Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13. Cuma Kutlu Olsun

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Titreyin ve kendinize gelin. TÜRKLERİN tarihe tokat gibi vurduğu bi damgadır 13. cuma. Öz benliğimizi ve atalarımızın cesaretini hatırlamayalım diye saçma sapan yok tapınak şövalyesiymiş yok havariymiş geçiştiriyorlar ama işin aslı ortada. İSTANBULU FETHEDEN FATİH SULTAN MEHMET HAN HIRİSTİYANLARIN KORKULU RÜYASIYDI BU YÜZDEN 13. CUMA ONLARA UĞURSUZ BİZİM İÇİN HAYIRLI BİR GÜN TEŞEKKÜRLER
Sosyal ağlarda paylaş

-bana göre 13.cü cumanın uğursuz olduğuna inananlar salak, ben inanmıyorum. cons inanabilir, bana göre salak.

-bana göre 13.ncü cuma uğursuzdur, inanıyorum. karag8z inanmayabilir, bana göre salak.

Bu mudur, süper zekice tartıştığınız şey? karşınızdakine salak, göt vesaire terbiyesizce konuşmaya başlamak? hızınızı alamayıp ana avrat düz gitseydiniz? çocukmusunuz siz yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil.
hatta örnek vereyim garantiye alayım
senin anlayışın bu
-abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar
+salak salak işler yapıyorlar
-sen bana nasıl salak dersin?
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil.
hatta örnek vereyim garantiye alayım
senin anlayışın bu
-abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar
+salak salak işler yapıyorlar
-sen bana nasıl salak dersin?

yaw inanmayıyorum, bu kadar basit, alla alla, salak malak ne oluyo? inanıyorsun diye senin hakkında ben "hahaha, bu salak inanıyor mu" diyorum, bana göre istanbulun fethi ile ilgili hristiyanların batıl inancı. sana göre değilse değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Titreyin ve kendinize gelin. TÜRKLERİN tarihe tokat gibi vurduğu bi damgadır 13. cuma. Öz benliğimizi ve atalarımızın cesaretini hatırlamayalım diye saçma sapan yok tapınak şövalyesiymiş yok havariymiş geçiştiriyorlar ama işin aslı ortada. İSTANBULU FETHEDEN FATİH SULTAN MEHMET HAN HIRİSTİYANLARIN KORKULU RÜYASIYDI BU YÜZDEN 13. CUMA ONLARA UĞURSUZ BİZİM İÇİN HAYIRLI BİR GÜN TEŞEKKÜRLER

cCc

13. Havari yalanı dış mihrakların bir oyunudur. Yüce bilim insanı ve kanaat önderi Harun Yahya hocamızın bu konudaki eserlerini okuyalım, okutturalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...