Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben istanbulun fethini yabancıların götlerini rahatsız ettiğini düşünüyorum. ama onların götünden uydurduklarına inanmakta size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Titreyin ve kendinize gelin. TÜRKLERİN tarihe tokat gibi vurduğu bi damgadır 13. cuma. Öz benliğimizi ve atalarımızın cesaretini hatırlamayalım diye saçma sapan yok tapınak şövalyesiymiş yok havariymiş geçiştiriyorlar ama işin aslı ortada. İSTANBULU FETHEDEN FATİH SULTAN MEHMET HAN HIRİSTİYANLARIN KORKULU RÜYASIYDI BU YÜZDEN 13. CUMA ONLARA UĞURSUZ BİZİM İÇİN HAYIRLI BİR GÜN TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Karag8z said: ben istanbulun fethini yabancıların götlerini rahatsız ettiğini düşünüyorum. ama onların götünden uydurduklarına inanmakta size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 AHAHHAHAHAHA İKNA OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 AMİN İMAN GÜCÜM YABAN ELLERDE YERİNE GELDİ SE AMAN AXEDİCE KARDEŞİM ORÇUNUN GÜCÜ ADINA SENİNLE OLSUN YILDIZLARIN IŞIĞI EDİT: HEYECANDAN TYPO YAPMIŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 TEKBİRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 puhahahahahahahaa inanılmaz bir resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 büyük iskenderin türk olduğunu iddia edende aynı kaynaktı herhal :P noldu ona lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Adnan Hoca nın basıldığı dairenin kapı numarası 13. Cuma günü basılmıştır.Bu yüzden her din için 13. cuma uğursuzdur.Bilip bilmeden konuşmayın. İsterseniz kaynak gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kabul etmeyiz senin gavur kaynaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Norak said: büyük iskenderin türk olduğunu iddia edende aynı kaynaktı herhal :P noldu ona lol Büyük iskender şu anki HDİSKENDER ölçüm sisteminde 1.5 iskendere denk gelmekdir. Bir Büyük İskender = 1.5 HD İskender = 9.5 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 mikipedi.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ZaugnaKhaldun said: Karag8z said: dostum, kusura bakmayında national ı tarihe referans gösteremezsiniz. senin götünden daha sağlam bir referans bence. inana inana sağlam götü başkalarında görme de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hayır bide 29 mayısta fethedilmiş istanbul. neden 29 mayıs veya 29. cuma veya her ne günse uğursuz değilde salak salak 1+4+5+3 ü toplayıp 13 bulup 13. cuma demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ambit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 29 mayıs 1453 salıya denk geliyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 süper salı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: hayır bide 29 mayısta fethedilmiş istanbul. neden 29 mayıs veya 29. cuma veya her ne günse uğursuz değilde salak salak 1+4+5+3 ü toplayıp 13 bulup 13. cuma demişler anahtar kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 -bana göre 13.cü cumanın uğursuz olduğuna inananlar salak, ben inanmıyorum. cons inanabilir, bana göre salak. -bana göre 13.ncü cuma uğursuzdur, inanıyorum. karag8z inanmayabilir, bana göre salak. Bu mudur, süper zekice tartıştığınız şey? karşınızdakine salak, göt vesaire terbiyesizce konuşmaya başlamak? hızınızı alamayıp ana avrat düz gitseydiniz? çocukmusunuz siz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Karag8z said: inana inana sağlam götü başkalarında görme de. Karag8z said: çocukmusunuz siz yahu. http://4simpsons.files.wordpress.com/2007/02/contradiction.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil. hatta örnek vereyim garantiye alayım senin anlayışın bu -abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar +salak salak işler yapıyorlar -sen bana nasıl salak dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil. hatta örnek vereyim garantiye alayım senin anlayışın bu -abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar +salak salak işler yapıyorlar -sen bana nasıl salak dersin? yaw inanmayıyorum, bu kadar basit, alla alla, salak malak ne oluyo? inanıyorsun diye senin hakkında ben "hahaha, bu salak inanıyor mu" diyorum, bana göre istanbulun fethi ile ilgili hristiyanların batıl inancı. sana göre değilse değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 axedice said: Titreyin ve kendinize gelin. TÜRKLERİN tarihe tokat gibi vurduğu bi damgadır 13. cuma. Öz benliğimizi ve atalarımızın cesaretini hatırlamayalım diye saçma sapan yok tapınak şövalyesiymiş yok havariymiş geçiştiriyorlar ama işin aslı ortada. İSTANBULU FETHEDEN FATİH SULTAN MEHMET HAN HIRİSTİYANLARIN KORKULU RÜYASIYDI BU YÜZDEN 13. CUMA ONLARA UĞURSUZ BİZİM İÇİN HAYIRLI BİR GÜN TEŞEKKÜRLER cCc 13. Havari yalanı dış mihrakların bir oyunudur. Yüce bilim insanı ve kanaat önderi Harun Yahya hocamızın bu konudaki eserlerini okuyalım, okutturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar