Sylian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 İşte themepark oyunu sosyallik minimum durumdai yanlız kesinlikle bir WoW'dan kat kat daha fazla sosyallik var. Ticarette mesela herkes maximum lvl 120 item yapabiliyor fakat sadece crafter'lar lvl 164 item yapabiliyor bu nedenle güzel sayılabilecek bir ticaret sistemi var, işte aynen decay olayı olduğu için en azından crafter'lardan armor + armor repair kit'i almanız gerekiyor belli bir level'i geçtikten sonra, ammo felan alma gerekliliği de cabası. Battleground'lar çok ama çok sağlam bir takım çalışması gerektiriyor, TS felan iyi kullanmanız lazım çünkü friendly fire olayı açık, yani takımınız öyle bir şekilde saldırmalı ki melee elemanlar ranged'ların görüş alanının önüne geçmemeli. Team leader ne zaman ateş edileceğini belirtmeli çünkü kendi faction'unuzdan adamı kesmek istemezsiniz ciddi bir faction point kaybı oluyor. Aynı şekilde genelde clan'lar 3'lü alliance kuruyor, çünkü bir faction'u aynı zamanda 2 tane de dost olduğu faction var. E şimdi friendly fire olduğu için bu alliance kurduğunuz elemanları da vurmamanız lazım. Resource savaşları çok önemli çünkü en iyi resource'lar PVP zone'larından düşüyor bu nedenle sector 2'de şu an acayip bir drama var mesela ama sector 3'de pek fazla savaş olmuyor çünkü fazla yüksek level'lı insan yok. Oyunda araçlar olduğu için player'lar ara sıra yarışlar düzenliyor, oyunun içinde bar'lar var ama bir dancer class'ı olmadığı için pek kullanılmıyorlar. Ha ama crafter/firstaid yapmış biri SWG'deki doktor'lar gibi insanlara buff çekebiliyor ama sanırım lvl 45 olmuş çok az insan olduğundan dolayı henüz öyle bir olay görmedim. Onun dışında dediğim gibi iyi bir SWG değil kesinlikle, ama developer'lar housing ve camping ekleyeceklerini söylediler. Hatta SWG'nin camping sistemi gelecek büyük patch'le beraber eklenecek. Bu yüzdün şu an piyasaki SWG potansiyeli olan sadece iki oyun görüyorum "Fallen Earth" ve "Eve online". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aydınlatma için sagolasın sanırım geliyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Grafikler betadaki gibimi yoksa gelisme varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Beta'daki gibi ama grafikler bana göre hiç de kötü değil, hl 2 motorunun MMO olmuş halini düşünün işte. Hl 2'de grafikler tabii ki harika değildi ama gayet organik görünümlüydüler, o yüzden bir estetik vardı vs. bu oyunda da aynen öyle karakterler o çoğu ultra süper grafige sahip MMO gibi plastik gözükmüyor. Materyallerin texture ayarlarını iyi tutturabilmişler bence. img42.imageshack.us/img42/5345/image000hn.jpg Edit: Linki kopyalayın 1mb bir şey olduğu için foruma bu haliyle koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 eee gayet iyi bence, şu bilgisayarı değiştireyim başlamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bende su trial'i bi deniyim. beta'da cok sorun yaşamıştım ortalama her 15 dakika'da bir çöküyodu oyun bakalım düzelmişmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya grafikler böle genel olarak bana bi "kumlu" gibi gelmitşi nasıl diim böle net değidli sanki etraf . GÖzümü rahatsız eden bişey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 adam wasteland işte etraf, kumlu olcak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 IGN 8.1 vermiş, daha çıkalı 1 ay olmasına ragmen bu rating bence yeterince umut vaadediyor. Review'i okumak istiyorsanız; http://pc.ign.com/articles/103/1037148p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 grafikler leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 valla mmorpg de falanda rating ler baya yukselmiş:) demekki oyunun çıkışı aiondan daha iyi gidiyor. yani mmorpg gibi aion destekçisinin bol oldugu bir sitiede bile ratingleri tavan yapmış:) da harbi grafikler leşmi? bana ss lerden hiç leş gibi gelmedide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya anlamadım o review da grafikler çok güzel yazmış adam. Beta'dan sonra değiştiyse bilemicem ki değişmiştir tahminen. Bilmiom beni rahatsız eden kirli bi bi grafik vardı. düzelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bu arada bir an önce trial key'leri kapın çünkü sınırlı sayıdalar: http://www.escapistmagazine.com/news/view/95646-Fallen-Earth-Halloween-Event-Keys http://tentonhammer.com/node/75851 Ek olarak halen grafiklerin leş olduğuna katılmıyorum, süper felan değiller ama texture'lar yeterince sağlam bkz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 başlasammı diye dusunuyorum yorumlar falan gercekten iyi diger oyun sitelerinde falanda rating leri hızla yukseliyor da nekadar guvenebilirim bilmiyorum. şu an aiondan azım yandı zaten bu oyunda grind falan yok dimi? casual adam takılabilecek durumdamı yani casul oyuncular dusnulmuşmu gunde 3-4 saat oynama ile bişiler yapılabiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Evet yanlız oyunun değişik bir level atlama sistemi var başta şaşırma; Her level aynı experience'ı istiyor, yani level 2'den 3'e geçmek ile level 44'den level 45'e geçmek için gereken süre birbiriyle aynı. Quest'lerin verdiği exp.'de değişmiyor tabii (Level'ına bağlı tabii yoksa herkes en düşük lvl quest'leri yapardı). Bu sistem hakikaten mükemmel olmuş, hatta bütün MMO oyunları bunu kullanmalı bence çünkü oyuncuya ciddi bir tatmin veriyor ve kesinlikle level kasmaktan baymıyorsunuz sonuçta aynı hızda karakterinizi geliştiriyorsunuz. Mesela çoğu MMO'da sona yaklaştıkça oyundan soğuyordum misal lvl 10'da 10k exp istiyorsa lvl 50'de 1 milyon istiyor ve quest'lerin verdiği exp. buna bağlı olarak linear artmıyordu vs. Her level yaklaşık 3 saat alıyor (melee karakter açarsanız bu süre 2 saat'e düşebilir çünkü melee karakterler şu an saçma sapan bir şekilde boss'ları dahi sololayabiliyor) yani 3*45=135 bunu 24'e bölsek yaklaşık 5.6 günlük bir played time demek. Bildiğimiz bütün MMO'lar zaten bu sürede karakteri max. level'a getiriyor. Onun haricinde maximum 10 mob kesiyorsunuz her quest'te, drop rate'lar felan gayet yüksek o yüzden fazla baymadan karakter kasabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 peki melee karakterlerin max lvl'da pvp'ye katkısı nasıldır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Forum'larda ağlayan melee karakterler gördüm ama PVP ile pek işim olmadığından bilemiyorum =P Sonuçta şöyle düşünmek lazım rifle 75 metre öteden gayet sağlam bir damage vurabiliyor (DPS düşük tabii), e rifleman karakterin yanında bir de ranged mutation ve stun varsa tabii ki melee'yi kesebiliyor. Ama anladığım kadarıyla melee karakter rifle kullanıcısının yanına gidince iki üç saniye içinde kesebiliyormuş (Rifle kullanınca melee defense'e debuff alıyorsun). Açıkcası melee PVP için çok tavsiye edilmiyor yine de çok ezik değil diye biliyorum sonuçta oyunda class yok melee'nin yanına bir de ranged mutation koy mis gibi olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 turkyede kutusu ile alınacak bi yer varmıki internetten indirmek 1mb ile işkence gibi geliyor:) eq2,wow ve gaion dan sonra herlvl da exp nin aynı olması class olmaması bana baya cazip geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Amerika hariç hiç bir yerde kutulu satılmıyor, yanlız şimdi para vermenize gerek yok 14 günlük trial dağıtıyorlar bu hafta. En azından onu deneyin sonra satın alırsınız sonuçta gelip burada oyun berbat çıktı bana bıdı bıdı etmeyin önce trial'ı deneyin işte: http://www.massively.com/2009/10/23/massivelys-fallen-earth-trial-key-giveaway-and-in-game-events/ http://tentonhammer.com/node/75851 http://www.escapistmagazine.com/news/view/95646-Fallen-Earth-Halloween-Event-Keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 betasindaydim simdi trialini deniyim dedim (aionu kapadim :P ) ancak alet 12 saattir download ediyor 10 mbit baglantim olmasina ragmen sonsuza kadar surecek gibi. baska bir yolu varmidir sylian ? direkt hepsini downlaod edip yuklemek gibi. 500 mb lik bir sey cekmistim ilk basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 http://extras.fallenearth.com/setup/FallenEarthDownloader.exe bunu cekin deneyin eger triali deneyecekseniz. daha hizli indiriyor clienti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 massively halen key dagitiyor. Birde oyun 5gb gordugum kadari ile son verilen linkten full speed indiriyo simdilik bakalim nasil oyunmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 diğer event gelsin de denim değişik olabilir fazla key hacilamiş olan varsa da bir zahmet pm lesin heh bir de helal olsun adamlar hemen trail verdiler ben daha uzun bir süre vermezler diye düşünyordum. yalnız ben biraz araştirdim da olay leveldan cok ap olayina bakyomuş onu biraz açiklasana abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Abi AP ile karakterinin her bir şeyini geliştiriyorsun. E o zaman level ne işe yarar dersen, onun amacı oyuncuları çeşitli oyun alanlarına doğru yönlendirmek. Sonuçta mission yaparak/experience kazanarak AP alıyorsun, e belli bir miktar experience kazanınca da level atlıyorsun böylece mesela Sector 1'deki mission'lar artık sana yeterli experience vermemeye başlıyor mecburen Sector 2'ye doğru yola koyuluyorsun. Kısacası level sadece quest'lerin verdiği experience'i etkiliyor başka da hiç bir halta yaramıyor hatta yanılmıyorsam health felan bile arttırmıyordu ama bundan emin değilim. Karakter nasıl geliştiriliyor merak ediyorsanız burada bir character editor var, işte AP vererek skill'leri stat'ları arttırıyorsunuz; http://www.sleeping-dragons.co.uk/FallenEarth/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Kanuni said: http://extras.fallenearth.com/setup/FallenEarthDownloader.exe bunu cekin deneyin eger triali deneyecekseniz. daha hizli indiriyor clienti :( evet baya farkediyor bunu deneyin tahminimce yarın oyundayim (inşallah) ayrıca bu downloadu cancel yapsanızda devam ediyor o güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar