Eralp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Amerikan halkı böyle birşey işte. Bir tanesi gelince ne kadar garip geliyor di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dövmeler fln vardı bi ara noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 4chande bi adamla tartışıyordum baya kızısınca msnden devam edelim dedik ekledim falan 14 yaşında bi çocuk çıktı o zaman dedimki;aptallarla asla tartışma önce seni kendi seviyelerine çeker sonrada tecrübeleriyle yenerler. Demek istediğim ortadoğu,islam=terörist tarzı düşünen insanları fazla kaale almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 alseven çok antipatiksin, eregorn senin dövmelerin hala iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hala derken hiç değişmediki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 işte USA mevzusu bile unutturamadı demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çok kötüymüş demekki hala akıllarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 burtonesk said: alseven çok antipatiksin, eregorn senin dövmelerin hala iğrenç. kana patik karışırsa alseven enjekte ediyoruz anti patik ya ahehahehaheahehaheaheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bürsst!! nası espriydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 inernet i amerika değil bok attığın avrupanın ortasındaki CERN buldu öncelikle cahil öküz. onun haricinde amerikanın tek +sı herşeyin çoooook fazlası olması, ki zamanında bu kaynağa roma, sonra osmanlı vs. sahipti. bu güç gelip geçici emin ol. onun dışında bugün ağustostan beri türkiyede olan ama inanılmaz akıcı türkçe konuşabilen 2 amerikalıyla tanıştım, inanılmaz şaşırdım. söylemese herif anlamıcam türk olmadığını o kadar iyi konuşuyor. korkulur bu denyolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cahil sly-one trolu , Arpanet oku ogren paste bile etmeyecegim. bilmemek degil ogrenmemek ayip, CERN www yi invented etti, interneti degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 SimapesieL said: burtonesk said: alseven çok antipatiksin, eregorn senin dövmelerin hala iğrenç. kana patik karışırsa alseven enjekte ediyoruz anti patik ya ahehahehaheahehaheaheh ölür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 a memo burası new york amerika evler karıştı bulutlara nasıl bir yaşam nasıl bir zaman o memo insanlar simsiyah kızıl beyaz sokaklar basketbol müzik ve dans nasıl bir yaşam nasıl bir zaman macera dolu amerika amerika a macera macera dolu amerika amerika amerika o memo gece variller ateş ateş etrafta sis duman ve cankiler o rapçiler ve rakçılar o memo burası teksas amerika herkes çizme fotör kot pantelon öyle bir yaşam e ne lan memo (buna çok benzer bişey diyor hatta muhtemelen tam olarak bu) macera dolu amerika amerika a macera macera dolu amerika amerika amerika http://fizy.org/yWEC4nqA1nCB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Aiko said: SimapesieL said: burtonesk said: alseven çok antipatiksin, eregorn senin dövmelerin hala iğrenç. kana patik karışırsa alseven enjekte ediyoruz anti patik ya ahehahehaheahehaheaheh ölür müsün? elbette @rokketmen:ahaha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Cahil sly-one trolu , Arpanet oku ogren paste bile etmeyecegim. bilmemek degil ogrenmemek ayip, CERN www yi invented etti, interneti degil. ha pardon world wide web i senin internets le karıştırmışım. herşeyi amerika buldu, amerikayı bile. yürü kim tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hmms bekledim bayaa sly'ın cevabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 adamın argümanları o kadar aptalca ki cevap bile veremiyorum. kendisini amerikanın en büyük halk kahramanı clark kent e havale ettim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hardcore trolleniosunuz forumtachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Abi saçmalayan her adam troll olmazki.Önyargılı davranıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yok bu troll, ben tanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Profesyonel trollüm acc kalmadı bunla yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Böyle Amerikan özentilerine en büyük cevabı TÜRK gençlerimiz vermiş ve vermektedir zaten böyle emperyalist oyunlara gelmeyin Tanrı Türk'ü korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 topik kısır döngüye girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 interneti şili buldu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar