Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 2

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bu filmi zaten muhteşem bir yapıt diye nitelendirmek saçma olur. O gözle bakanları düşünüpte delirmenin de bir alemi yok bence.

Filmi beğenmiyorum sevmiyorum havalarında olanlara da saygı duymanın alemi yok , Türkiye'de yaşıyorsun ya =) Durum komedisinden tutup etkilenmiyorsan zaten seni objektif bir Türk filmi eleştirmeni gözüyle bakmam ben, burda da insanlar anlar tabi ne demek istediğimi .

Sonuçta çoğu insanın güldüğü bir film , ben de beğeniyorum ve izlicem . sinemada değil tabi hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 gün önce gittim. Sonuç olarak:

Filme gidecekler fragmanı izlemesin.

Fragmanı izleyenler filme gitmesin.

Eğer ikisini birden izlerseniz 2. sini izlerken sıkılacaksınız, komik gelmeyecek.

Filmde fragmandaki olaylar dışında sanırım 2 tane daha güldüren sahne var. O koparan sahneler dışında zaten değmez.

Filmi izlerken acayip gülüyosun cidden güldüren güzel bi film ama bana hiçbir kalıcı etkisi olmadı. Tamamen çıtır çerez tarzda 2 saatte tüketilen hafif bi film bence. Tam evde izlemelik film.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Filmi izlerken acayip gülüyosun cidden güldüren güzel bi film ama bana hiçbir kalıcı etkisi olmadı. Tamamen çıtır çerez tarzda 2 saatte tüketilen hafif bi film bence. Tam evde izlemelik film.

tamam işte sen olayı kavramışsın 007, zaten bu film amerikan pastası gibi bişi işte. tabii o seri hollywood yapımı olduğu için çekim ve senaryo olarak daha üstün gelebilir. ama ana mantık aynı... şimdi biz amerikan pastasını izledik diye banal mı olduk ya da amanın hiç bir aydınlanma yaşamadım, haram olsun verdiğim paramı dedik. bence bööle yaklaşmak gerek bu filme.
ha bide geçende şahan cnntürke çıktı, adam uçmuş ya herif tuttu bilmem kaç oskarlı titanikle falan karşılaştırdı filmini:D
bence şahan hep recep modunda takılsın böyle yorum yapmak falan olmuyo ona>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi bende beğenenlerdenim ama bir arkadaşımız bir dallamanın 80 yıl geriye doğru yaşamasını izleyeceğime bu filmi 2 defa izlerim demiş.Bir filmde süper senaryo varken bir filmde ise dışardaki 10 kişiden en az 5 nin yazabileceği bir senaryo var.2 film üzerinde harcanan emeği karşılaştırmak bile istemem hatta Recep İvedik emek ve uğraş çalışması bakımından her 10 filmden 9 nun gerisinde kalır zaten bir kaç ayda çekilip vizyona girebilmesi de bunun bir göstergesi...
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
baya bi insan 2. kez izlenmiycek demiş bi daha sinemaya gitsem yine onu izlerim 80 yaşında doğan dallamanın geençleşmesini izliyceğime gülerim daha iyi ayrıca filmden çıkınca akılda bişey kalmıyo demissiniz 10 ytl verip hayatnızın değişmesini mi bekliyodunuz herkes yönetmen herkes yorumcu olmus pff

nick secimini simdi anladim
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
baya bi insan 2. kez izlenmiycek demiş bi daha sinemaya gitsem yine onu izlerim 80 yaşında doğan dallamanın geençleşmesini izliyceğime gülerim daha iyi ayrıca filmden çıkınca akılda bişey kalmıyo demissiniz 10 ytl verip hayatnızın değişmesini mi bekliyodunuz herkes yönetmen herkes yorumcu olmus pff

Yok artık...

Sadece. Ya neyse bişey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aa evet bu arada
hakan, kuzeni recebin.

ne kötü bi oyunculuktu o öyle. resmen amatördü yaw.

ben ortaokulda tiyatro oynardım, çok daha güzel rol yapardım bu adamdan. hocaların zoraki aldığı çocuklar da aynı hakan gibi oynarlardı tiyatroda, robot gibi el hareketleri, doğallık sıfır, ezberlenmiş falan böyle herşey belli. çok fenaydı çoook.
şahan naapmış da bu adamı almış kadroya anlamadım yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk filmi ben çok beğendim ve 2 kere gittim sinemaya.2. film için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.İlk yarı bitti 4 arkadaş aramızda konuştuğumuz;acaba 2. yarıya girmeden gitsekmi oldu.2. yarı biraz daha komikti ama genel olarak bakıldığında 1.sinin yanından bile geçmiyor film.Güldüğümüz esprilerin %97si küfürlü olanlar zaten.Nine nah hareketi çekmiş buna güldük yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Her milletde var böyle absürd filmler.

Bkz. Borat.

Filme gelince izledim. Vakit öldürmek için birebir. Beğenenin de fikrine saygı duyarım, zevk meselesi sonuçta. yermeye, gönül kırmaya lüzum yok :p. Her filmi kültür patlaması yaşatması için izlemiyoruz. Sanatsal bir değeri falan yok, garbage time filmi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

absürd film olması komik olmayacağı anlamına gelmiyor heralde.
bildiğimiz komik değildi.kötüydü, basit esprilerdi.
Hayatın anlamını anlamıyorum ama gülmek istiyorum en azından bu filme girince.
ki birincisinde eğlenen bir insan olarak bu eleştiriyi yapıyorum.

puanım 10 üzerinden 0
Sosyal ağlarda paylaş

unac said:
absürd film olması komik olmayacağı anlamına gelmiyor heralde.
bildiğimiz komik değildi.kötüydü, basit esprilerdi.
Hayatın anlamını anlamıyorum ama gülmek istiyorum en azından bu filme girince.
ki birincisinde eğlenen bir insan olarak bu eleştiriyi yapıyorum.

puanım 10 üzerinden 0

artı birmilyon
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Her milletde var böyle absürd filmler.

Bkz. Borat.

Filme gelince izledim. Vakit öldürmek için birebir. Beğenenin de fikrine saygı duyarım, zevk meselesi sonuçta. yermeye, gönül kırmaya lüzum yok :p. Her filmi kültür patlaması yaşatması için izlemiyoruz. Sanatsal bir değeri falan yok, garbage time filmi işte.

hahahaha borata laf yok

"bilmemne ülkesinin 2. en büyük kanalından borat bildiriyor."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...