Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ağlamayan kıza neden zoom, onu da bi annasam. sanki kız " aaa kameran beni çekmiş, hemen verim" dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi hatun diyince ne zeki ne komik olmasi beklenir. goze guzel gorunsun yeter. eh acun da mal degil ona gore seciyor. erkeklerde ise yakisikli olacak durumu yok. ozurlusunden yaslisina degisik degisik tipler seciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bi tane uzun saçlı yaşlı adam vardı ne ayaktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Penthesilea said: O Tugba'nin var ya hastasiyim. Notebook'taki hatuna benziyo. ben de hastasıyım onun ya. ne güzel gülüyo hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 -007- said: bi tane uzun saçlı yaşlı adam vardı ne ayaktı o he ya bilmem ne dede diyorlardı adama. sokakta gece, ıssız bir sokakta görsem, omg bu ne lan yatır mı bu diye kaçardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 nasrettin hoca fıkrası çok bombaydı ya yerlere yattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cmon hodja cmoooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yeni izliyoz anca, o teyze kaç yaşında ne işi var orda anlamadım.. kadın resmen bitmiş okeye dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ÇOK YOĞUN istek üzerine tekrarı perşembe 20.00da imiş. kaçıran arkadaşlar bunu da kaçırırlarsa dizlerini dövüp bir bardak soğuk su içsinler. bu sefer bir hayırsaver şuna tvrip çekerse dilesin benden ne dilerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Masquerade said: -007- said: bi tane uzun saçlı yaşlı adam vardı ne ayaktı o he ya bilmem ne dede diyorlardı adama. sokakta gece, ıssız bir sokakta görsem, omg bu ne lan yatır mı bu diye kaçardım. öğretmenmiş o herif, gizemini çözemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 iki saattir izliyorum, cidden yanaklarım ağrıdı bir ara acun'un dediği gibi. nasreddin hoca fıkrası ve hamdi'yi araması başta olmak üzere mükemmeldi cem yılmaz, rofl olayını gerçekleştirdi zaten acun'un bir yerde yuvarlanmadığı kaldı. :D ilk defa izliyorum (ve muhtemelen son bir daha cem yılmaz gelene kadar heh) ve acun'u sevmem ama takdir ettim sonda teklifi arttırmalarını. cem yılmaz'ın da şov yapmadan, hiç hissettirmeden aileye desteği nedeniyle ona da saygım arttı doğrusu. helal olsun. elif'e sağlık çıkmıştır inşallah kutusundan. muhteşem olmuş program, bu akşam oturup bizimkilere de izletirim herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sadece yukardaki İngilizce Nasrettin Hoca fıkrasını izledim ve gülemedim. Yalnız Acun'un kendini yerlere atmasına epey güldüm. Netekim kendi İngilizcesi orda Cem Yılmaz'ın şaka niyetine konuştuğu İngilizceden çok farklı değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 olmaz öyle tabii, hepsini izlemen lazım çünkü oradaki espriden önce dönen bir muhabbet var. ondan ötürü gülüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bende o ingilizce olayina cok gulmedim, cevrediklerin tapkisi gulduruyor daha cok. Nesi bu kadar komikti anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 e analiz ettireceksiniz ille: - amerikan filmlerindeki "hadi adamım" geyiği - "mayaing" erol ile dönen rusça kutu geyiğine gönderme - fıkra kitaplarında kullanılan anlatım formatını kullanması - cem yılmaz'ın kendi anlatımı zaten critliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ayrıca yabancı konuklar geldiğinde bütün konukların ingilizce bilmelerine bi gönderme olarakta algıladım ben. Alın ulan size ingilizce gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Hocam bana analiz etmene gerek yok, anladim gayet ama yinede cok komik degil. Millet'in koskoca sovdan orayi alip youtube'a atmasi enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 şu an show tvde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 su programdan ve acundan nefret ederim. ne adriana lima ne oteki sirf izleyici ceksin diye girilen atraksiyonlar izletmedi ama cem yilmaz izletti. buyuk ihtimalle ilk ve son kez izlemis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 otu boku alkışlıyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya seyirci höt desen yıkılıo zaten onları yok sayacaksın anırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 cem yılmazın olduğu ortamda öle oluosun ama. mesela stand up şovunda falan iki üç güzel espri patlatır sonraki 15 espri dandik olsa bile gülersin yani o moda girince bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bizim insanlarımız bi yere gülmek için giderse kendini gülmek zorunda hissediyo var böyle bi psikoloji o kadar geldik pişman olmayalm gülelim ha ha ha şeklinde :D Örn:Recep İvedik izlerken salonda herkes yarılıyo yani abuk sabuk şeylere bile gülüyolar ben gülmedim diyemem güldüm ama abuk sabuklarda da en fazla tebessüm ettm.Para verdik gülelim mantıı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bana o kadar para verseler M.ALİ ERBİL e bile anırarak gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 cem yılmaz olduğu için izledim baya da eğlendim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar