Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz @ Var mısın Yok musun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi hatun diyince ne zeki ne komik olmasi beklenir. goze guzel gorunsun yeter. eh acun da mal degil ona gore seciyor. erkeklerde ise yakisikli olacak durumu yok. ozurlusunden yaslisina degisik degisik tipler seciyor.
Mesaj tarihi:
ÇOK YOĞUN istek üzerine tekrarı perşembe 20.00da imiş. kaçıran arkadaşlar bunu da kaçırırlarsa dizlerini dövüp bir bardak soğuk su içsinler.

bu sefer bir hayırsaver şuna tvrip çekerse dilesin benden ne dilerse.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
-007- said:
bi tane uzun saçlı yaşlı adam vardı ne ayaktı o

he ya bilmem ne dede diyorlardı adama. sokakta gece, ıssız bir sokakta görsem, omg bu ne lan yatır mı bu diye kaçardım.

öğretmenmiş o herif, gizemini çözemedim :P
Mesaj tarihi:
iki saattir izliyorum, cidden yanaklarım ağrıdı bir ara acun'un dediği gibi. nasreddin hoca fıkrası ve hamdi'yi araması başta olmak üzere mükemmeldi cem yılmaz, rofl olayını gerçekleştirdi zaten acun'un bir yerde yuvarlanmadığı kaldı. :D

ilk defa izliyorum (ve muhtemelen son bir daha cem yılmaz gelene kadar heh) ve acun'u sevmem ama takdir ettim sonda teklifi arttırmalarını. cem yılmaz'ın da şov yapmadan, hiç hissettirmeden aileye desteği nedeniyle ona da saygım arttı doğrusu. helal olsun. elif'e sağlık çıkmıştır inşallah kutusundan. muhteşem olmuş program, bu akşam oturup bizimkilere de izletirim herhalde. :)
Mesaj tarihi:
Sadece yukardaki İngilizce Nasrettin Hoca fıkrasını izledim ve gülemedim.

Yalnız Acun'un kendini yerlere atmasına epey güldüm. Netekim kendi İngilizcesi orda Cem Yılmaz'ın şaka niyetine konuştuğu İngilizceden çok farklı değil. :)
Mesaj tarihi:
e analiz ettireceksiniz ille:

- amerikan filmlerindeki "hadi adamım" geyiği
- "mayaing" erol ile dönen rusça kutu geyiğine gönderme
- fıkra kitaplarında kullanılan anlatım formatını kullanması
- cem yılmaz'ın kendi anlatımı zaten critliyor
Mesaj tarihi:
su programdan ve acundan nefret ederim. ne adriana lima ne oteki sirf izleyici ceksin diye girilen atraksiyonlar izletmedi ama cem yilmaz izletti. buyuk ihtimalle ilk ve son kez izlemis oldum.
Mesaj tarihi:
cem yılmazın olduğu ortamda öle oluosun ama. mesela stand up şovunda falan iki üç güzel espri patlatır sonraki 15 espri dandik olsa bile gülersin yani o moda girince bi kere.
Mesaj tarihi:
Bizim insanlarımız bi yere gülmek için giderse kendini gülmek zorunda hissediyo var böyle bi psikoloji o kadar geldik pişman olmayalm gülelim ha ha ha şeklinde :D

Örn:Recep İvedik izlerken salonda herkes yarılıyo yani abuk sabuk şeylere bile gülüyolar ben gülmedim diyemem güldüm ama abuk sabuklarda da en fazla tebessüm ettm.Para verdik gülelim mantıı :D
  • Yeni Oluştur...