Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe-Hacettepe 14.02.2009

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:
Sotto said:
Maçı izlemeden yorum yapıyorum da 7 golde Guiza'yı görememek garip oldu livescore'dan...Lugano atmış geçti heralde onu...

adam cezalı. yani bu maçta yok.

Evet öyleymiş...Maçları izleyemeyince böyle oluyor maalesef:)

O zaman şöyle bir yorum getireyim olaya;Güiza'nın olmadığı maçta Fener'in 7 gol atması garip olmuş:)
Sosyal ağlarda paylaş

erdoğan arıca istifa etmesin , lisansını yırtsın.. ayıptır bu adam hala teknik direktörlük yapıyor.. bunu takımın başına getiren adamın da kafatası sağlamlığından şüphe ederim..

yanlış anlaşılmasın bir de , zamanında lucescu , 5-0 veya 6-0 biten bir kocaelispor karşılaşmasından sonra " 3-0dan sonra oyuncularıma yavaşlamalarını söyledim ama dinletemedim , lig sonuncusu takımla oynarken onların morallerini de düşünmek zorundayım" diye bir laf etmişti.. fair-play'in bunu gerektirdiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
yanlış anlaşılmasın bir de , zamanında lucescu , 5-0 veya 6-0 biten bir kocaelispor karşılaşmasından sonra " 3-0dan sonra oyuncularıma yavaşlamalarını söyledim ama dinletemedim , lig sonuncusu takımla oynarken onların morallerini de düşünmek zorundayım" diye bir laf etmişti.. fair-play'in bunu gerektirdiğini düşünüyorum.

bence cok gereksiz bişimiş. sonucta 5 6 tane takım cok yakın bi şekilde gidio şampıonluk için. sene sonunda averajla şampıonluğu deil 2. liği 3.luğu kaybetsen soora ağlarsın ama.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

rakibe asıl saygısızlık budur aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...