Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallen Earth (Sci-Fi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi çıkıcam. akşam geldigimde hala olmamışsa o zaman sizin dediğiniz durumlara bakıcam. bi önceki patchi yuklerkende yapmıştı bunu sonra olmuştu. belki yine olur. akşam bakıcam.
Mesaj tarihi:
Baya bir video izledim de moblar spastik gibi yahu, yanındakini öldürüyorsun öyle duruyor hala falan veya ölenden direk sinekler çıkıyor sanki günler geçmiş gibi.
Grafikler zaten Half Life 1 gibi kafadan 10 yıllık duruyor, onu katmıyorum bile yoruma.

Sanki çok çok özensizce arkadaş ortamında deneme amaçlı yapılmış bir oyun havası var, artısı nedir bu oyunun? Yani grafiğe bakılmaz bazı oyunlarda tamam ama bulamadım bunun hoş bir özelliğini.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Baya bir video izledim de moblar spastik gibi yahu, yanındakini öldürüyorsun öyle duruyor hala falan veya ölenden direk sinekler çıkıyor sanki günler geçmiş gibi.
Grafikler zaten Half Life 1 gibi kafadan 10 yıllık duruyor, onu katmıyorum bile yoruma.

Sanki çok çok özensizce arkadaş ortamında deneme amaçlı yapılmış bir oyun havası var, artısı nedir bu oyunun? Yani grafiğe bakılmaz bazı oyunlarda tamam ama bulamadım bunun hoş bir özelliğini.

MMO'dan nasıl bir AI bekliyorsunuz ki anlamıyorum, WoW'da AI nasıl işliyor onu anlatsana büyü atıyorum doğrudan yanıma geliyor kılıcını çekiyor ondan sonra mob'da hangi ability varsa onu spam'lamaya başlıyor. Fallen Earth'de de mob'lar farklı davranmıyor işte, silahla ateş ediyorsun melee ise yanına koşuyor ranged ise ateş etmeye başlıyor. Yanlız oyunda mob'lar çok büyük gruplar halinda dolaştıkları için o yanındakinin gelmeme olayını koymuşlar(her mob için geçerli değil) başka türlü çok zor olurdu.

Grafikler konusunda bir şey diyemiyorum bana gayet güzel geliyor ki Age of Conan'da oynamış biriyim. Onun dışında işte open world ve skill sistemi olan bir MMO, araçlar toz çıkartıp ortadan kaybolmuyor sürekli yanınızda geziyor, kumar sistemi var, kamp felan kurabiliyorsunuz, oyundaki bütün eşyaları craft edebiliyorsunuz, questler güzel yazılmış, atmosfer çok sağlam artıları bunlar işte.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abicim oyunun installinin 450 mb olup(download heperlara hizli cekilirken) oatchinin 4.5 gb olmasi nedir abi?
gerizekali mi bu herifler
patchli installini koysaniza dl olarak

Aynen, 4.5gb'ı görünce çıkıp uninstall bastım.
Mesaj tarihi:
ne patchmiş be arkadaş. patch bitti launch dedik frontend error verdi. herkesde vermiş gerçi. şansımı şeapıyım ki biraz daha patchlemek gerekiyor. işin ilginç yanı ne kadar patchledigimi göremıyorum herşey sıfıra sıfır kafasına göre bi ara söluo bana. ama inat ettim. oynıcam.
Mesaj tarihi:

2. grafik update'ini yapmışlar gölgeler inanılmaz güzel olmuş fps'i de çok etkilemiyor. SS çektim UI kapatmadığım için pek shadow gözükmüyor ama olsun bence gayet 2007 grafiklerinden 2009'a geçebilmişler, animasyonlar halen berbat yanlız

Ha bir de en sonunda araçlara doğru düzgün çalışan silahlar eklediler (Oyundaki 2-3 araçta var sanırım hepsinde yok henüz).

Mesaj tarihi:
arcane said:

BonePART said:

abicim oyunun installinin 450 mb olup(download heperlara hizli cekilirken) oatchinin 4.5 gb olmasi nedir abi?
gerizekali mi bu herifler
patchli installini koysaniza dl olarak

Aynen, 4.5gb'ı görünce çıkıp uninstall bastım.

ilginç bende oyun ilk cıktıgında ki client duruyo o 4.8gb . Niye bu kadar sinirlendiniz anlayamadim Client gibi düşünün :)
Mesaj tarihi:
bende oyunyorum ufak ufak sanırım başlıycam. Mortal'ın release inden bir cacık olcaga benzemiyor. Toparlarsa fallen earth gibi toparlar yavaş yavaş anca. Düzelene kadar oynamayı düşünüyorum.

Birde şu efektleri düzeltseler 10 numara oyun olucak. Birinin sesi geliyo 5 saniye sonra dibinde sana dalmış olarak görüyosun.
Mesaj tarihi:
bende yeni basladim ama cozdum bir seyler.

hangi skill lar ? tradeskill diyorsan intelligence ve perception i artirman lazim , cap in yukselmesi icin. Eger digerleri icin diyorsan yine onlarin alakali oldugu stat lar olabilir.
  • Yeni Oluştur...