Revenant Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 portlar yada firewall ile ilgili bisi olabilir gibi
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şimdi çıkıcam. akşam geldigimde hala olmamışsa o zaman sizin dediğiniz durumlara bakıcam. bi önceki patchi yuklerkende yapmıştı bunu sonra olmuştu. belki yine olur. akşam bakıcam.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Baya bir video izledim de moblar spastik gibi yahu, yanındakini öldürüyorsun öyle duruyor hala falan veya ölenden direk sinekler çıkıyor sanki günler geçmiş gibi. Grafikler zaten Half Life 1 gibi kafadan 10 yıllık duruyor, onu katmıyorum bile yoruma. Sanki çok çok özensizce arkadaş ortamında deneme amaçlı yapılmış bir oyun havası var, artısı nedir bu oyunun? Yani grafiğe bakılmaz bazı oyunlarda tamam ama bulamadım bunun hoş bir özelliğini.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abicim oyunun installinin 450 mb olup(download heperlara hizli cekilirken) oatchinin 4.5 gb olmasi nedir abi? gerizekali mi bu herifler patchli installini koysaniza dl olarak
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "Tatar Ramazan" said: Baya bir video izledim de moblar spastik gibi yahu, yanındakini öldürüyorsun öyle duruyor hala falan veya ölenden direk sinekler çıkıyor sanki günler geçmiş gibi. Grafikler zaten Half Life 1 gibi kafadan 10 yıllık duruyor, onu katmıyorum bile yoruma. Sanki çok çok özensizce arkadaş ortamında deneme amaçlı yapılmış bir oyun havası var, artısı nedir bu oyunun? Yani grafiğe bakılmaz bazı oyunlarda tamam ama bulamadım bunun hoş bir özelliğini. MMO'dan nasıl bir AI bekliyorsunuz ki anlamıyorum, WoW'da AI nasıl işliyor onu anlatsana büyü atıyorum doğrudan yanıma geliyor kılıcını çekiyor ondan sonra mob'da hangi ability varsa onu spam'lamaya başlıyor. Fallen Earth'de de mob'lar farklı davranmıyor işte, silahla ateş ediyorsun melee ise yanına koşuyor ranged ise ateş etmeye başlıyor. Yanlız oyunda mob'lar çok büyük gruplar halinda dolaştıkları için o yanındakinin gelmeme olayını koymuşlar(her mob için geçerli değil) başka türlü çok zor olurdu. Grafikler konusunda bir şey diyemiyorum bana gayet güzel geliyor ki Age of Conan'da oynamış biriyim. Onun dışında işte open world ve skill sistemi olan bir MMO, araçlar toz çıkartıp ortadan kaybolmuyor sürekli yanınızda geziyor, kumar sistemi var, kamp felan kurabiliyorsunuz, oyundaki bütün eşyaları craft edebiliyorsunuz, questler güzel yazılmış, atmosfer çok sağlam artıları bunlar işte.
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bildiginiz updateli bi clienti linki varsa esirgemeyin. update benim yalan.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 BonePART said: abicim oyunun installinin 450 mb olup(download heperlara hizli cekilirken) oatchinin 4.5 gb olmasi nedir abi? gerizekali mi bu herifler patchli installini koysaniza dl olarak Aynen, 4.5gb'ı görünce çıkıp uninstall bastım.
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ne patchmiş be arkadaş. patch bitti launch dedik frontend error verdi. herkesde vermiş gerçi. şansımı şeapıyım ki biraz daha patchlemek gerekiyor. işin ilginç yanı ne kadar patchledigimi göremıyorum herşey sıfıra sıfır kafasına göre bi ara söluo bana. ama inat ettim. oynıcam.
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oyuna geri dönüş yapıcam gibi duruyo öyle bi hevesim var varmı bi paticik oluşumu falan fişman?
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 2. grafik update'ini yapmışlar gölgeler inanılmaz güzel olmuş fps'i de çok etkilemiyor. SS çektim UI kapatmadığım için pek shadow gözükmüyor ama olsun bence gayet 2007 grafiklerinden 2009'a geçebilmişler, animasyonlar halen berbat yanlız Ha bir de en sonunda araçlara doğru düzgün çalışan silahlar eklediler (Oyundaki 2-3 araçta var sanırım hepsinde yok henüz).
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 görüntü düzgün. şey soracam tek server var. pvp nasil gidiyo? ve pvp anlamli mi ? yani kalici bi getirisi var mi ?
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 arcane said: BonePART said: abicim oyunun installinin 450 mb olup(download heperlara hizli cekilirken) oatchinin 4.5 gb olmasi nedir abi? gerizekali mi bu herifler patchli installini koysaniza dl olarak Aynen, 4.5gb'ı görünce çıkıp uninstall bastım. ilginç bende oyun ilk cıktıgında ki client duruyo o 4.8gb . Niye bu kadar sinirlendiniz anlayamadim Client gibi düşünün :)
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 arkadaşlar oyundaki son durum nedir 4.5gb indirip denemeye değer mi?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 13. ve 14. sayfaları okursan yeterli bilgi var gibi.
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kesinlikle değer diyebilirim ben swgden sonra ilk defa öyle zevkle oynuyorum
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 4.6 gb lık güncel patch'li torrent dosyası cıktı oyunun trial denemek isteyenlere duyurulur
hunty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bende dun basladim. Ilk singleplayer gorevleri guzeldi. Bakalim ilerde ne olacak.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bende oyunyorum ufak ufak sanırım başlıycam. Mortal'ın release inden bir cacık olcaga benzemiyor. Toparlarsa fallen earth gibi toparlar yavaş yavaş anca. Düzelene kadar oynamayı düşünüyorum. Birde şu efektleri düzeltseler 10 numara oyun olucak. Birinin sesi geliyo 5 saniye sonra dibinde sana dalmış olarak görüyosun.
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 full patchli rapidshare linki atabilen varmı ark.lar?
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 torrent var. Oynuyan varmı şuanda bir kaç soru sorucam çözemediğim. Mesela skillerim 30'a dayandı ama daha artmıyor nasıl arttırıcam
draedan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende yeni basladim ama cozdum bir seyler. hangi skill lar ? tradeskill diyorsan intelligence ve perception i artirman lazim , cap in yukselmesi icin. Eger digerleri icin diyorsan yine onlarin alakali oldugu stat lar olabilir.
hunty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Oynamaya dun baslamamla rehber yazmaya da basladim. Ama tabiki yabanci sitelerden topladigim bilgileri ceviriyorum. Skill iki statin yuzdelerinin 2 kati olarak max cap'laniyormus. http://www.forum.turues.com/fallen-earth/fallen-earth-gercek-oyunculardan-oneriler-rehber-baslangic-yardim/msg1744/#msg1744
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 trade skillerini diyordum tradeler otomatik artıyor ya limit'e dayandı şuan. deniyim int. ı fln arttırmayı bakayım. İnşallah boşa point harcatmassın :P
draedan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 skill respec yok sanirim di mi oyunda ? ne yaptiysak o kalicak galiba.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dedğin gibi oldu (tu) respec varmı yokmu bilmiyorum valla bende
Öne çıkan mesajlar