Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Duymuştum böyle birşey. Biraz önce isveçi aradım konuştuk, tekrar aramak istediğmde kredi gerekiyor dedi. Ve bildiğim kadarıyla millet buradan arıyor yurtdışını blizzardı skype ile ücretsiz, nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hmm bildigim kredi yukluyorsun yurt dısı normal telefon ıcın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ilk arama ücretsiz diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Greeny said: Ve bildiğim kadarıyla millet buradan arıyor yurtdışını blizzardı skype ile ücretsiz, nasıl oluyor. blizzard'ın ücretsiz aranan hatları var, ondandır. billing support mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hmm mantıklı evet hehe sürekli yeni skype accountu alarak çözdüm bu sorunu. ama epey ucuzmuş kredi alırsam 0,017 euro dakikası ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Skype ile Türkiyeden Türkiyeyi arayabiliyormuyuz? Mesela sürekli görüştüğüm kişileri ben telefondan değil bilgisayarımdan aramak istiyorum ucuz olsun ve rahat rahta konuşayım diye oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 evet arayabiliyosun. internet sitesinde dakikasi kac euro ya geliyo yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bulamıom ki sitesinde karıştırıyom hala ama çok karışık bi link verebileceniz mi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fiyatları çok makul oluyor bir de işte arayacağınız ülkeler için sınırsız tarifesi varsa (sınırı 10000dakika mı ne aslında) rahatça haberleşebilirsiniz. iphone n95 gibi cihazların wlan olan yerlerde anında skype üzerinden görüştürme yapan aplikasyonları da olması lazım bu arada. onlarla da faturayı düşürebilir, itler gibi konuşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bi de öyle cep telefonuna program yükleyip wifi olan yerlerden birini arayınca drekt senin telefon numaran çıkmıyor karşıda, muhtemelen yurtdışından hayvan gibi bi numara çıkacak sdfsdfs bununla da karizma yaparsın artık. sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Aha buldum Turkey - Mobile - Others : TRY 0.359 Çok pahalı ya. Avea bir telefonu ararken giriyor yine. Edit: Dakikası 2 kontorden 15 tl 100 kontör ise kontör başı 0.15 tl eder o da dakikası 0.30 tl eder skype avea'dan daha pahalı ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Skype ile kutuplarda bulduğun Wireless bağlantıdan Türkiye avea yı arayabiliyorsun. Bir de yurtdışındayken Avea hattından Türkiyeyi aramayı dene bakalım ne yazacak. Şaka lan şaka deneme çok pis giriyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Tamam uluslararası konuşacaksak skype ucuz yoksa çok pahalı nokta. Kafam girsin skype'a da zaten skype 4.0 bok gibi şeklini kaydırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 türkiyeyi türkiyeden aramak mantıksızda, gidip amerikadan ararsan güzel olur muhtemelen. bu arada dasaa, dediğin sınırsız olayı AB üyesi ülkeler için sanırım sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ben ofisimde kullanıyorum.. cep telefonu haric türkiyenin neresinde olursa olsun(yurtdısı sabit hatlarda dahil) çok ucuz rakamlara arayabiliyorum..voipvise kullanıyorum.ilk aramasıda ücretsiz olması lazım.Sitesi Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 indirdim kaydoldumda. isveç bedava diyor, pc -> phone diye. olmuyor aramıyor? mesela cep nosu arıyorum kredi yok diyor. ama isveçteki no yu arayınca mobile değil landline olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 HocaEfendi said: Ben ofisimde kullanıyorum.. cep telefonu haric türkiyenin neresinde olursa olsun(yurtdısı sabit hatlarda dahil) çok ucuz rakamlara arayabiliyorum..voipvise kullanıyorum.ilk aramasıda ücretsiz olması lazım.Sitesi Bu Turkey (Landline) SuperDeal! FREE* FREE* Turkey (Mobile) 0.195 0.233 Landline ülke içi oluyor değil mi Türkiye'den Türkiye'ye? Nasıl bedava oluyor peki ne iş bu ? Mobile da ülke içi bedava mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 mobil değil mesela ben 10 euro yatırdım garanti kredi kartımla.. bayadır konusuyorum.. mesela 2-3 gunde bi 0,50 cent falan düşüyor..her aradığımda kredimden mebla düşmüyorlar.. bende bunu bi müşterimden gördüm.. call center işletiyor almanyayı arıyorlar sürekli.. bütün elemanlarına 10 ar euro yüklüyor bittikce bir daha yüklüyor.. cok ucuza geldiğini ondan öğrenmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 turkey-> sweden free diyor ama bilgisayardan telefonu ararsam? ama aramya çalıştığımda olmuyor neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Landline ev-iş oluyor. Mobil ücretsiz değil. Ayrıca ses kalitesi falan baya iyi gibi voipwise'ın. Başta bi 10€ veriyorsun 90 gün boyunca bilmem kaç ülke beleş. 10€ duruyo tabi, o 10€ da istediğin zaman harcayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 1) Niye 10 o zaman 1€ versem olmaz mı? Tek seferde en az 10€ mu alınabiliyor? 2) 10€ bitmiyorsa 90 gün boyunca konuşuyorsak 90 gün sonra ne oluyor da konuşamıyoruz? Yani FREE ise eğer sonsuza dek konuşmam lazım 10€ ile sadece ev iş arayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 e gene iyi, hocaefendi biraz erken mesaj atsaydı skype a 10$ yedirmezdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bilseydim.. erken atardım... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ver 10 papel affediym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 10 papele muhtaçsan göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar