MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Sirt tehlikeli; http://www.joe-ks.com/archives_nov2003/GoodbyeTattoo.jpg
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Saeros said: sen forum'u çizdir ben bornova'yı çizdiririm selin. hatta ben çizdiririm ikimizin yerine selin. ısrar ediyorsan........ demet jhgjd. dayanamayacağım CAN AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Güneş sende firdevs dövmesi vardı değil mi?
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Firdevs değil de o, kıçımın kenarında Selin yazıyor ama, itiraf etmem lazım ^^
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Hani uyuyordun lan sen, nasıl da yemiş bizi
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben alnıma bunu yaptırcam: http://www.nj-pbem.com/data/Gods/humangods/Helm_symbol.jpg
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Spidee said: Firdevs değil de o, kıçımın kenarında Selin yazıyor ama, itiraf etmem lazım ^^ Ne diyeyim, herkes aşkını başka şekilde dışa vurur................
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ay canım lan =) Özledim hep ondan oluyor, yoksa takılıyorum ^^
Slat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ortasındaki işaret saymazsak, bir occult işareti değil miydi bu? Occultist misin yoksa? :(
dory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o kadar cok dovme postu/konusu okudum ki dun, gece ruyamda dovme yaptiriyodum heh.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fede said: tribal ne ya arabamısınız abi siz. abi rica ediyorum şöyle şeyler yapmaz mısın? laptop klavyesinden kola temizlemek büyük zulüm. zalım fede
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 imzanın olduu yerde kıl var... kılın kökü bende olduu için geri çıkıo... onun dışında ay yıldız orcinaldir, başka bi yerde bulamazsınız... ayrıca ben dövmelerimle barışık bi insanım... hıh... arada biri aylardır kız arkadaşım yok dien bumu demiş, cık ben deilim...
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 önemli olan zaten dövme sahibinin beğenmesi, yaptıran kitleler beğenicek beni yücelticekler diye yaptırmıyo sonuçta. O şeklin vücudunda ölene kadar kalmasını istediği için(sildirmezse). Bende baya tepki almıştım çevreden ama belimden aşağı kasımpaşa moduna geçmiştim daha ilk saniyeden. edit: Ha birde bu dövmeleri ilerde cover-up'la düzeltilir çok iyi yapılabilir rahatça ne biliyim baya bi gölgelendirme biraz renk fln, söyliyim dedim.
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Slat said: Ortasındaki işaret saymazsak, bir occult işareti değil miydi bu? Occultist misin yoksa? :( pagan sembolu bu total olarak ^^
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ya insan cok fazla dusunmeli, ne yaptirsan yaptir sonra fikirlerin, hayata bakisin degisince cok sikinti yaratir. off off soyle mezara kadar gelicek bir imaj aklima gelse tum vucuduma yaptiririm..
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o kadar büyütecek bir şey yok, sonsuza kadar sevebileceğin bir şey olmamalı amaç, sonsuza kadar taşıyabileceğin, birlikte yaşayabileceğin bir şey yeterli. herkes burnuna, benine, tırnağının şekline bayılıyor mu? taşıyo ama naber bi ömür. öyle bi dövme yaptırayım ki beni bana ve bana bakanlara anlatsın, ömrü billah seveyim, gururla sergileyeyim filan gibi kasışlara gerek yok. hiçbir şeyi gereğinden fazla ciddiye almamanız dileklerimle... vücut bu işte, toprak olacak. kurtlar kemirecek. bişe olmas..
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Renji'nin dövmeleri yargılar abi. Ama bu ebatta bişey yaptırmak mal varlığı ister.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ama insanlara iki gram dha güzel gözükeceğim diye orana burana o iğnelerle bu kadar iğne saplattırıp "Hıııı bitince çok gıral olucam hıııııı" diye beklemekte bence saçmalık.Vücuttur gelip geçicidir de gözünde bi yılan dövmesiyle insanları ok etkileyeceğini düşünmekte yanlış.Yok ben koltukaltıma yaptım kimse görmez kendim için yaptım.E bu da baya bi yalan.Bu konuyu o kadar okuyup bunları demedim içimde kalmıştı.
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 of abi ne leşmişsin ya. bunlar ne primetech ayrı bi iğrençlik, imza desen ayrı KANLI AY YILDIZ en fenası. 5 sene sonra kolunu kesersin ben sana söyleyeyim
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ilk dovmeyi, "cool" gozuktugu icin yapabilirsin, bu normal. Ama ikinci ucuncu dovmeler dovme hastalagindan olur. Bir kere dovme yaptin mi geri donusu yoktur. Hayatta gordugun her sekle dovme olarak bakarsin. Su cheetos dovmesi ne guzel olur falan gibi.. Dovme bi hastaliktir, sigara gibi, ilk dovmeden sonra hayat hic bir zaman eskisi gibi olmaz..
Öne çıkan mesajlar