Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Edit:Epic fail olmuşum saol cintonik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 biri guizanın cezalı oldugunu soylesin 381209313. defa lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Sotto said: Maçı izlemeden yorum yapıyorum da 7 golde Guiza'yı görememek garip oldu livescore'dan...Lugano atmış geçti heralde onu... adam cezalı. yani bu maçta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cezalı olmasa da ne farketcekti abi allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 mokoko said: Sotto said: Maçı izlemeden yorum yapıyorum da 7 golde Guiza'yı görememek garip oldu livescore'dan...Lugano atmış geçti heralde onu... adam cezalı. yani bu maçta yok. Evet öyleymiş...Maçları izleyemeyince böyle oluyor maalesef:) O zaman şöyle bir yorum getireyim olaya;Güiza'nın olmadığı maçta Fener'in 7 gol atması garip olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Buyse said: cezalı olmasa da ne farketcekti abi allasen fener bu kadar gol atamicakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 FromTheHell said: sonra alex istatistik olarak hagiden çok daha iyi diyonuz sdf harbiden ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 erdoğan arıca istifa etmesin , lisansını yırtsın.. ayıptır bu adam hala teknik direktörlük yapıyor.. bunu takımın başına getiren adamın da kafatası sağlamlığından şüphe ederim.. yanlış anlaşılmasın bir de , zamanında lucescu , 5-0 veya 6-0 biten bir kocaelispor karşılaşmasından sonra " 3-0dan sonra oyuncularıma yavaşlamalarını söyledim ama dinletemedim , lig sonuncusu takımla oynarken onların morallerini de düşünmek zorundayım" diye bir laf etmişti.. fair-play'in bunu gerektirdiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Hacettepe nin hakkı yeniyor maçta. Goller ofsayt ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben dusunmuyorum, geldigi kadar atsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Alex'i kovalaması gerekli şimdi. 4'den fazla atılır mı lan ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 avrupa zihniyeti var sende aquila. Liverpool da böyle dediydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tunch said: yanlış anlaşılmasın bir de , zamanında lucescu , 5-0 veya 6-0 biten bir kocaelispor karşılaşmasından sonra " 3-0dan sonra oyuncularıma yavaşlamalarını söyledim ama dinletemedim , lig sonuncusu takımla oynarken onların morallerini de düşünmek zorundayım" diye bir laf etmişti.. fair-play'in bunu gerektirdiğini düşünüyorum. bence cok gereksiz bişimiş. sonucta 5 6 tane takım cok yakın bi şekilde gidio şampıonluk için. sene sonunda averajla şampıonluğu deil 2. liği 3.luğu kaybetsen soora ağlarsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 %100 futbolu izliyorum. rıdvan çok mutlu gibi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 daha fazla atmalıydık ya yetmedi bana.dk 58 de 7-0 olunca 10 yaparız demiştim hayal kırıklıgına uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 aragones'in yeri de saglamlasmıstır bu mactan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Guiza yok 7 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Aurası varmış güiza'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 daha güzel bi sevgililer günü hediyesi olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 10 olsa daha guzel olmaz mıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çok sıkıcı maçtı 8-9 olmasını bekledim 7-0 sevmiyorum ben ayrıca gökhan ilerde iyi bi oyuncu olucak onu anladım bugün ve emreye burdan çok büyük bi alkış ve saygılarımı sunuyorum adam 90 dk koştu cidden koştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Curse of Güiza ahahah adam bi oynamadı fener 7-0 kazandı. çüşoheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 guiza'nın sanssızlıgı. oynasa atardı muhtemelen bir iki tane. kocaeli bile 4 attı bunlara yahu löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 toggie said: 10 olsa daha guzel olmaz mıydı :P valla ben bi ara dedim kendi kendime. 10 rahat olur bu maç. mahalle maçı gibiydi be. herifler 7 tane yedi atak yapmaya başladı eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tunch said: yanlış anlaşılmasın bir de , zamanında lucescu , 5-0 veya 6-0 biten bir kocaelispor karşılaşmasından sonra " 3-0dan sonra oyuncularıma yavaşlamalarını söyledim ama dinletemedim , lig sonuncusu takımla oynarken onların morallerini de düşünmek zorundayım" diye bir laf etmişti.. fair-play'in bunu gerektirdiğini düşünüyorum. rakibe asıl saygısızlık budur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar