matama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 telefonda cevapsiz bir cagri vardi geri aradim acmadi neyse sonra aksam arkadaslarlaydik yine aradi ayni numara bende geri aradim dedim kimsiniz, oda dediki siz beni aradiniz siz kimsiniz bende iste anlattim siz aradiniz sonra aradim falan filan oda ozur dilerim diye kapadi(Kiz buarada teli acan) sonra bir mesaj geldi buyuk harflerle EVET YANLIS ARADM COK COK OZURDILERIM AFFINIZA SIGNARAK BISE ITIRAF EDICEM SESINIZ COK ETKILEYCI COK ETKILENDM UMARIM KIZMADINIZ DAHA ONCE COK TATLI OLDUGUNUZU SOYLEYEN OLDUMU. ben dedim kesin arkadaslar yiyor beni, yanimdada bir arkadasim var o boyle bayag mesajlasti falan sonunda aradik kizi :) hatunda inanilmaz bir ses var super hos tatli :) dedim kimsin ben buse erzurum devlet hastanesinde hemsireyim, iste konustuk biraz sonra kapattim bir dahada aramadim kesin bir halt donuyor ama cozemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kadın çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 erzurum devlet hastanesinde hemşire bıyıklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ara Erzurum Devlet Hastanesi'ni, "Hemşire Buse ile görüşecektim, ben akrabasıyım" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ahaha yemişler seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Gangren said: Ara Erzurum Devlet Hastanesi'ni, "Hemşire Buse ile görüşecektim, ben akrabasıyım" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 telefonda sesi güzel olandan hayır bekleme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 telefonda sesi güzel çıkmayan kız yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 şişkodur kesin. çok şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ama hemşireyse, hiç yoktan..(uzar bu noktalar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 çok nadir evet (: ama bazıları çok cilveli konşuyo çok tatlı olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sh3lal3s said: telefonda sesi güzel çıkmayan kız yok ki bi sürü biliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 FromTheHell said: şişkodur kesin. çok şişko. +1 ama hep aradığım bi firmanın çağrı merkezinde bi kız vardı 5 sene sonunda kızı görme fırsatım olmuştu kızın sesi nasıl seksiydi walla ama görüntüde fena diildi hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Şu 0900'lü hatlarda çalışan kadınlarla ilgili bir haber vardı bir yerlerde, bulamadım şimdi, onu koyabilirsek sesin ne kadar yanıltıcı olabileceği konusu açıklığa kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 nefes alsın yeter görüşüde önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sh3lal3s said: telefonda sesi güzel çıkmayan kız yok ki 10 dakikadan sonra hiç bi kızın sesi güzel gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cam açsın cam yok mu cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 o kadar görüntülü konuşma devri başladı . açsın bi cam telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ya beyler kizi bir daha aramadim sormadim o geceden sonra banane yani ama sadece olay ilginc geldi sesi cok hostu ne diyim yani, muhtemelen 325235325 kilo bir hatun ama banane :D aramak isteyen varsa pm den atiyim numarasini diyecem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yakin zamanda konusmak icin kontor, kredi karti borcunu kapatmak icin borc filan ister. daha gecenlerde vardi boyle bir haber. bir suru daha vardir sikayet etmeye utaniyorlardir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 iki kontor icin birbirimizi kirmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 funq said: cam açsın cam yok mu cam AHAHAHAHAHAHAHA işte bu konuda olamsı fereken mesaj buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mikrofon varsa andımı okuyup buraya koysana. Bakalım karizma mıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 tam böbrek almalık hastanede de calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 böyle durumlarda kestirip atılmamalı msn e davet edilmeli.facebook sorulmalı.ayar verilmeli güzel diğilse anında kaybolunmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar