Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kombi acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
napçamı şaşırdım yrdm edin
kombinin basıncı düşüktü arttırım dedim çok arttı 4-5 flan düşürme tuşuna bastım bi anda alındaki bikanaldan su akıtmaya başladı baya baya sonra durdu ama..şimdi damlıo şıp şıp elimdeki hiç bi baymak servisi de cvp vermio ak 187 yi aradım normal bişi korkmayın dedi baya annattı ama bi soriim dedim
Mesaj tarihi:
abi bişey yok onda, aynı kombiden bizde de var, ters yöne çevirecek 1.5a filan getirecek. bi numarası yok. alttaki zımbırtıyla oyna biraz. patlamıyo merak etme çok oynadık biz
Mesaj tarihi:
basinc dedigin su basinci muhtemelen

o nanelerde 5 yazar ama optimum 2-2.5 tur

4 bulursan, ya basinctan kucuk tank delinir yada contalarin arasindan su cikmaya baslar. basinci dusurup tanki sanki bir bezle sil. suyun nerden ciktigina bak umarim contadandir
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun. bizimde başımıza geldi aynı sorun. su tankını patlattın büyük ihtimal. değişicek o parça elektriğini, doğalgazını kapa servis çağır. parçanın fiyatını hatırlamıyorum. pompa yada tank patlamış olabilir söyler sana zaten. 150 lira fln hesap çıkabilir hazır ol.
Mesaj tarihi:
uzun araştırmalar ve bi kaç telefondan sonra sorun şuymuş ki;
basıncı arttırmaya çalışıoduk sıcak olsun diye çok düşüktü :D bi anda arttı işte 5 e falan sonra öyle ekstrem durumlarda düşürünce mecbur suyu alttaki bi kanalından boşaltıo.sorun yokmuş yani bişiyde patlamamış neyse ki..
ulan kombi ne boktan bişi arkadaş ya yaşasın merkezi sistem
Mesaj tarihi:
Greeny said:
bizim okuldaki hoca baymak ın shibi. almayın lan baymak, adam para kazanmasın. ferrarisi var puştun

E sende çok para kazanabilmek için üni.ye gitmiyomusun?
Sende çok para kazandığında Ferarri veya herhangi bi lüks araba aldığında arkadandan ''buşt'' demezlermi?
Ben demem (:D
  • Yeni Oluştur...