Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 evet şu sıralar biraz boş zamanım var. vampir kurtadam filmlerine biraz meraklandım. önerebileceğiniz izlemesi zevkli, aksiyon sahneleri bol, efektleri fena olmayan vampir-kurtadam filmleri arıyorum. illa güzel film olmasına gerek yok. zevkli zaman geçirtsin yeter. twilight, van helsing, underworld serisi elimde mevcut. bunların dışında önerirseniz iyi olur. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Wolf. Kurtadam olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 interview with a vampire o kadar efektli olmamasına karşın izlenebilesi ve bana sorarsan çok keyifli bir vampir filmi. aksiyon çok yok ama öyle sıkıcı da değil yani. 1 vampirin hayatını anlatıyor işte. neyse aslında izlemişsindir de öyle yazayım dedim. adsf D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 daywatch ve nightwatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kitana said: interview with a vampire o kadar efektli olmamasına karşın izlenebilesi ve bana sorarsan çok keyifli bir vampir filmi. aksiyon çok yok ama öyle sıkıcı da değil yani. 1 vampirin hayatını anlatıyor işte. neyse aslında izlemişsindir de öyle yazayım dedim. adsf D: yok izlememiştim teşekkürler. indireceğim şimdi :D @ Xaenin teşekkürler indiriyorum;) @burtonesk nightwatch kac yılı yapımı? birden fazla sonuc cıktı hangisi indireceğimi bilemiyorum da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 from dusk till dawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bram Stroker's Dracula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0403358/ http://www.imdb.com/title/tt0409904/ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 interview with a vampire hakkaten çok iyiydi.kesin indirmelisin bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 interview with a vampire a ek olarak. filmde brad pitt ve tom cruise 2 lisi oynuyor. göreceğin küçük kıza dikkat et , bir yerlerden tanıdık gelecek :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 30gün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 underworld'ler,hem kurtadam hem vampir afdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Moon Child (2003) anime seviyorsan KESİNLİKLE İZLE :Hellsing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 blade in birinci filmde gece kulübüne girişini tek geçiyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 underworld demeye gerek yok heral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 boşver filmlerini direk ravenloft serisini okumaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Archangel_ said: blade in birinci filmde gece kulübüne girişini tek geçiyorum ama :P Kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Blade filmlerini yazmamak ayıp kaçar...Gün batımından şafağa,Vampirler,Vampirle Görüşme,Drakula,Twilight,Underworld vampir filmlerine örnek gösterilebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Daha çıkmadı gerçi ama (tu)(tu) Birde twilight çok kötü bir vampir filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 "anime seviyorsan mutlaka izle" diyip sadece hellsingi örnek gösteren arkadaşı kınıyorum. vampire hunter d bloodlust.. vampir mi istiyorsun, aşk mı istiyorsun, yaratıklar ve kavga istiyorsun? al ulan al gözün doysun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 harry potter da da var kurtadam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 "Låt den rätte komma in" Farkli bir bakis acisi, ben begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar