LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 http://www.codemasters.co.uk/_inc/images/more_info_promos/englishuk/fuel_gameinfo.jpg Codemasters'in Mayista cikacak olan yeni yaris oyunu. Colin McRae Rally'yi hep sevmisimdir, ama birazda aksiyon istemisimdir. Bu oyun deli biseye benziyor. Gameplay trailer'ini burdan gorebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=xofiEzxohes yada: http://www.gametrailers.com/player/45336.html?type= Mayista X-box 360, PS3 ve PC'ye geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=iw7tY3r0LsM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Codemasters yapmış (tu) acayip keyifli bir oyuna benziyor. Ama Mayıs'a da çok var be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Codemasters gördüğüm kadarıyla EA'in yıllardır yapamadığını yapmış. Yolun, arabanın altından gittiğini değilde arabanın, yolun üstünden gittiğini hissettirmek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Xenocide said: Codemasters gördüğüm kadarıyla EA'in yıllardır yapamadığını yapmış. Yolun, arabanın altından gittiğini değilde arabanın, yolun üstünden gittiğini hissettirmek! Son zamanlarda ki en iyi yorum olarak ilan ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 adamlar yapmıs.ps3 de oynamak istiyorum bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 codemasters'ın son oyunlarında "çok disiplinli" kariyer sistemi beni soğutuyor.. adam akıllı bir şampiyona heyecanı yaşayamıyosunuz , her yarış farklı araba. ayrıca otomobillere teknik ayarlama yapamamak da son 2-3 codemasters oyununda en büyük eksiklik.. onun yanında PC sahipleri için daha iyi araba yarışları yapan firma da yok , o da ayrı bir konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ps3 teki motorstorm a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 f1 yapcaklardı bunlar güya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 LathspeLL said: Xenocide said: Codemasters gördüğüm kadarıyla EA'in yıllardır yapamadığını yapmış. Yolun, arabanın altından gittiğini değilde arabanın, yolun üstünden gittiğini hissettirmek! Son zamanlarda ki en iyi yorum olarak ilan ediyorum :D Kesinlikle katılıyorum, bu kadar iyi anlatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oha free map. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 5 haziranda çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oha çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Başım döndü izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 senko said: f1 yapcaklardı bunlar güya? Üff hakkaten ben de onu bekliyordum heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Xenocide said: Codemasters gördüğüm kadarıyla EA'in yıllardır yapamadığını yapmış. Yolun, arabanın altından gittiğini değilde arabanın, yolun üstünden gittiğini hissettirmek! iyi de sen arabanın içindeyken yol arabanın altından gider Wikipedia said: Relative velocity Main article: Relative velocity To describe the motion of object A with respect to object B, when we know how each is moving with respect to a reference object O, we can use vector algebra. Choose an origin for reference, and let the positions of objects A, B, and O be denoted by rA, rB, and rO. Then the position of A relative to the reference object O is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 oyun xboxa cikmis. oynayanlar epic fail diyo heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Metacritic'ten ala ala 66 almış valla Xbox versiyonu. Trailer'ı beni çok tatmin etmemişti de kendimden şüphe etmiştim bu kadar beğenen görünce, haksız değilmişim gibi :p Yine de PC'ye çıktığı an seve seve deniycem orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ilgimi çeken arkadaki şarkı (unkle-burn my shadow) oldu. o şarkı çalıyosa oyunda çok pis oynarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 asobo studios'un oyun motoru tanıtımı... o değil de yarış oyunu + bu gibi aksiyonlar.. ı-ıh.. sarmıyor. sadece yarış daha iyi. ya da sadece sürüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Şöyle vurdulu kırdılı araba oyunlarını hiç bir zaman sevemedim, sevemiycem de sanırsam. Bu oyun gibi zilyon tane oyun var abi yapmayın allaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: Trailer'ı beni çok tatmin etmemişti de kendimden şüphe etmiştim bu kadar beğenen görünce +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yenerk85 said: Xenocide said: Codemasters gördüğüm kadarıyla EA'in yıllardır yapamadığını yapmış. Yolun, arabanın altından gittiğini değilde arabanın, yolun üstünden gittiğini hissettirmek! iyi de sen arabanın içindeyken yol arabanın altından gider fakat ben yolun üstünde gittiğimi hissederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 off topic olucak konuya ama. ilk videoda ki şarkının adı ve söyleyeni üstüne iddialar dönüyo bulunduğum yerde bulamıyoruz. edit: bulduk unkle - burn my shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 varmidir oynayan cikmis ve dusmus yere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 akşam yükleyip bakıcam. yeni bir oyun arayışındaydım iyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar