcaktır cunkı karsısında kocaelıspor yok. ama umıt karan avrupada dısarıda oynadıgımız maclarda kurtarıcı oluyor.kaldı kı 15 golun ustunde gol atan bı futbolcuya ozel onlem alırlar .kesınlıkle umıt karanla oynaması lazım skibbe bunuda dusunemıosa vah vah.bu sene ümit karan çok çok kötü sanki zorla oynatılıyormuş gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 liverpool ve busene oynadıgı uefa kupası benfıca macı adam ozel bı gorev ustlenıo gs ıcın oynuyor bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kewell baros lincoln.bu adamlar birlikte oynamalı. ümit karan en yakın zamanda satılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yener inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bordeaux alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Khelben said: Cantona said: arkadaşlar bordo son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor gibi olsa da form durumu galatasaraydan çok çok daha iyi olan bir takım bordonun kadro kalitesi teknik taktik disiplini de galatasaraydan çok daha iyi galatasarayın yabancıları sermekten başka bir şey bilmiyor lincoln gourcuff karşısında çok fena ezilecek bence gourcuff yeni zidane zaten çok umutluyum ondan lincolnden çok daha iyi oyunca o yüzden o pozisyonda lincolnden çok daha etkili olacak kewellın kendisini fransaya kadar yoracağını hiç sanmıyorum galatasarayın bordoyla hiç de iyi anıları yok bence bu maç farka gider ve türk futbol tarihinin ve galatasarayın klasik kara günlerinden biri olur saygılar WAYT BE ASLANIM BENİM. Bu arka sayfada kalmasın. !!! :D Maça gelince bence defansta birileri bireysel hata yapmadıkça en kötü 0-0 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hayır baros un golleri leblebi denmişte. yani kaleci ile karşı karşıya gol atmak çok da kolay sanki de baros un goller çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 catlikethiief said: zor çok zor gs bu oyunla turu geçmeyi salla gol atarsa iyi bu oyun derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Shadow said: Wharekauhau said: Çirkefliğe çok yatkınız ahanda bunu sonunda bi gsliden duydum ya artık ölsemde gam yemem, sonunda kabul ettiler oyuncularının ne çirkef ne çingen olduğunu:D böyle doğruları konuşun canımızı yiyin ya:), gerçi gs taraftarının falan bunda hiç bi suçu yok, çingenliği türkiyeye getiren hagidir... Luganolar, Lucianolar la çirkefin kralını yapmış bir takım taraftarının yazdıgı yazıya bak. xD tbh, maçtan çok fblilerin alakasız, saçma trollemesini okudum. süpersiniz. 3d0 said: tek forvet umıt karan oynaması lazım baros turkıyede attıgı gıbı leblebı gol diye tabir ettiğimiz gollerden kesınlıkle atamıcaktır cunkı karsısında kocaelıspor yok. ama umıt karan avrupada dısarıda oynadıgımız maclarda kurtarıcı oluyor.kaldı kı 15 golun ustunde gol atan bı futbolcuya ozel onlem alırlar .kesınlıkle umıt karanla oynaması lazım skibbe bunuda dusunemıosa vah vah. fb limisin, bjk mı? bjk gibi hissediyorum gerçi 3 baros golü çoook üzmüş olmalı vah vah. 6 uefa maçında baros'un 4 golü var bu arada. atamayan hali buysa, gol atan hali nedir bu adamın bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Masquerade said: catlikethiief said: zor çok zor gs bu oyunla turu geçmeyi salla gol atarsa iyi bu oyun derken? anlamıcak kadar salaksan ben anlatamam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hayır lincoln ile çıktıgımız kayseri (tbh size kadıköyde 4 tane sallayan kayseri) maçının ilk 30 dakikası tek kelime ile süperdi de o yüzden. takım lincolnlu ve lincolnsuz hala çok farklı. beyninizle düşünerek yazın, üzerinde oturdun şey ile değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ümidim pek yok, ama hertha ve benfica deplasmanlarında da ümidim yoktu. GS bu belli olmuyor ne yapacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bakalım saivet oynicak mı :D fm nin yıldızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 valla gsnin yenilmesini istiyorum mümkünse elenmesini istiyorum sizleri kadıköyde istemiyorum açıkcası kusura bakmayın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 darısı başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Gs yenilmez alt biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bordo alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 fbli arkadaşlar ne acayipmişsiniz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar