BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aim hic fps gibi degil ya input lag var benden mi bilmiyorum ama sogudum bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Lag sadece şehirlerde biraz oluyor; o da eğer detaylar çok yüksekse. Detayları kısınca lag falan kalmıyor. Skilleri ve statları oynamak istediğin karaktere göre dağıtıyorsun. Youtube'da let's play fallen earth diye bir seri var onu izlemeni tavsiye ederim. Oyun hakkında çok fazla bilgi edinirsin, ben oradan öğrendim oyunun dinamiklerini diyebilirim. Bununla birlikte bir kaç topik üstte bir link verdim; karakter build sitesi var. Orada örnek karakterler falan var onu bul bak bir fikrin olur. Bunun haricinde oyun çok kolay aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 beyler oyundaki nickim lakajor ulaşırsanız eşya ve bilgi yardımında bulunabilirim ayrıca takım olaylarında da gavurlarla takılmaktan bıktım artık iki üç türk göreyim oyunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 BioHazarD said: aim hic fps gibi degil ya input lag var benden mi bilmiyorum ama sogudum bu yuzden Lag'ten değilde animasyonlardan da oluyo o akıcı değil. Düzelecekmiş patch 1.5'ta işte Buda iphone app.'ı Q1 of 2010 diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Lajakor sağolsun baya birşey öğretti oyun hakkında.Bir çok şeyi yanlış yapmışım ,baştan karakter açmak zorunda kaldım. Başlamayı düşünenlere yardım ederiz. Ap pointleri yanlıs verdinizmi geri dönüşü yok o yüzden dikkatli olun. Bana:tonya stingeye,hako Lajakor'a :lajakorr,yigi,lajakor karakterlerinden ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hehe lakajor olcak lajakor yazmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ahehau hep yanlış yazıyorum onu zaten oyun içinde tell atarken bile anlamadım niye (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sanıyorum başlıycam bi 10 gün trial'a bakayım. kimler oynuyo durumlar nedir ona göre faction falan seçiyim var mı öneriniz? bi de başlarken dikkat edilcek bişiler var mı? sonra üzülmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Lvl,exp,quest yaptıkça ap puanları kazanıyorsun bu puanları dağıtıyosun işte nasil bir build yapmak istiyorsan ama dikkat et geri dönüşü olmuyor. Ne yapmak istediğine karar ver sonra ver puanları önemli değil oyun başı vermen ilerde verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 o zaman iice bi incelemek lazım. faction seçimi önemli mi? sizlerin genelde nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 horde & alliance gibi birşey ama onemli degil pek ona sonra karar verebiliyosun birde başlangıc sehri olarak Mumford seç kolay şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tamam. peki yine o 4.5gb patch indircek miyim acaba. az sonra installer bitçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gördüm ki indirmem gerekiyomuş. neyse sağlık olsun. hadi bakalım bi kaç saate girebilirim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 torrent'i var en rahat oyle cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Torrentte seed yok 6-7 kişimi ne gorunuyor. 24 saati geçti hala bitmedi. %75..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Doğru torrent'i cektiğine eminmisin denedim şuan 12 seed var. http://www.warcry.com/news/view/97647-Fallen-Earth-Torrent-Client-Available inş. eski bir client'ı cekmiyorsundur birde update'le ugrasirsın sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=150&val=1&uh=01BF66B628D2FAC4B39EBCF0FE3DAEED Bedava oyun dağıtıyor mmorpg.com sadece 900 tane kalmış acele edin 30 gün bedava oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aldım ben bakalım , insin gari. 2 gün takılır bun da silerim herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Masticore, Evet aynı torrent idi. Sen diyene kadar 6 kişi daha indirmiş demek :). Fallenearth in forumlarından güncel link buldum onu indirdim az birazda patch yaptı ama bitti sonunda. Bir girip deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dostum oyun ici /tell lakajor hi :) yaparsan dertlerine derman olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 OHa be icim acıdı 40 dolar verdim ben 1 hafta once şuan oyunda indirimde var 20 dolara düşmüş kaç gün için bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Indirdik girdik oyuna ama o da ne feci bir lag var. Forumlarına girdim baktım sadece USA da server varmış.Diger Avrupa ulkelerinden oynayanların yazdıklarına göre çok büyük bir lag sorunu yokmuş. Peki Turkiye'den oynayanlar için durum nedir? Daha ilk dakikadan lagdan bişey anlamaz oldum, herzamanmı böyle bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bugüne kadar hiç lag sorunu yaşamadım ama bugün fiyatı 50% indirdiler ek olarak 2000 tane bedava oyun verdiler bu nedenle çok kalabalıktır şu sıralar normal yani lag olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben hic lag yasamadim serverın amerikada olmasının tek kötü yanı patch zamanlarının oraya göre olması ama lag konusunda hicbi sorun yok bazı şehirlerde görüntü kasar biraz düşür kaliteyi geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende lag sorunu yaşamadim şuana kadar hiç. Şuan tek problem animasyonlar. Mesela biri sana dalar 2 saniye sonra dalmış gibi gelebilir silahla ateş edersin tutturman zorlaşır fln yani ( bazen olur) ama lag'ten değil bu. world'de gezerken kasiyorsa ayarlarına bir bak makinan'dan dolayı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar