nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 var mı hala oynayan? ben oyle bir gireyım dedım craftıng olayı baya başarılı..
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 akirafes said: şu an 10 binlerce kişi mindcraft oynuyor grafiklerini bilen bilir akirafes said: şu an 10 binlerce kişi mindcraft oynuyor akirafes said: mindcraft oynuyor akirafes said: mindcraft
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 hunty said: Ben de Apb oynuyorum son zamanlarda. Fallen E. ve Apb Gamers first bunyesi altinda. Dikkatimi ceken ApB de parayla alinan, fazla abarti seyler yok.FE'de boyle anladigim kadariyla. Ciddi firma, gozume girdi. gamersfirst knight online şirketi değil miydi abi, yeni başlıyorum topici okumaya ama sorayım dedim. cevabımı aldım jonq said: Gelelim Gamerfirst'e KO'yu bilmeyen yoktur zaten. APB, RTW zamanında gayet iyi bir başlangıç yapmıştı ancak Gamerfirst satın aldıktan sonra oyun teknik açıdan çok iyi ilerlese de F2P açısından boka sarmış durumda. Oyunda hiç görmeyeceğiniz çok iyi itemleri satmaya başladılar ve oyunda bunları alan kullanıcılar karşısında pek şansınız olmuyor. Ayrıca Gamerfirst'in bütün oyunları Hack'den geçilmiyor. Fallen Earth'de FPS bir oyun olduğunu düşünürsek bol bol hack olacaktır. ( Bana kalırsa Gamerfirst bu hackleri kendi yapıp satıyor ) Oyun yinede bir şans verilmeyi hakediyor.
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ABP'de benzer silahlari satin almadan da yapabiliyorsun. Daha cok grind yapman gerekiyor. Zaten f2p oyunlarin temel noktasi budur. Casual takiliyorsan parasini verir bir gunde alirsin. Ya da bir ay grind yapar kendin alirsin. Sahsen ABP'de parayla alinan abarti silahlar gormedim.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 f2p+şirket önyargısı ile %50 de iptal etmiştim. tekrar çekiyorum.
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 baya sardı ya secret world almaktan vazgeçtim.. hele atın yemini vermeyi unutup yolda kalmam ve tabana kuvvet yem almaya gitmem efsane.. adasfda bu arada karakterimin adı Nahr crafter olamaya çalışıyorum. oynayan varsa takılalım ben daha yeniyim..
eski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sufi said: oyun hiç kötü değil. yukarıda arkadaş güzel açıklamış. uo ao vsnin yanına ben bi de swg ekliyim. swgnin release günlerindeki hissi veriyor oyunun başlarında.[/quote sufiş kutun dolmuş Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 erken konuşmayayım ama oyunu beğendim ben, felaket noobum, öğreniyoruz bakalım. yanlız ben trader olmak istiyorum mümkün olduğu kadar az pvp,pve yapıp craft abanıcam. tebaya apokaliptis sonrası item sağlamak tüm amacım dsfs. üç beş gün wiki abanıp öyle girişmek lazım oyuna. bir de isim soy isim yazayım dedim düz asadsfds diyerek yazdı, Ali Veli gibi yapanlar var, neyse ben biraz daha oynayıp sonra temizden bi karakter açayım en iyisi. Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 nordlydian said: baya sardı ya secret world almaktan vazgeçtim.. hele atın yemini vermeyi unutup yolda kalmam ve tabana kuvvet yem almaya gitmem efsane.. adasfda bu arada karakterimin adı Nahr crafter olamaya çalışıyorum. oynayan varsa takılalım ben daha yeniyim.. crafter'a ayrı pvp'ye ayrı karakter açılır dostum o ap mi ne öyle bir puan vardı onu düzgün harcamaya bak sonra ne pvp ne crafter olursun ikisinin arasında birşey kalırsın üzlürsün sonra. Yaptıysan öyle bir hata baştan başla derim yol yakınken . Hiç pvp yapmadan max lvl crafter yapabilirsin ama materyalleri pvp karakteriyle topluycaksın nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Masticore said: crafter'a ayrı pvp'ye ayrı karakter açılır dostum o ap mi ne öyle bir puan vardı onu düzgün harcamaya bak sonra ne pvp ne crafter olursun ikisinin arasında birşey kalırsın üzlürsün sonra. Yaptıysan öyle bir hata baştan başla derim yol yakınken . Hiç pvp yapmadan max lvl crafter yapabilirsin ama materyalleri pvp karakteriyle topluycaksın valla yaptım sanırım ama rehber gibi birşeyde bulamadım tam olarak acıklamalı. Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 @eski boşalttım kutuyu Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hiç pvp yapmadan max lvl crafter yapabilirsin ama level yapmak zorundasın. çünkü tradeskill capleri per ve int statlarına bağlı, bu statların capleri de levela bağlı. crafting ile xp alıp levellanabilirsin ama biraz yavaş olur. ayrıca hayvansal bazı resler için gidip tavuk mavuk kesmek fena olmaz. bi de human npcler bazı resleri farmlamak için en ideali. resourcelar için pvp yapmak zorunda değilsin. lvl55te pvp yapmadan resource toplayamıyorsan veya pvp yapmadan harvester dikemiyorsan orasını bilmiyorum. resorce için pvp alanlarına muhtacız ama bu alanlar her daim cadı kazanı değil. Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 pvp içinde bu ap questleri yapmak zorundasın. http://fallenearth.wikia.com/wiki/AP_Missions https://wikis.resonant.org/games/Fallen_Earth:AP1 sector 1 için Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 geri kalan hiçbirşeyi yapma hatta Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 crafter için şuna karar verdim; statlar: Intelligence, perception max (craft skilleri böyle maxlanıyormuş) ot çöp toplamaya giderken silahsız olamam diye düşündüm, çünkü yaptığım bir iki görevde quest itemlarını öyle yerlere koymuşlar ki hani ileri levellerde böyle birşey olursa sağ çıkamam; ö yüzden: dexterity (riffle seçtim çünkü perception'ı zaten craft için maxlıyorum) skiller: first aid (pot basma gibi birşey yok, en azıdan bir grupla bir yere falan gidersem healer classında olurum. hem de bana katkı sağlar craft için tehlikeli yerlere girmemde? dodge (zaten dex vericem, e bi de savaşan bir tip değilim, böylece matrix stayla olur hayatta kalırım) armor use (hadi dodge dan yırtamadık bari defansım olsun) riffle + precision (mantıklı gibi oldu) şimdilik bunlar, mutasyonlara karar veremedim pek, bir de charisma statına versem mi diye karar veremedim. verdiklerim ile 55levelda; Total AP Available 1650. You've allocated 1372 so far, leaving 278 AP left to spend. Health: 620 Stamina: 424 Gamma: 424 Max Weight: 72.5 şurdan hesaplayabiliyormuşsunuz http://fallenearthplanner.info/#37000041416241626241418201A401C40101010101C4C401C48201010101010101010101 Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 benim plan da yaklaşık bunun gibi bişey. ilave olarak biraz power falan var. edit: cha yok bende. dex int ve per max. Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ilk başladığımda baktığım bi yerdeki buildlerden yapmıştım zaten: (lvl 45 + 200 bonus ap) Melee Crafter with Dodge, Armor Use, First Aid, and Athletics Stats: +27 Coordination, +26 Endurance, +28 Intelligence, +26 Perception, +27 Strength Skills: +82 Armor Use, +81 Athletics, +82 Dodge, +92 First Aid, +82 Melee Pistol Crafter with Armor Use, Nano-Manipulation, with some Dodge Stats: +27 Coordination, +27 Dexterity, +26 Endurance, +28 Intelligence, +26 Perception, +25 Willpower Skills: +82 Armor use, +39 Dodge, +82 Pistol Mutations: +82 Nano-Manipulation Rifle Crafter with Dodge, First Aid, Group Tactics, Social Stats: +27 Charisma, +27 Coordination, +27 Dexterity, +28 Intelligence, +26 Perception Skills: +82 Dodge, +82 First Aid, +77 Group Tactics, +82 Rifle, +82 Social gerçi biraz değiştirmişim. social falan yerine power ve armor use almışım. Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://fallenearth.wikia.com/wiki/Mission:_You%27re_Dying_(Level_5%2B) (link sonuna kapa parantez yapıştırın forum linklemiyor :/) şunu nasıl yaptınız ya, gidilen yerdeki öldürdüğüm örümceği seçiyorum use diyorum dna aletine bu targetta kullanılamaz diyor. ölen cesedi inceleyeyim diyorum skill yetmez diyor. silahsız gittim bilimadamı havasında bu sefer de üstüme çıktı hepsi sdfsd hayır skill yetmiyor diye yapamıyorsam aleti neden verdi. Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 valla hiç hatırlayamadım nasıldı da bu questte böyle bi sıkıntım olmamıştı, bi biçimde yapıp geçmişim. Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 geri dönüp ağaç marizledim, çöp karıştırdım. nature,geology, scavengigng i levelimin yettiği kadar maxladım. üstüme de craft armor çektim kendi yaptığım ama abi bu kadar mı kötü olur ahahahaha çok ağır zevksizlik içerir +13 sarımsaklı plajı kıyameti http://i.imgur.com/ku1mV.jpg Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Crafter olacaklar için oyunu ilk çıktığında oynayıp bırakmış bir kişiden tavsiye: Kesinlikle melee karakter açın. Binek olarak at kullanın. (inip binmesi kolay). Bir de o nal sesleri ve kulakda uğuldayan rüzgarın sesi paha biçilmez. :)-D 2 hafta sonra ... Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bıraktı mı herkes? jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ATV varken Atı napsın millet :P Tabi uzun yola Motor lazım baya bildiğin. Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gunslinger roland rpsi yapan olabilir mesela. atvye binmesine biner de at varken motorlusu bozar rolandı. hem zaten çölde sıkışınca atv de motor da yenmez. 4 hafta sonra ... fransiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ya çok zorladım kendimi ama olmuyor yaa.. Birşeyler eksik. olmuyor yani. Önceki 11 12 13 14 15 16 17 Sonraki 16.sayfa (Toplam 17 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3863299-fallen-earth-sci-fi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 erken konuşmayayım ama oyunu beğendim ben, felaket noobum, öğreniyoruz bakalım. yanlız ben trader olmak istiyorum mümkün olduğu kadar az pvp,pve yapıp craft abanıcam. tebaya apokaliptis sonrası item sağlamak tüm amacım dsfs. üç beş gün wiki abanıp öyle girişmek lazım oyuna. bir de isim soy isim yazayım dedim düz asadsfds diyerek yazdı, Ali Veli gibi yapanlar var, neyse ben biraz daha oynayıp sonra temizden bi karakter açayım en iyisi.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 nordlydian said: baya sardı ya secret world almaktan vazgeçtim.. hele atın yemini vermeyi unutup yolda kalmam ve tabana kuvvet yem almaya gitmem efsane.. adasfda bu arada karakterimin adı Nahr crafter olamaya çalışıyorum. oynayan varsa takılalım ben daha yeniyim.. crafter'a ayrı pvp'ye ayrı karakter açılır dostum o ap mi ne öyle bir puan vardı onu düzgün harcamaya bak sonra ne pvp ne crafter olursun ikisinin arasında birşey kalırsın üzlürsün sonra. Yaptıysan öyle bir hata baştan başla derim yol yakınken . Hiç pvp yapmadan max lvl crafter yapabilirsin ama materyalleri pvp karakteriyle topluycaksın
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Masticore said: crafter'a ayrı pvp'ye ayrı karakter açılır dostum o ap mi ne öyle bir puan vardı onu düzgün harcamaya bak sonra ne pvp ne crafter olursun ikisinin arasında birşey kalırsın üzlürsün sonra. Yaptıysan öyle bir hata baştan başla derim yol yakınken . Hiç pvp yapmadan max lvl crafter yapabilirsin ama materyalleri pvp karakteriyle topluycaksın valla yaptım sanırım ama rehber gibi birşeyde bulamadım tam olarak acıklamalı.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hiç pvp yapmadan max lvl crafter yapabilirsin ama level yapmak zorundasın. çünkü tradeskill capleri per ve int statlarına bağlı, bu statların capleri de levela bağlı. crafting ile xp alıp levellanabilirsin ama biraz yavaş olur. ayrıca hayvansal bazı resler için gidip tavuk mavuk kesmek fena olmaz. bi de human npcler bazı resleri farmlamak için en ideali. resourcelar için pvp yapmak zorunda değilsin. lvl55te pvp yapmadan resource toplayamıyorsan veya pvp yapmadan harvester dikemiyorsan orasını bilmiyorum. resorce için pvp alanlarına muhtacız ama bu alanlar her daim cadı kazanı değil.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 pvp içinde bu ap questleri yapmak zorundasın. http://fallenearth.wikia.com/wiki/AP_Missions https://wikis.resonant.org/games/Fallen_Earth:AP1 sector 1 için
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 geri kalan hiçbirşeyi yapma hatta
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 crafter için şuna karar verdim; statlar: Intelligence, perception max (craft skilleri böyle maxlanıyormuş) ot çöp toplamaya giderken silahsız olamam diye düşündüm, çünkü yaptığım bir iki görevde quest itemlarını öyle yerlere koymuşlar ki hani ileri levellerde böyle birşey olursa sağ çıkamam; ö yüzden: dexterity (riffle seçtim çünkü perception'ı zaten craft için maxlıyorum) skiller: first aid (pot basma gibi birşey yok, en azıdan bir grupla bir yere falan gidersem healer classında olurum. hem de bana katkı sağlar craft için tehlikeli yerlere girmemde? dodge (zaten dex vericem, e bi de savaşan bir tip değilim, böylece matrix stayla olur hayatta kalırım) armor use (hadi dodge dan yırtamadık bari defansım olsun) riffle + precision (mantıklı gibi oldu) şimdilik bunlar, mutasyonlara karar veremedim pek, bir de charisma statına versem mi diye karar veremedim. verdiklerim ile 55levelda; Total AP Available 1650. You've allocated 1372 so far, leaving 278 AP left to spend. Health: 620 Stamina: 424 Gamma: 424 Max Weight: 72.5 şurdan hesaplayabiliyormuşsunuz http://fallenearthplanner.info/#37000041416241626241418201A401C40101010101C4C401C48201010101010101010101
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 benim plan da yaklaşık bunun gibi bişey. ilave olarak biraz power falan var. edit: cha yok bende. dex int ve per max.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ilk başladığımda baktığım bi yerdeki buildlerden yapmıştım zaten: (lvl 45 + 200 bonus ap) Melee Crafter with Dodge, Armor Use, First Aid, and Athletics Stats: +27 Coordination, +26 Endurance, +28 Intelligence, +26 Perception, +27 Strength Skills: +82 Armor Use, +81 Athletics, +82 Dodge, +92 First Aid, +82 Melee Pistol Crafter with Armor Use, Nano-Manipulation, with some Dodge Stats: +27 Coordination, +27 Dexterity, +26 Endurance, +28 Intelligence, +26 Perception, +25 Willpower Skills: +82 Armor use, +39 Dodge, +82 Pistol Mutations: +82 Nano-Manipulation Rifle Crafter with Dodge, First Aid, Group Tactics, Social Stats: +27 Charisma, +27 Coordination, +27 Dexterity, +28 Intelligence, +26 Perception Skills: +82 Dodge, +82 First Aid, +77 Group Tactics, +82 Rifle, +82 Social gerçi biraz değiştirmişim. social falan yerine power ve armor use almışım.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://fallenearth.wikia.com/wiki/Mission:_You%27re_Dying_(Level_5%2B) (link sonuna kapa parantez yapıştırın forum linklemiyor :/) şunu nasıl yaptınız ya, gidilen yerdeki öldürdüğüm örümceği seçiyorum use diyorum dna aletine bu targetta kullanılamaz diyor. ölen cesedi inceleyeyim diyorum skill yetmez diyor. silahsız gittim bilimadamı havasında bu sefer de üstüme çıktı hepsi sdfsd hayır skill yetmiyor diye yapamıyorsam aleti neden verdi.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 valla hiç hatırlayamadım nasıldı da bu questte böyle bi sıkıntım olmamıştı, bi biçimde yapıp geçmişim.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 geri dönüp ağaç marizledim, çöp karıştırdım. nature,geology, scavengigng i levelimin yettiği kadar maxladım. üstüme de craft armor çektim kendi yaptığım ama abi bu kadar mı kötü olur ahahahaha çok ağır zevksizlik içerir +13 sarımsaklı plajı kıyameti http://i.imgur.com/ku1mV.jpg
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Crafter olacaklar için oyunu ilk çıktığında oynayıp bırakmış bir kişiden tavsiye: Kesinlikle melee karakter açın. Binek olarak at kullanın. (inip binmesi kolay). Bir de o nal sesleri ve kulakda uğuldayan rüzgarın sesi paha biçilmez. :)-D
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ATV varken Atı napsın millet :P Tabi uzun yola Motor lazım baya bildiğin.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gunslinger roland rpsi yapan olabilir mesela. atvye binmesine biner de at varken motorlusu bozar rolandı. hem zaten çölde sıkışınca atv de motor da yenmez.
fransiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ya çok zorladım kendimi ama olmuyor yaa.. Birşeyler eksik. olmuyor yani.
Öne çıkan mesajlar