aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 9 sayfa soylenmedigine sasirdim ben asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aquila said: kaynak sagla, cekmeyen sahan gibi olsun. Kaynak saglandiktan sonra herkes çeker. Şahanin filmini ben mi karşiladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Biz mi karşıladık da daha iyisini yapın diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Snema çekimi nete düşmüş ama vermem asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kaynagi var iste, cekememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Evet siz karsilamadiniz. Benim anlatmk istedigim bu degil. Asagi yukari filmi izlemeden once nasil birsey çikabilecegini tahmin edersiniz siz buna bilim kurgu diye gtmediniz herhalde. Ztn sevmedigin bi turu izlemezsin tamm sanat acisindan bos bi film olabilir ama igrenc ,kotu ,2/10 ,1/10 gbi yorumlarda cok komik oluyo. Madem ki kotu ya izlemeyin yada iyisini siz cekin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 izlemeden nasıl yorum yapabileceğimiz konusunda ruhumun karanlık noktalarını aydınlatman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Aşagi yukari filmin temasini biliyoruzdur oda yetmedi 1i izlemisizdir 1 i beenmeyen bunuda begenmz ztn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 DoGMeaT said: MrMarvelous said: Kötü bi filmdi en fazla 2/10 veririm. ama güldüm tabi =) ağlamya gitmiştin ama güldürdü o yüzden 2 verdin sanırım. Filmin türü komedi biliyoruz. Her güldüren komedi güzel filmdir diye bi mantık yok. Kurgu kötü Senaryo... yok Oyunculuk Şahan dışında rezalet, o kuzenini oynayan adam neydi öyle, istesem o kadar kötü rol kesemem. filmin büyük bi kısmında millet neye gülüyo onu da anlamadım, "gel de peste bi eline vereyim" muhabbetinin neresi komik allahaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Loli-pop said: Aşagi yukari filmin temasini biliyoruzdur oda yetmedi 1i izlemisizdir 1 i beenmeyen bunuda begenmz ztn.. filmin 1. si çok iyi çıktı => öyleyse 2. sini izlemeliyim filmin 2. si çok rezil çıktı => 1. sinin babasını da sevmezdim zaten mantıklı yani üstteki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ya benm anlatmk istedigim bu degil. Bn kimseyide savunmuorum. Bnm demk istedigim ağir elestiri yapck insanlara solemk istedigim bisey var. Tabikide filmi beenmecekler olacak. Ama igrenc bu tur filmleri izlemm dien kisilere siz cok iyi bilio olabilirsnz siz cekin de izleyelim diorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cekmemize gerek yok, daha iyilerini izledik, cekilmisleri var, o yuzden diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bu milletin anladığı bu arkadaşlar kurtlar vadisi çekersin milyonlar gider,recep ivedik çekersin milyonlar gider sonuçta nabza göre şerbet olayı büyük bütçeli filmler yerine adam halkı gayet güzel tahlil edip halkın (ben de dahil) beklentilerini karşılıyor ister sevin ister sevmeyin. edit: sonuçta herkes sizin gibi sofistike bir yaşam yaşayıp larry king izleyip gülmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 larry king ne lan sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://z.about.com/d/talkshows/1/0/A/-/-/-/larry.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 müthiş değil mi ? sadşlkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bugün izledim Gora dan Arogdan fazla güldüm recep ivedik 1 den az güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sandık sahnesi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Azmodai said: recep hic komik degil. burtonesk said: ben buna gülmem. zaten ilk filmi de izlemedim. bunlar, ilk filmi de izlemeye çalıştım ama sıkıntı verdi devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cin Ruhi said: Fragmanı izlemediyseniz gidin +şadovreplikasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 özetle DoruK said: .. dışarı çıkamayan, günlük muhabbet yapamayan ev insanına yarar belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bugun gidebildim anca, baya baya güldük ve eglendik. oyle cok kufur filanda yoktu ayrıca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bazı sahneler çok komikti ama genel olarak başarısız buldum. ilk filme yaklaşamamış fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bende o butce olacak bu fılmın 10 katını cekerım ...Keske gıtmeseydım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar