Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 işte 3 yıllık olsaydın ağlamazdın, bana kız mı yok yea derdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ya kız çok abi de ne bileyim ya insan takılıyoı birine boka sarıyo Edit:Çek git bebeğim uzaklara çek giiiit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hahahaha dedim hangi akıllı garbage a böyle bir topic açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ne dedin küfür mü ettin bana üzdün beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sana bişey demedim ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Dartanian said: yok be beyler detaya inmek istemedm türk flmi tadnda bşi yaşadk.. kısacası btti ve onsuz yaşamaya alışmam gerektiğini hssediyorum hayatnzda herşeyin yolnda giderken bi anda bi msjla toslamak kötü be haketmedim.Ve 3aylık pati üyesi Darta(Tolga) bi kız için ağlıyo şuanda :( nedir bu patilerin kızlardan çektiği ._. çek git bebeğim evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Redeagle said: nedir bu patilerin kızlardan çektiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cons said: Asteroth said: İki arkadaşım var OF ASDFKDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Saeros said: işte 3 yıllık olsaydın ağlamazdın, bana kız mı yok yea derdin. off OFOFF SDFSDFDSDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tek tek gülüyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 okudukça gülüyorum hesabı sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Eve geldim şimdi, fena geçmedi diyebilirim. Çok karışıkmış bu gönül işleri yahu, bir noktada erkek olan arkadaşla yakınlaştık bayaa, bi ara bu ikisi yakınlaştı, son olarak da kız yarın "Bize gel" dedi, sanırım işler tıkırında. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Asteroth said: bir noktada erkek olan arkadaşla yakınlaştık bayaa, bi ara bu ikisi yakınlaştı, son olarak da kız yarın "Bize gel" dedi, sanırım işler tıkırında wat? erkek olanla nasıl yakınlastın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ulan ben bu saatte yazı yazıyosam senin hiç bi sorunun yok valentine e ? noel babanın kaynına sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çok net; kıza açıl, reddederse çocuğu döv, acceptlerse çocuğu döv. bu konuları konuşmasak derse ise çocuğu döv. herşeyi ben mi sölicem, hareket belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 mavi kusak mı daha yuksek oluyodu, kahverengi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 _Mikael_ said: Sevgi...Son yıllarda unuttuğumuz bir değer beni yaraladın dostum : ( :(:(:(:(:((((:((((88888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Lan biz o kadar istanbula gelin görüşelim diye baskı kuralım, siz oturun 3 kişi buluşun biriniz de abi gel sen de oralardaysan seni de görmüş oluruz diye haber vermesin. Ciddi bozuldum, şaka yapmıyorum yani. Böyle düşüncesizliklerde çok hassasımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şaka mı lan bu şaka değilse çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Once Sonra En sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sadece ilk mesajı okudum tam dayaklıksın, senin gibi adama anamız kızımız bacımız emanet edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sadece ilk mesajı okudum şimdi ikinciye geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 asteroth meriç gibi bişeysin sen heralde http://1.bp.blogspot.com/_CK1LAdpUE2s/SJWuDKwxZHI/AAAAAAAABBQ/gXnHtXLWjkw/s400/meri%C3%A7%2Bolmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar